Bildedryss : fra ferien så langt!

God kveld mine søte lesere ♥ 

 

 

 

Jeg må bare først og fremst si at jeg nå skjønner hvor mye mye tid de som har bloggen som jobb faktisk gjør. Så jeg skal aldri mer klage på de andre bloggerne at det kan da umulig være så vanskelig og ta så lang tid å overføre masse bilder til bloggen.  Jo faktisk det gjør det, og særlig hvis du i tillegg skal redigere bildene. For jeg har brukt til sammen nesten 6 timer bare på å få overført bildene til mac´en (med litt feil underveis ) Har også måtte brukte veldig lang tid på også få alle bildene inn i innlegget. Så derfor er dette innlegget veldig forsinket, og jeg gjort andre ting i tillegg så derfor så har det blitt noen pauser – men det kommer nå hvert fall. Ellers denne helgen så har vi vasket klær fra vi var borte, har vært hele dagen igår hos svigermor hvor vi i tillegg dro på butikken for henne for å handle. Ellers så har jeg sittet her å prøvd å fikset det med bilder, endelig så ble jeg faktisk ferdig nå. Fornøyd med at det ble så mange bilder som kom med. Enjoy♥

 

 

Fogn 

 

 

Stavanger 

 

 

Haugesund 

 

Processed with VSCO with f2 preset

 

Bergen 

 

 

Imorgen så skal vi ut å reise igjen, men som tidligere så vet jeg ingenting om hvor vi skal hen. Dette er det Jøran som styrer og ordner med – synes det er spennende å ikke vite. Eneste jeg har fått vite er at vi drar klokken 09 imorgen, det er bilferie og vi kommer hjem igjen på torsdag. Så da skal det bli veldig spennende å se hvor vi havner hen imorgen. Så disse bildene over her er bare fra de to første overnattingsplassene vi var på (Fogn og Bergen) – Haugesund og Stavanger var plasser vi tok dagsreise til i løpet av den første uken vi var i Fogn. Mer bilder kommer etterhvert på bloggen fra vår neste tur.

 

Hvordan har ferien deres vært så langt? Veldig varmt nå om dagen hvert fall. Nesten så man ikke orker å være ute så mye om gangen og så lenge. Helt for jævlig å måtte lage på varmen når den først er her å gjør at man har en helt fantastisk sommer i Norge, men når det blir for varmt så blir det jo nesten ubehagelig. Men deilig er det jo også da å sitte å sole seg, selv om man ikke orker å sitte for lenge av gangen.  Ha en fortsatt fin sommer videre, så snakkes vi fra der hvor vi havner imorgen♥

 

 

 

 

Blogges senere ♥

 

 

Mine siste innkjøp!

Reklame | Anonselenke : DinSko , Urban , Cubus , H&M

God kveld mine søte lesere ♥ 

 

 

Ble kjøpt en del mens vi var på tur nå, pluss det kom en del i den store esken jeg fikk hentet på posten etter at vi kom hjem. Derfor tenkte nå å vise dere noe av det jeg har kjøpt.  

 


Sko HER

 


Sandaler HER

 

 

Genser HER


Bukse HER

Det ble også kjøpt noen filmer av Michael Jackson på platekompaniet 

Disse her kom i pakken jeg hentet på posten. 

Bluse HER 

Volangkjole HER

Sokker HER 

Denimshorts high waist HER

(utsolgt av denne) Bikini topp HER 

Sandaler HER

Seleshorts i denim HER

Body HER 

Denimjakke HER


Sandaler HER

 

 

Blogges senere ♥

 

 

Så langt i ferien! <3

God kveld mine søte lesere ♥ 

 

 

 

 

 

 

 

Hvordan har dere hatt det så langt i ferien? Gjort mye spennende? Jeg har hatt en helt fantastisk første uke av min ferie hvert fall ♥  Har ikke vært i nærheten av internett dekning, å følte ikke for å sitte å bruke mobildata fra min telefon til å skrive innlegg. Så jeg bestemte meg for at jeg heller ville bruke tiden på også nyte ferien med å slappe av mest mulig. Vi har utforsket masse og vært mye ute, samt at vi har vært noe inne også å bare slappet av på hytta. Så første uken hvor vi var på Fogn, så var vi to turer inn til Stavanger, en tur til Haugesund.. fordelt på noen dager, også de andre dagene så var vi bare rolige på hytta. Hatt noen helt fantastiske dager på en flott plass. Har også fått lest bok, så mens vi var på Fogn så leste jeg ut krimboken til Unni Lindell “jeg vet hvor du bor” 

