Litt tilbakefall…

Hei alle sammen! 🙂 

 

Nå sitter jeg å slapper av i sofaen å ser litt på tv etter en liten treningsrunde. Godt å ikke ha noe å gjøre akkurat nå. Foten min er vond i dag, vært det den siste uken. Tok visst virkelig på å gå på pen sko med litt hæl på på lørdag. Den har hovnet opp mer og ikke fått noen fin farge. Godt det ikke er for mange dager til jeg skal til Gjøvik på MR. Planen min idag er å egentlig ta det med ro, men siden mamma og pappa dro opp til Averøya igjen idag for å ta seg av onkel litt, så må jeg til Lundegården idag å vise frem lokalet til noen som skal ha selskap der i midten av september. Så det må jeg bare ordne. Utover det så kommer dagen min til å slappe av med foten min og lage middag til Jøran kommer hjem fra jobb. Ble veldig kort og litt rotete innlegg kanskje, men slikt som skjer noen ganger. 

 


Blogges senere <3 

 

 

En god dag på godt og vondt

Hei alle sammen! 🙂 

 

Nå sitter jeg å slapper av på sofaen og ser på tv, mens Jøran og svigerfar er å fyller opp en tilhenger for å kjøre. Flinke de er til å hjelpe søsteren til Jøran. I dag så har jeg vært innom jobben en tur for å prate med sjefen. Hun ville ha en samtale med meg om veien videre og om hvordan det går med foten. Var veldig nervøs og spent før dette møte. Var redd for hva de ville si osv. Men jeg ble egentlig positivt overrasket over hvor godt det faktisk var å prate med de. Følte en liten lettelse i kroppen min av å fortelle de hvordan det går og vise de at dette liksom ikke er tull, at jeg faktisk går på krykker og at foten er vond. Har noen ganger følt at de andre liksom har trudd at det bare er fake. MEN det er det altså ikke. Å det var veldig godt å bevise det for de. 

Etter møte i dag så ble jeg med mamma til Moelv igjen idag også. Vi skulle besøke ene storesøstera mi som har fått hekseskudd i ryggen. Så mamma hjalp henne med å rydde hos henne, og ta noe oppvask, og satte på en maskin med klær. Var også innom butikken å handlet for henne også laget hun middag for storesøster og sønnen. Var godt å hilse på storesøster, og godt at mamma fikk hjulpet henne. God samvittighet nå. 

 

 

Blogges senere <3 

 

 

Shopping og bursdag

Hei alle sammen! 🙂 

 

I dag så har dagen gått til å slappe av litt hjemme, Har gått til Strandtorget på krykker (trening) for å møte mamma. Var med hun i noen timer før vi på kvelden dro til Moelv for å spise pizza. Feiret bursdagen til en av tante-ungene mine som ble 15år idag. Veldig koselig. Fikk samlet en gjeng å feire han, siden mammaen hans er så dårlig i ryggen. Godt at han slapp være alene på bursdagen sin, å at han ble gjort stas på. 

Nå sitter jeg og Jøran å slapper av med tv å bare slapper av. Godt det er noen sånne kvelder også. Sitter også å tenker litt på morgendagen. Litt spent på hva den vil bringe. Dette her følte jeg ble ett litt rotete innlegg, men sånn det er akkurat nå. 

 

 

Blogges senere <3 

 

 

Reise om ikke så lenge

Hei alle sammen! 🙂 

 

Som dere sikkert har fått med dere så hadde jo jeg bursdag på lørdag. Men det som er utrolig koselig angående det, er at mamma har sagt at bursdagsgaven til meg og søstrene mine i år er at mamma skal ta oss jentene med på tur. Dette fikk vi jentene vite for ikke så mange uker siden. Veldig koselig at mamma skal ta oss med på tur. Vi skal faktisk allerede reise den 18.september og kommer hjem igjen den 21.september.

 

Reisemålet vårt er faktisk Krakow. Gud som jeg gleder meg. Har aldri vært der, så skal bli morsomt og spennende å koselig å få oppleve ett nytt sted sammen med mamma og søstrene mine. Det som også er så koselig er at kona til ene søstera mi skal få være med hun også. Mamma har vært i Krakow før (hun og søstrene hennes har vært år hatt en søster tur hvor de har vært der) 
Utrolig fin bursdagsgave fra mamma. Gleder meg til å dra. Teller dagene nå. 

 

Noen av dere som har vært i Krakow før? Noe forslag til hva man må se og oppleve mens man er der? 

