Dritt lei dette her…!!

God kveld mine søte lesere ♥ 

 

 

 

Akkurat nå i skrivende stund så sitter jeg her i sofaen å slapper av med å se på fotballkamp. Dagen i dag har gått til at jeg har jobbet i ca 6 timer på jobb, også hadde vi ett møte alle stuepikene etter jobb klokken 15 – møte var ferdig klokken 16. Da satte jeg meg på sykkelen å syklet hjem, hvor jeg nesten frem til Jøran kom hjem fra jobb satt på verandaen å slappet av. 

Dagen i går gikk til at jeg våknet likt med Jøran ved 9 tiden. Etter at Jøran dro til jobb så skulle jeg lage meg frokost. Resulterte i at jeg fikk så allergireaksjon at jeg nøs og nøs og snufset i en evighet. Grunnen til dette var at han som klipper gress hos oss i sameiet her var ute å klippet, å jeg rakk ikke å lukke vinduene igjen før det var for sent. Planene mine for dagen var jo at jeg skulle trene, men dette ble forskjøvet igjen siden mamma og pappa måtte ha hjelp med å bære inn i hengeren og tømme all søppelet også videre fra når vi drev å malet lundegården, også måtte jeg hjelpe til med å få stillaset til onkel i hengeren å få det til han å bære det ut. Pappa ble sluppet ut av sykehuset i forgårs, men siden mamma ikke kan å kjøre med henger så måtte pappa bli med med meg på slep for å hjelpe til. Å hele dagen gikk altså til å nyse og nyse og mer nyse og snufse og øyer som renner. Ikke morsomt i det hele tatt. Var sykt varmt i går også så er nok sikkert en god kombinasjon av varmen og gress klipping som bare fikk meg til å reagere sånn. Trodde jeg i hvertfall – i dag da jeg våknet så var jeg jo fortsatt potte tett i nesen. Tok medisinen min men gikk ikke lang tid før det var på igjen. Gjennom hele arbeidsdagen og møte også nå i kveld så har jeg fortsatt å nyse og nyse til jeg blir helt gal snart. Begynner å bli virkelig lei av denne allergien. Men sånn er det når man er allergisk mot burot, gress og pollen. Disse tingene kommer jo værst frem når det er så varmt. Er veldig lenge siden jeg har reagert så kraftig som jeg gjorde i går og at den i samme slengen har vart helt til nå. Håper på at det ikke er så verst i morgen. Lov å drømme og håpe hvert fall.

 

Hvordan har dagen deres vært da? Gjort noe morsomt, spennende? Kommenter gjerne under, nyskjerrig på hva mine leser gjør. 

Blogges senere ♥ 

 

 

 

 

 

Update!

God kveld mine søte lesere! ♥ 

 

 

 

 

 

Har vært noe stille fra meg den siste tiden – vært litt ufrivillig så beklager det, men vært mye med jobb og maling av hele Lundegården utvendig –  på fridager pluss etter jobb. Vært lange dager og har vært så sliten at jeg liksom ikke har orket å ta opp mac¨en i det hele tatt på kvelden. Det har også skjedd noen ting på privaten som jeg ikke kan gå for altfor mye i detalj på nå, men det jeg kan si er at pappa ble lagt inn på sykehus på fredag – ble sendt hjem i dag. 

 

Jeg og Jøran har også brukt noen timer på å få montert kodelås på kontordøren til pappa.

 

 

Vi har også vært ute å spist god mat med mamma på lørdagen (sankthansaften ) – Bryggerikjelleren♥  Og søndagen var vi bedt opp til mamma på rømmegrøt og spekemat. 

 

Min hovedrett – skalldyrsuppe, mens de andre spiste hver sin biff

 

Min dessert ♥ 

 

mamma sin dessert (vanilje is med kaffe ) 

 

Jøran sin dessert ♥

 

Denne uken her så er planene som følger at i dag så har jeg vært på jobb og syklet til og fra, Sitter også nå i denne stund å ser på Lotta på Liseberg – endelig så har det startet igjen ♥ 

♥  Tirsdag så er planen at jeg skal til Sats Elixia å trene (ble ikke så mye trening forje uke på grunn av maling som tok en del tid ) – ta det denne uken. Så må jeg også få tatt igjen noe skolearbeid som ble satt på vent uken som var. 