Etter å ha vært på Fogn i en uke, så dro vi fra der på søndag – da gikk ferden videre… nærmere bestemt til Bergen (20min utenfor). Der reiste vi fra i dag. Mens vi var i Bergen så var det overskyet en dag og masse regn en annen dag, og i dag når vi skulle dra så var det fint vær. Typisk. Men fikk uansett fått med oss noe. Vi tok bybanen inn til sentrum, tok fløyen å fikk oppleve Bergen med fin utsikt. Fått shoppet en del her også. Lager ett eget innlegg på det imorgen med nye innkjøp. Ellers i Bergen så var vi også på Akvariet også vært innom senteret Lagunen. Vært i litt dårlig form så ikke så mye vi har fått gjort – men hatt noen fine dager i Bergen uansett. 

 

________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Nå har vi som sagt kommet hjem igjen til Lillehammer, men selvom vi er hjemme igjen så har vi fortsatt ferie. Blir vel noen dager hjemme nå for man eventuelt skal ut å farte igjen. Ikke vet jeg.. for som jeg har sagt tidligere, så aner ikke jeg hva vi skal gjøre denne ferien. Det er Jøran som har bestemt, så jeg henger meg bare på han. Men synes det er gøy at jeg liksom ikke vet hva som skal skje da. Så er spent på hva han egentlig har funnet på. Er i hvert fall godt å være hjemme igjen, men guuuuud så varmt det er her. Så da vi pakket ut av bilen så tok vi med oss viften fra boden inn, siden det var så sykt varmt inne her. Som sagt som jeg skrev over her så lager jeg ett innlegg imorgen om mine nye innkjøp. Grunnen til at jeg venter til imorgen, er fordi at jeg i sted var ute på butikken å fikk hentet min pakke i posten som kom like etter at vi dro på ferie. Pakken er stor, den er 4,5kg så er en del som ligger oppi den. Jeg har bestemt meg for å åpne den i morgen, så derfor blir innkjøps video / bilde imorgen i egent innlegg. Har også tatt så mye bilder i løpet av dagene på Fogn og i Bergen at jeg må lage ett eget bildedryss innlegg. Det også kommer i løpet av morgen dagen. Er så mye bilder så det tar nok derfor en del tid før de blir overført til mac´en. 

Har hatt det veldig bra disse dagene her med kjæresten min, å gleder oss bare til fortsettelsen av denne ferien vår ♥  Ha en fortsatt fin sommerkveld ♥ 

 

 

 

 

Blogges senere ♥

 

 

Hallo fra Fogn! :D

Reklame | Reklame: Postkom

God kveld mine søte lesere ♥ 

 

 

 

Nå sitter jeg og Jøran å slapper av i sofaen etter å ha vært ute en liten gåtur å utforsket området litte gran å tatt litt bilder. Vi dro fra Lillehammer klokken 07 i dag tidlig ankom vi dette flotte stedet her klokken 1815 i kveld. Stedet vi er på heter Fogn, huset som Jøran har fått leid heter Varnes. Jøran jobber i posten, og Postkom har leiligheter og feriehus over hele landet og i utlandet. Disse må Jøran og de andre i posten søke om å få leie, også blir det en trekning om hvem som er den heldige. I fjor da vi var i Kristiansand på Flekkerøy så var huset vi var i der også fra Postkom. Det er ett flott hus vi er i, og en helt fantastisk beliggenhet. 

