Fjerde søndag i advent<3

Herregud… i dag er det fjerde søndag i advent =) Det har jammen godt fort, det er bare 3 dager igjen til juleaften =) Gleder meg kjempe masse…det er så koselig med jula<3 Skal feire jul sammen med mamma, pappa, Aud-Eli og May Helen.. de kommer i morgen og blir til første juledag=) Jeg og May Helen skal bli med pappa opp i Reiret på tirsdag å hente juletre, også skal vi lage lykter ute også skal vi pynte treet på kvelden=) Blir kjempe stas.. gleder meg =)   ELSKER JULA<3<3

Ble ikke som jeg trodde….

I dag ble dagen nokså anderledes enn jeg trodde…. Våkna så seint at pappa alt hadde reist opp i Reiret for å se etter juletre ( så fikk ikke prata med han om hva vi skal gjøre med gjøre med gaven til mamma) Det ble heller ikke noe julegavehandel….så jeg må ta det i morgen! =) Reiste opp til mamma og pappa for å spise middag der i 5 tiden… Jo (broren min) og Ellen Beate (kona hans) var også der for å spise! De venter tvillinger (en gutt og ei jente), har termin i mars men siden det er tvillinger så må fødselen settes i gang en mnd før… og da kan det hende at de må ta keisersnitt ( det høres så vondt ut ) Det var værtfall kjempe koselig å se de igjen=)  Da blir jeg tante til 7 stykker..det er ikke gæli =) hehe.. gleder meg masse =) 
Reiste tilbake til leiligheten i 11 tiden.. ( kom hit nylig..)

finne juletre og en liten krise….

Nå har jeg akkurat våkna, sitter å spiser frokost og hører på musikk…var godt å sove lenge..
I dag skal jeg bli med pappa opp i Reiret ( familie hytta vår som er oppe ved birkebeinerstadio) for å se om det er noen fine jule-tre der opp, skal inspisere området til jeg, pappa og May Helen skal opp dit på lille-juleaften og hugge ned et jule-tre… hadde jo vært domt å komme opp dit på lille juleaften også var det ikke noe juletre der som er fint! =p Ellers i dag så skal jeg prøve å få kjøpt de siste jule-gavene mine…. i går så fant jeg og pappa ut at vi har kjøpt lik gave til mamma så jeg og pappa må finne ut i dag om hva vi skal gjøre ( kjempe flaks, att det går ann at vi kjøper lik gave =/ ) En liten krise på gang må jeg si….. Får håpe at jeg og pappa finner ut av det..hun kan jo ikke få to like gaver…. Får krysse fingrene for at vi klarer det =p

Lutefisk-kveld

I går våknet jeg først klokken halv 8 av at Ole Jon sto opp for å reise på jobb..men jeg sovna igjen å våkna ikke før klokken 12=p Da begynte jeg å gå opp til mamma og pappa å var der en stund=) Ole Jon kom oppover da han var ferdig på jobb=) Satt å prata litt også fant vi (mamma, pappa, meg og Ole Jon :p ) ut at vi skulle gå ut å spise på Lundegården=) Så jeg og Ole Jon reiste til leiligheten for å ta en rask dusj å for å skifte klær før vi skulle møte mamma og pappa der klokken 8!=) Da vi kom dit satt mamma og pappa alt å tok en fordrink, så jeg og ole jon fikk en vi også før vi gikk til bords=) Spiste lutefisk og øl og akevitt ( jeg drakk ikke øl og akevitt da…liker det ikke,så jeg satt og drakk cola :p ) Da klokken var 12 bestemte vi oss for å si oss ferdige… mamma og pappa tok drosje og vi skulle egentlig gå siden Ole Jon hadde drukket, men ble til at han kjørte ( han hadde ikke drukket så mye og det gikk kjempe greit) =) Var kjempe koselig å spise ute sammen med mamma og pappa=)

Avslappende dag…

I dag sov jeg lenge.. helt til klokken halv ett, mens Ole Jon sov til klokken halv tre! :p
Har vært en avslappende dag… har vært på Elixia å trent en stund, mens ellers så har vi vært i leiligheten!
litt senere skal vi kose oss med nakkekoteletter og fløtegratinerte-poteter og filmer=) Blir kjempe koselig! =)