♥  Onsdag så går dagen til å jobbe fra klokken 0830 til 15, og klokken 15 så skal vi ha stuepikemøte på jobben. Så blir det å slappe av resten kvelden

♥  Torsdag så blir dagen veldig likt på tirsdag. Kan hende det blir noe endringer underveis. På kvelden så skal vi til mamma og pappa på middag. 

♥  Fredag så blir det jobb igjen fra klokken 0830. Etter jobb så blir det vel å slappe av regner jeg med. 

♥  Lørdag og søndag vet jeg ikke helt hva som vi skal gjøre, ingenting som er planlagt  – foreløpig. 

 

 

 

Blogges senere ♥ 

 

 

 

 

 

 

Produktive dager! :D

God kveld mine søte lesere ♥ 

 

 

I dag så har dagen gått til å være på jobb. Syklet til jobb – startet på jobb klokken 07, jobbet til klokken 15. Etter jeg var ferdig på jobb så var jeg bortom pappa for å prate med han litt angående morgendagen. Vi skal nemlig male forretningsgården, pappa og bror har brukt dagen i går og i dag til å vaske baksiden og fremsiden. Så pratet litt om hvordan dagen i morgen og torsdag blir for min del – syklet hjem etterpå. Da jeg kom hjem slappet jeg av på sofaen og etter middag så halv sov jeg litt på sofaen før det var fotballkamp. Dagen i morgen blir for min del å sove til klokken 9 ca, så skal jeg sykle til Sats Elixia for å ha PT-time klokken 11, før man etterpå sykler hjem for å skifte klær for så å komme seg til byen for å hjelpe pappa med å male. Torsdagen kommer vel også i stor grad til å gå til å male. 

 

 

________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Dagen i går gikk til å sove lenge- trodde jeg. Våknet først av at Jøran dro på jobb klokken 0550, sovnet igjen å våknet igjen klokken 07 av at en snekker sto rett utenfor inngangsdøra vår å festa noe beslag. Fikk jo ikke sove da.. men heldigvis så holdt han ikke på så lenge, så jeg klarte å sovne igjen tilslutt å våknet igjen klokken 10. Litt etter frokost satte jeg meg på sykkelen å dro til Sats Elixia for å trene 1 time før man syklet hjem igjen. Da jeg kom hjem tok jeg en velfortjent dusj før jeg satte meg ned å gjorde litt skolearbeid. 

 

 

 

 

 

 

Blogges senere ♥

 

 

 

Lørdags idyll :D <3

Reklame | Reklame: Lillehammer Byfest

God kveld nydelige mennesker ♥

 

 

 

Akkurat nå har jeg og kjæresten min kommet hjem etter en helt fantastisk kveld ♥   Dagen startet først med at vi etter frokost dro til byen for å se på livet å møte mamma og pappa – men de var litt vanskelig å se i mengden, så vi hadde faktisk gått forbi hverandre og vi hadde gått etter de tydeligvis en plass der uten å vite det. Når vi var på tur tilbake til bilen å hadde egentlig gitt opp å finne de, så fant de oss etter at de hadde kommet ut fra 7eleven for å kjøpe is, å da sa de at vi da akkurat hadde gått etter de bare at de gikk inn der mens vi fortsatte littegran. De fant ut at de ville hjemover igjen vi fulgte etter de bare at vi først skulle kjøpe oss is vi også. Da vi kom hjem til mamma og pappa ble vaffel og jordbær m/vaniljesaus ute på verandaen. Koselig ♥ 

 

Da klokken nærmet seg halv fem så dro vi hjem for å fikse og ordne oss til vi skulle på konsert. Da vi kom på Stortorget hvor konserten skulle være så syntes vi det var veldig lite folk der til at Trang Fødsel og De Lillos skal ha konsert der. Men da klokken nærmet seg mer og mer til at det skulle starte så kom det tilslutt mer folk så etterhvert så var det faktisk bra med folk. Veldig bra musikk fra begge band og god stemning ♥ Første gang jeg opplever Trang Fødsel og De Lillos live, og jeg ble ikke skuffet for å si det sånn. Fantastisk musikk! ♥ Men noe negativt opplevde vi, nemlig det at det ikke var noe form for mat du kunne kjøpe inne på plassen, og vi hadde ikke spist middag før vi dro på konsert fordi vi hadde tenkt å spise der. Men det var jo selvfølgelig ikke noe form for mat bare drikke. I fjor så var det jo egen plass inne der hvor du kunne kjøpe mat. Så vi spiste heller når vi skulle hjem fra konserten. En annen ting som var negativt var at på konserten til De Lillos så var det noe virkelig feil med høyttalerene, og lyden, de prøvde gi signal til lydfolkene men de skjønte tydeligvis ikke signalene de på scena gav, men de ga seg ikke å gjennomførte uansett, så ble jo bra til slutt til tross for litt kluss på slutten. Veldig glad for at jeg fikk oppleve begge band live sammen med kjæresten min ♥ 