Disse dagene mens vi er her så skal vi bare slappe av, skal bade og kose oss, blir vel også til at vi drar inn til Stavanger. Vi skal i hvert fall bare ta livet helt med ro, og nyte hverandres selskap ♥ Ikke sikkert jeg kommer til å skrive innlegg hver dag, men skriver når jeg har anledning til å gjøre det. Vi koser oss allerede, så det starter bra hvert fall ♥ 

 

 

 

Pizza før vi tok siste ferje på turen 

 

 

Ferje kaia mens vi venter 

Utsikten fra stua 

 

Huset vi er i her 

Ene båtkaia nedenfor oss 

 

 

 

 

 

Blogges senere ♥

 

 

 

 

Fredag den 13ende // God helg <3

God kveld mine søte lesere ♥

 

 

I går så brukte jeg dagen på også sove lenge og spise en sen frokost. Litt senere på dagen så oppdaget jeg hvilken dag det egentlig var, det var den 13.juli og det er en fredag. Shit – det er fredag den 13ende dagen hvor alt går til helvete. Å ja det stemte også egentlig. For jeg bestemte meg for at jeg ikke skulle ut døra siden det alltid skjer noe med meg på denne dagen. Å jammen hadde jeg ikke rett. Jeg bestemte meg for å farge håret mitt litt lysere, men jeg bestemte meg for å i første omgang bare ta litt av luggen min bare for å se om det ville bli lysere eller ikke. Dette tok visst litt tid ( for jeg brukte jo ikke hele flasken ), å når jeg bestemte meg for å ta hele håret å skulle starte, å kjente jeg at flasken var blitt varm. Tenkte ikke så mye mer over det akkurat der å da, men da jeg tok av toppen så sprutet det – bokstavelig talt – hvitt tykt skum over hele badet og speilet. Altså herregud, dette har jeg aldri opplevd før. Å det måtte jo skje på denne dagen. Derfor så ble det da bare at jeg fikk tatt en flaske med hårfarge i håret mitt (jeg bruker vanligvis to) Det ble ikke tatt farge på alt men på overflaten å det du mest ser, men var ikke alt som ble dekket så håret ser lysere ut ja, men det ser også litt ut som det er stripet. Men jeg synes ikke det gjør noe egentlig, for hovedsaken var at jeg ville få det lysere og det synes jeg det ble. Så jeg er fornøyd med resultatet. 

 

Disse bilde ble tatt før farging 

 

 

Dette ble tatt noen timer etterpå 

 

 

 

Ellers av denne fredagen så gikk dagen bare til å slappe av ute på verandaen. Etter middagen så reiste jeg og Jøran opp til huset til mamma og pappa for å vanne blomster og ta inn posten deres mens de er borte. Ble også en tur innom butikken, da vi kom hjem igjen så ble det to filmer før vi gikk å la oss. 

 

 

 

________________________________________________________________________________________________________

 

Dagen i dag (lørdag) så sov vi lenge og spiste sen frokost før vi litt utpå dagen dro til svigermor for å handle mat for henne. Da vi dro fra henne stakk vi innom Marche å spiste middagen vår der idag.

 

 

Da vi kom hjem så begynte vi begge to å legge klær i baggen vår som vi skal ha med oss på tur. Vi har nå pakket ferdig hver vår bag, nå sitter vi å slapper av med å se på tv å skal slappe av resten av kvelden. Blir en tidlig kveld på oss, hvert fall på meg, vi skal sette oss i bilen å dra når klokken er 0700 imorgen tidlig. Da går ferden til Fogn, blir over 10timer i bil. Så dagen imorgen blir det ikke noe oppdatering på bloggen før vi er kommet frem til huset vi skal være i.  

 

 

Håper dere har en fin dag og at dere har koset dere masse i helgen uansett hva dere har gjort ? ♥ 

 

 

 

 

Blogges senere ♥

 

 

Feriemodus! <3

God kveld mine søte lesere ♥ 

 

 

 

 

 

Dagen i dag har gått til å jobbe på hotellet, hvor det var mye å gjøre. Ble ferdig på jobb likt med at Jøran var ferdig, så jeg satt på med han hjem hvor vi på turen stakk innom butikken for å handle inn til middag. Sofaen er nå inntatt etter middag, å her skal søren meg jeg ligge resten av kvelden – chill. 

 

Grunnen til det – jeg har nå ferie ♥ Elsker det, ferie modus til det fulle. I løpet av morgendagen og lørdagen så skal jeg pakke det jeg skal ha med meg på tur til Fogn og Bergen ♥ Gleder meg. Vet hvert fall en ting sikkert, å det er det at bikinien min skal pakkes ned, for jeg skal søren meg bade – ikke gjort det enda i sommer. Digg skal det bli. 

