Dette må jeg bli bedre på..!!

Hei mine kjære lesere ♥   Nå har det skjedd igjen, det som jeg egentlig ikke ville skulle skje. Jeg har vært borte fra bloggen igjen – alt for lenge. Jeg trodde det da jeg skrev innlegg sist at nå var det lysere tider i møte at jeg ville klare å skrive innlegg hver dag igjen – noe jeg tydeligvis ikke var klar for enda. Jeg beklager så veldig mye for dette. MEN jeg tror kanskje at jeg har klart i denne perioden her å lyttet mer i kroppen min nå enn noen gang før. Jeg har lært at kroppen min trenger masse hvile når den ikke er bra, noe jeg nå har tatt hensyn til. Jeg kjenner det at det føles mye bedre nå enn det det har vært, men er fortsatt mye igjen til jeg er der hvor jeg var. Men jeg er på god vei å det er foreløpig det viktigste for meg. Skal gjøre alt jeg kan nå for å ikke komme tilbake igjen der nede hvor jeg har vært. Nå har det seg jo slik at jeg må jo nesten ta en slags oppdatering jeg nå da fra siden sist jeg skrev innlegg. Ikke så veldig mye som har skjedd men noe er det jo. 

♥  Har vært på gastroskopi i Moelv. Det gikk for såvidt greit, de fant ikke ut noe feil men ville sende notat til fastlegen min om at han anbefalte at jeg måtte bli mer grundig undersøkt. Så da venter man bare fortsatt på å høre fra fastlegen da. 

♥  Har vært å sett på filmen om Queen og livet til Freddie. Fy faen for en bra film. Unnskyld utrykket men har du ikke sett den filmen så vil jeg anbefale deg å dra å se på den. 

♥ Har hatt noen dager på jobb (blitt noe mindre der i perioder, så håper det tar seg opp igjen snart) 

♥ Har hatt selskap i Lundegården hvor jeg har vært vakt. Også har jeg også brukt litt tid der på å vaske og ordne lokalet igjen til neste selskap. 

♥ Har vært hockeykamper, pluss den største begivenheten av de alle – hockey classic, hvor jeg var så heldig å få være vakt igjen, å Lillehammer klarte å slå tilbake å slo Storhamar 3-2 foran 9100 tilskuere i Håkons Hall. Helt magisk! 

♥ Også har jeg som sagt lyttet til min kropp som har trengt mer hvile nå enn noen gang før, så da har mye av tiden gått til å se på sjakk på tv, og nå har vintersporten begynt så sett litt på det også, også har jeg jo så smått begynt å planlegge en del av julegavene.

Har hatt en kropp som ikke har vært helt på lag i denne perioden, så det å sitte å gjøre skolearbeid har jeg heller liksom ikke orket å gjøre, har satt meg ned å startet flere ganger, men så har det bare gått ei lita stund å så har jeg bare vært helt ute av det igjen. Så jeg håper nå at kroppen er på vei til å bli bedre igjen nå. Jeg skal hvert fall bli mye bedre på å høre etter kroppen min når den trenger hvile, slik at jeg ikke ender med å være så lenge borte fra bloggen av gangen. 

 

Denne uken som vi har startet på nå så er det ikke så veldig mye som er planlagt egentlig. I dag så har jeg en hals og en hodepine som ikke er så god, så jeg slapper av hjemme for å se ann hvordan formen utvikler seg utover dagen, blir den bedre så skal jeg i lundegården klokken 15 for å hjelpe May helen og broren min med å vaske, polere gulvet med maskin igjen den siste delen av lokalet som vi ikke har fått tatt. Men som sagt jeg får se hvordan formen er om jeg skal dra eller ikke. På tirsdag så er det jobb, og på onsdag så er det foreløpig ingenting (kanskje jeg setter meg ned å prøver igjen med lekser) senere på kvelden så må jeg slutte å drikke og spise ( jeg må faste) – grunnen er for at jeg på torsdag skal til sykehuset på ultralyd for å sjekke leveren min, å da må jeg faste kvelden før og møte opp fastende til timen. Senere på torsdagen kl 1530 så er det stuepikemøte på jobben. På fredag og i helgen generelt så har vi ingen planer foreløpig, men jeg skal vel gjøre i stand hjemme i huset til mamma og pappa til de kommer hjem 27.nov fra 8 uker i Tenerife. Gleder meg til de kommer hjem hvert fall! ♥ 

 

 

 

Blogges senere ♥