 

Blogges senere <3 

 

 

Dagen derpå :)

Hei alle sammen 🙂 

 

I dag så har vi vært i moelv å ryddet etter festen i går. Vi var en gjeng på ca 10-15 stykker som hadde samlet seg i lokalet for å rydde idag. Først så hadde vi en sen frokost / lunsj med rester fra koldtbordet. Jeg var bare med å satt å såg på. Har så vondt i foten idag etter å ha gått på høye hæler igår, at foten idag var vond, hoven og farget. Så måtte gå på krykker. 

Festen igår var bare helt fantastisk. Hadde det så morsomt. Mange fine taler. Live musikk, karaoke og dansing. Vare for å oppsummere litt. Jeg fikk desverre ikke tatt noen bilder. Ville bare nyte festen. Det ble en fantastisk feiring av bryllup og bursdag. De sang bursdagssang for meg, kjempe flaut men veldig stas. Fikk også en gave fra søstera mi som var bruden. Koselig. Ellers var det ikke noen flere gaver jeg fikk (ikke enda hvertfall, he he) Men det går helt fint, hadde ikke forventet den gaven jeg fikk eller sang heller jeg. Så utrolig koselig uansett. 

 

Nå sitter jeg og Jøran å ser på opptak fra stjernekamp som gikk i går, å slapper av. Merker at kroppen er sliten selvom man ikke drakk så mye, men vi er ikke vant til å være oppe til 2 på natten. Så skjønner ikke de andre som holdt på til klokken 3-4, for så å fortsette festen en annen plass til 7-8. Men men man er forskjellige, noen tåler mer en andre og noen holder ut  lenger enn andre. Var en bra kveld lell. 

 

Blogges senere <3. 

 

“Det er min dag idag, herregud for en herlig dag”

Hei alle sammen 🙂 

 

Jeg er så glad, jeg bare “hopper” av glede og er helt i ekstase. Jippi. Endelig så er dagen kommet. Jeg er ett år eldre. Det er bursdagen min i dag <3 Selvom jeg nå ble 29år så blir jeg aldri voksen når det gjelder bursdag. Blir som ett lite barn igjen. Herlig. Elsker dette. Blir sånn her når det gjelder julaften også. 

Kommer nok ikke til å få noen gaver i år, siden i dag på bursdagen min så skal vi også ferie bryllupet til ene storesøstera mi. Så er jo egentlig deres dag idag, er de vi skal feire idag. Så min bursdag må nok sånn sett settes på vent tror jeg. Men blir uansett dobbel feiring da. Bursdagen min og bryllup. Gleder meg

Jeg våknet klokken halv 9 å var lys våken, Jøran ligger fortsatt å sover. Vi kommer nok til å dra til Moelv litt tidligere enn selve festen starter. Siden Jøran er lydmann så må han inn tidligere for å sjekke at alt fungerer som det skal, før hovedpersonene ankommer. Men før den tid, etter at Jøran har våknet, så blir det frokost også ordne seg til festen. Siden vi må dra tidligere så må vi være ferdig pyntet og fikset før vi drar. Mens jeg venter på at Jøran skal våkne så skal jeg bare slappe av med litt tv. Også må jeg vel kanskje smake på en av muffinsene jeg baket i går. Hehe! 
Dette kommer bare til å bli en helt sykt bra bursdag uansett. Unnskyld nå har jeg sagt bursdag mye. Men seriøst…. Det er jo bursdagen min. Æææææ, glede. Elsker denne dagen her. 


Dette her blir nok eneste innlegget mitt idag, vil ikke sitte å blogge under festen. Så tar det heller igjen på søndag. Ha en fantastisk lørdag og helg videre. Det skal jeg hvertfall. Hehe 

 

Blogges senere <3

 

Fredagskveld på sitt beste

Hei igjen alle sammen 🙂 

 

Har dere det bra? Dere gjør denne fredagen her da? Har dere noen spennende planer for helgen? 

 

Vet dere hva? Jeg er så stolt av meg selv nå. Jeg har for første gang langet muffins helt fra bunn av helt alene. De ble kjempe store og fine. Gleder meg til å smake på de <3 Fant en kjempe enkel oppskrift og tok bare ca 20min. 

Om noen vil ha oppskrift på den så kan jeg legge den ut i ett eget innlegg. Ble veldig fornøyd hvertfall. 

 

Blogges senere <3 

 

Endelig litt luksus i hverdagen

Hei alle sammen 🙂 

 

Nå sitter jeg å slapper av litt hjemme etter å ha vært i byen en tur. Jeg sa til dere her om dagen at jeg skulle gjøre noe i dag som har med morgendagen å gjøre. Skal slutte å prate i gåter nå å faktisk heller fortelle dere hva det er jeg har gjort. Jeg har vært å fikset neglene mine. Det ble utrolig fint, så er kjempe fornøyd. Ble også faktisk overrasket. Hadde sett for meg at dette kom til å koste nesten 500kr utifra prislisten, men da jeg skulle betale så var det bare 200kr. Så denne luksusen her skal jeg faktisk ikke ha dårlig samvittighet for at jeg gjorde. Så dette skal jeg gjøre oftere. 