 

 

________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Onsdagen så tok jeg en fridag om man kan kalle det det. Jeg var helt ferdig i kroppen etter mye jobb og lange dager i 4 dager i strekk, så på onsdagen så sov jeg faktisk til klokken 11 – så lenge har jeg ikke sovet på lenge, det var godt det. Ble sen frokost og ellers resten av dagen så bare slappet jeg helt å holdent rett ut, hadde ingen planer skulle bare ta det rolig. Planen var egentlig å trene, men siden jeg var så sliten i kroppen og veldig trøtt så tok jeg rådet av kroppen min å tok en fridag for å komme meg til hektene igjen. Gjorde rett i det for dagen i dag på jobb ble like tøff, så nå er det deilig å tenke på at jeg ikke skal på jobb på før i august. 

 

 

 

 

Blogges senere ♥ 

 

Slik som dette så jeg ut før!

 

God ettermiddag mine søte lesere ♥ 

 

 

 

Jeg kom over ett innlegg på en blogg for ikke så lenge siden hvor vedkommende hadde lagt ut bilder av seg selv for noen år tilbake, for å se hvor mye man hadde forandret seg. Jeg syntes det var så fascinerende å se at man bare på noen bilder fra 4-5 år tilbake kunne se at man tydeligvis er blitt forandret.

 

Så jeg tenkte derfor jeg skulle prøve å lage mitt eget innlegg med gamle bilder av meg selv. Disse bildene her er ikke i rekkefølge etter år, men noen av de er det. Det eldste bildet er fra 2006-2007, også er det en del fra 2008-2009, også de siste bildene er fra 3år siden, å det aller siste bildet er tatt bare for noen dager siden. 

Jeg kan ærlig innrømme å si at jeg blir litt sjokkert selv over at jeg faktisk har forandret meg så mye som jeg har gjort. Men samtidig så ser jeg at noen av kjenne trekkene mine fortsatt er der selvom du ikke ser det så tydelig. Briller jeg er avhengig av å ha, så på de bildene jeg ikke har briller så har jeg på meg kontaktlinser. Det også er jo med på å forandre en person. Men ta en titt selv på bildene mine å se selv om jeg har forandret meg eller ikke. Hva synes du? 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Blogges senere ♥

 

 

Ny uke nye muligheter! :D

God kveld mine søte lesere ♥ 

 

 

 

 

 

Akkurat nå i skrivende stund så sitter jeg på sofaen å slapper av med å se på Lotta på Liseberg. Det programmet elsker jeg og Jøran å se på, vi ser på hver mandag etter at sesongstart er. Mye bra musikk. 

Helgen min har i aller høyeste grad gått til å jobbe. Vært fullt kjør på hotellet hele helgen med masse folk,barn ekstra senger osv. Blitt noen lange hektiske dager, så jeg merker på foten min og begge beina at jeg har vondt. Så både lørdagen og søndagen etter at jeg kom hjem fra jobb så har jeg ligget som en slakt på sofaen og halv sovet – vært så sliten. Så merker også i dag at jeg har vært på jobb, selvom det var litt roligere idag. Er ny arbeidsdag i morgen før jeg på onsdag har en dag fri – å den lengter jeg til nå kjenner jeg. Før det på torsdag er en dag med jobb igjen før jeg tar ferie med – unnskyld utrykket – jævlig god samvittighet. 

 

Apropos det med ferie – nå har jeg fått vite litt mer av Jøran angående hva mer vi skal gjøre i ferien …. Vi skal tydeligvis på søndagen etter å ha vært i Fogn i en uke, så skal vi ikke reise hjemover, vi skal sette oss i bilen å kjøre til Bergen. Vi skal være der i ca 3 dager før vi skal hjem – men mer om hva som skjer aner jeg ikke. Så dette er så spennende. Gleder meg masse hvert fall. 

 

 

 

Blogges senere ♥ 

 

 

 

 

 

 

 

Dette skjer i Juli <3

God ettermiddag mine søte lesere ♥ 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nå har vi snart unnagjort en uke inn i juli måned, og derfor tenkte jeg nå at jeg skulle fortelle litt om hvordan juli måned kommer til å bli. 

♥  Først ut nå så skal jeg jobbe lørdag og søndag denne helgen her. 

 

♥  Neste uke så jobber jeg på mandag, tirsdag og torsdag. 