Julekonsert med Rein Aleksander og Bettan

I går hadde jeg en avslappet dag hjemme i leiligheten fram augtil klokken 6, da fikk jeg Ole Jon til å kjøre meg opp til mamma… Han reiste tilbake til leiligheten for å feste med gutta! Jeg satt hos mamma å pratet helt til vi skulle på julekonserten til Rein Aleksander og Bettan på Maihaugen klokka 9=) Det var en kjempe bra konsert…. Rein Aleksander har en helt fantastisk stemme, men den kom ikke så godt ut i den siste halv timen, men alt i alt en fantastisk konsert! Er kjempe glad for at jeg ble med mamma=)
Etter at konserten var ferdig kjørte vi til huset til mamma, der satt vi i nesten en time, før mamma kjørte meg ned til byen. Der møtte jeg Ole Jon og gjengen uten for Dolly… Rune, Marius og Sigrid gikk til brenneriet, mens jeg, Ole Jon og Ole Magnus gikk på felix… der satt vi en liten stund, før jeg og Ole Jon gikk til brenneriet! Der tok vi en drikk og da tok vi drosje hjem ( ole jon hadde fått i seg mye å drikke:p så det ble en "tidlig" kveld)

Elsker julen

I dag sov jeg lenge.. det var kjempe godt å få sove lenge! Ble hentet av mamma i 2 tiden, vi reiste på plantasjen for å kjøpe noen planter også fikk jeg noen pynte ting sånn at det ble litt mer julestemning her =)
Etterpå reiste vi på strandtorget å spiste middagsmat..så kjørte mamma meg tilbake til leiligheten, siden hun hadde så vondt i ryggen at hun ikke orket å være ute lenger.. hun måtte hjem å hvile ryggen til hun skulle på besøk hos ei vennine! Håper hun blir bedre i ryggen….
Da jeg kom til leiligheten, pyntet jeg med det jeg fikk av mamma.. det ble så julestemning her.. liker det..jeg elsker julen det er den beste tiden..den er så koselig=) mange gaver, god mat, pyntet hus, pyntet juletre med mange gaver under, feire med familie, bare ELSKER jul=)

Bakedag

I dag har jeg og mamma brukt hele dagen til å bake gjærbakst ( anis boller, horn, rundstykker,kringle og brød )
Det ble veldig mye…men det var kjempe godt =) Jeg fikk med meg 3 brød og 3 store poser med asortert av det andre! =) Etter mange timer så ble jeg henta av Ole Jon, reiste av sted for å handle inn noen varer…. og da vi kom til leiligheten så ordnet vi taco=) m'm'm'….nam nam =) Taco er så godt.. det er det beste som finnes=D

God dag…

I dag har jeg vært hos mamma! Jeg og Gry Marlene( ene tant-ungen min) lekte og hadde det gøy før Frode, Aud-Eli, Kai Magne og May Helen! Da de var en liten stund reiste Kai Magne med Gry og May til noen for å se på en baby, mens jeg, mamma, Frode og Aud Eli spiste pinnekjøtt, raspeball, pølse og kålrabi=) nam nam…
Vi spiste i ca 1 time før vi satte oss ned for å se på håndball-kampen  som gikk utrulig bra=)
Da kampen var ferdig kom Ole Jon, May og Gry inn døra likt=) Satt og prata litt før Aud Eli, Frode og jentene reiste!
Jeg og Ole Jon ble en liten stund til før vi også reiste til leiligheta =)
Der satte jeg meg ned for å se på Da vinci koden=) en utrulig bra film=) Ole Jon satte seg på rommet for å spille på gitaren!

Norge vant=)

maritbreivik680838q

Norge vant finalen mot spania ( 34-21) Hipp Hurra for Norge=) de gjorde en fenomenal kamp.. det var nervepirrende i første omgang, men så slo de til =D

norgeemgull680858p

Kristine Lunde best i EM
kristinelunde680868q

Katrine Lunde Haraldsen gjorde en fenomenal jobb i mål =)

maritbreiviktil679802q