Fikk fikset så jeg har fått fransk manikyr. 

Ellers i dag så blir dagen litt spesiell. Grunnen til dette er fordi at rett etter at Jøran er ferdig på jobb halv fem, så må han dra rett i ishallen å bli ned en gjeng å legge is reklame i isen i hallen. Dette har tatt mellom 5-6 timer før. Så jeg er med andre ord alene i leiligheten. Er litt godt også men samtidig veldig rart siden vi er sammen stortsett hele tiden (bortsett fra jobb) Så i dag og kvelden skal jeg bruke til å fortsette med hudpleie dag. Skal vaske håret mitt, så slipper jeg tenke på det imorgen. Skal også få vasket klær og finne ut av hva jeg skal ha på meg imorgen. Pluss at jeg også må få gått ut med søppel. Så har en del ting jeg skal prøve å få gjort. Benytte tiden til det mens man kan. 

 

Hva har dere for planer i dag og i helgen? 

 

Blogges senere <3

 

Fremgang og sesong i gang igjen

Hei alle sammen! 🙂 

 

 

I dag så har dagen min gått til å slappe av pluss har hatt time hos fysioterapeuten min, hvor han har behandlet foten min og gitt meg noe nye øvelser som jeg skal gjøre. Begynner å kjenne at det er ting som skjer. Etter timene jeg har hatt så merker jeg på foten at han har vært å trykket på og er litt stiv, men etterhvert så blir det litt lettere. Men tar ikke lang tid før den er stiv igjen. Er fortsatt noen ganger at det kan komme noe som ligner elektrisk støt gjennom foten, i noen sekunder, før det er borte igjen. Er på bedringens vei, går sakte men går fremover. 

 

Ellers i dag så har ikke dagen min gått til så veldig mye annet egentlig. Bare prøvd å slappe av. Nå sitter jeg og Jøran i hver vår sofa og ser på hockeykamp. Jøran har koblet pc´en sin til tv slik at vi kan se på kampen begge to. Champions hockey league har begynt å der spiller ene yndlings laget vår, Frölunda. Endelig er sesongen i gang. Glede i heimen. 

 

 

 

Blogges senere <3

 

 

[ugyldig bilde: signatur]

Ting å se fram imot fremover :)

Hei alle sammen! 🙂 

 

Nå sitter jeg å har en liten egen hudpleie dag for meg selv, har tatt ansiktsmaske og fotbad. Utrolig deilig og godt. Ellers idag så blir det å vakse klær og møte i kveld med alle de som er funksjonærer i ishallen. Må også finne ut av hva det er jeg skal ha på meg til bryllup og bursdagen min på lørdag. Gleder meg masse. Utrolig koselig at storesøstera mi vil gifte seg på bursdagen min. Eller det vil si de giftet seg for noen uker siden, men er festen som skal være nå. Men blir på en måte at det er nå det gjelder på en måte. Syntes det var utrolig koselig når hun ringte meg å lurte på om jeg ville dele bursdagen min med henne. Selvfølgelig sa jeg ja til det. Så på lørdag så blir det bryllupsfest og litt en bursdagsfest for meg også. Gleder meg masse. Elsker bryllup og bursdag (særlig når det er min bursdag) Jippi, er bare 3 dager igjen. He he! 

I går så hadde jeg også min første time hos fysioterapeut, det gikk for såvidt bra men merket etter timen at han hadde vært å klemt på foten min. Å jeg fikk noen øvelser jeg måtte gjøre hjemme. Fikk også allerede en ny time igjen imorgen (torsdag ) klokken 15. Godt det skjer litt ting selvom det har tatt tid. Har også fått innkallingen til MR, den er 6.september på Gjøvik. Så har vært så heldig at mamma har sagt seg villig til å kjøre meg. Så den dagen så gjør vi en jentedag ut av det. Men er jo en stund til enda da, men har i hvert fall fått time. Godt at det endelig begynner å skjer ting. 

 

På fredag så skal jeg gjøre noe som jeg aldri har gjort før, gleder meg masse. Hva jeg skal gjøre skal jeg fortelle om imorgen tenkte jeg. Kan si så mye som at det har med lørdagen å gjøre. Gleder meg samtidig som jeg er veldig spent også, siden jeg aldri har gjort det før. Men en gang må være den første. 

 

 

Blogges senere <3