 

♥  De dagene jeg ikke jobber så skal jeg gjøre siste finishen på innleveringen. 

 

♥  Etter jobb på torsdag så har jeg ferie, Jøran jobber også fredag før han har ferie. 

♥  Søndagen så starter offisielt ferien vår, da har vi tre uker ferie

 

♥  Første uken i ferien så skal vi til Fogn, utenfor Stavanger. De to andre ukene så må jeg rett å slett si at jeg aner ikke hva vi skal, grunnen er for at Jøran ikke vil si hva vi skal, så det blir overraskelse. Gleder meg og er spent på hva han har funnet på. Jeg har jo kommet med noen forslag til hva vi kan gjøre, og hvor vi kan dra – men Jøran har ikke gitt meg noe klart svar. Så dette blir spennende. 

 

 

 

Blogges senere ♥

 

 

 

Nattåpent i byen! <3

Reklame | Reklame: Lillehammer gågate og Strandtorget , annonselenke: Skoringen, LeneV, Zizzi, Jernia

God ettermiddag mine søte lesere ♥ 

 

 

I går hadde jeg fri fra jobb, så da ble jeg med mamma en tur på Strandtorget for å slå ihjel noe tid der før jeg skulle på trening etterpå. Der var jeg så heldig at jeg fant en svart kort-bukse på Zizzi som jeg kan bruke på jobb, slik som denne HER Utrolig behagelig å ha på seg og veldig elastisk. Gleder meg til å kunne ta den i bruk på jobb nå i helga (lørdag og søndag).  Jeg fant også en utrolig søt sommerkjole inne på LeneV 

 

lignende kjole HER 

 

 

På kvelden i går ved 10 tiden så fant Jøran plutselig ut at han ville gå i byen. Det viste seg nemlig at det skulle være nattåpent i gågata, noe jeg hadde helt glemt. Så da gikk vi i byen å såg oss omkring. Jeg hadde vært på jakt etter noen fine lette sommersko, å var så heldig at jeg fant noen kjempe fine søte, til en billig penge på Skoringen 

 

 

Mens vi gikk i gågata så var det masse folk der, men utrolig nok så var det veldig lite kjentfolk ute. Vi gikk til parken å satte oss er der litt å koste oss. 

 

 

 

 

 

På turen hjemover gjennom gågata så fant jeg også plutselig noen utrolig fine lys-slynger, som jeg ikke hadde lagt merke til når vi kom til byen, så disse kjøpte jeg to stk av. 

 

Jernia

 

 

I dag så hadde jeg gledet meg til å ta på meg de nye skoene mine. Så jeg gikk med de til og fra butikken, men da jeg kom hjem p skulle ta de av meg, så satt sålene fast i foten og de hadde krøllet og klistret seg. Dermed så var det på med de gamle slitte skoene (som jeg egentlig hadde kastet) og ta med de nye skoene med kvittering å gå inn til byen for å klage. Da jeg kom dit så ble jeg møtt av ei veldig søt jente som kom med ett helt nytt par til meg, jeg hadde tenkt å kjøpe med nye såler som tåler litt mer fuktighet, men sjefen sjøl som sto ved siden av hun som ekspederte meg sa at de sålene kunne jeg få. Altså, snakk om veldig god service. Ikke mange som ville ha sagt det til tross for at det var billig sko, men nå er jeg kjempe happy for at jeg jeg har fått nye sko og såler – gleder meg til å bruke de i sommer.  På tur hjem fra byen så gikk jeg innom kiosken for å kjøpe meg en slush å drikke på tur hjemover. Deilig. 

 

 

 

Nå i denne stund så sitter jeg ute på verandaen å prøver å fortsette med min innleveringsoppgave. Planen mine er at jeg vil få bli ferdig med denne innleveringen her og få levert den inn før slutten av neste uke. Så da vil jeg prøve å bruke hver ledig anledning til å sitte med denne her. Skal prøve å få gjort meste parten i dag, for hadde tenkt å stikke innom pappa imorgen etter jobb å få han til å ta en titt på det å eventuelt hjelpe meg med det jeg står fast på. Han og mamma reiser nemlig på søndag og blir borte nesten en uke, så da er liksom eneste dagen å få hjelp av han på er i morgen ettermiddag – kveld. 

 

 

 

Blogges senere ♥