 

 

 

Blogges senere ♥ 

 

 

 

 

Lørdagskos fra morgen til kveld! <3

God morgen mine nydelige lesere ♥ 

 

 

 

 

Håper dere har hatt en fin helg så langt uansett hva dere har gjort ♥ Jeg har hatt en veldig fin helg så langt. Det hele startet med at i går så klarte jeg å gjennomføre arbeidsdagen min selvom jeg hadde litt vondt i ryggen. Stolt av meg selv for at jeg klarte det, for da jeg kom hjem fra jobb i går så var jeg ett slakt. Jeg lå lang flat på sofaen etter å ha vært i dusjen. Da jeg etter en stund skulle reise meg opp for å gå litt så klarte jeg nesten ikke å gå på grunn av smerter, å da jeg skulle bøye meg så var det nesten helt umulig å få til. Så at jeg faktisk hadde klart å være på jobb med tanke på hvordan ryggen min egentlig er er nesten ett under. Resten av dagen i går gikk i største omgang av å slappe av og se på fotballkamp på tv, før man så på en film før man gikk å la seg. 

 

I dag så er det. lørdag å solen skinner utenfor her. Helt herlig ♥ Elsker når det er sånn vær selvom det noen ganger kan bli i varmeste laget. I dag så har både jeg og Jøran sovet lenge og skal nå spise en sen frokost. Denne helgen her så er det nemlig Lillehammer-dagene her, på torsdag og fredag så var det show på kvelden. Det showet var ikke jeg å Jøran så intecresert i, vi har heller sikkert oss billetter til begge konsertene som skal være i kveld. Da skal nemlig både De Lillos og Trang Fødsel spille konsert ♥ Gleder oss veldig mye til dette. Har sikkert oss billetter for lenge siden så at dagen endelig er her er helt magisk♥ Frem til vi skal på konsert i kveld så skal vi gå litt i gågata å se på livet å nyte det fine været. Skal se om vi klarer å lure med oss mamma og pappa til å bli med. De har nemlig nesten ikke fått opplevd Lillehammer-dagene siden de nesten alltid har vært bortreist når det har vært. Det kommer nok til å bli en sen oppdatering, vil prøve å få med meg mest mulig i dag. Håper dere får en strålende fin lørdag ♥ Kos dere masse og nyt det fine været, og ikke minst ta vare på hverandre ♥ 

 

 

 

 

 

 

Blogges senere herlige mennesker ♥ 

 

 

Tester ut noe nytt! :)

Reklame | Reklame: Beauty heaven by Liv Myrhaug

God formiddag mine kjære søte lesere ♥ 
 

 

 

Jeg har ei god venninne av meg, Liv – hun selger en del skjønnhets produkter fra Nu Skin. Jeg har pratet med henne om dette, så hun var veldig glad for at jeg ville reklamere for henne på bloggen min. Hjelper gjerne ei venninne med å markedsføre seg så lenge jeg får tillatelse av vedkommende til å gjøre det. 

Vel, ett av produktene hun har er ett vippeserum. Jeg har litt dårlige og små vipper nå og veldig lite vipper enn hva jeg hadde før.

 

 

Så jeg tenkte derfor at jeg ville kjøpe dette produktet av henne for å teste det ut. Fikk pakken i posten i går å har nå i dag allerede startet med serumet.

 

Gleder meg til å se forandringer etterhvert. Den var veldig lett å bruke / påføre. Det er en gel som du påfører på vippene dine (som en mascara) ett strøk morgen og kveld.

 

 

Dette serumet kan også brukes som en primer under mascaraen. Andre fordeler som dette vippeserumet har er : 

♥  Styrker, pleier og beskyttende for vippene

♥  Fremmer volum og fylde 

♥  Mascaraen sitter mye lengre på ved bruk av delen som en primer 

Om du er interessert i å vite mer om dette produktet eller om andre produkter som venninnen min selger? Vel da kan du sjekke ut siden hennes HER 
Gruppen er lukket, men vil du bli medlem av gruppen så godkjenner hun alle som vil bli medlem. Du må nemlig bli medlem for å se alle innleggene hennes med produkter.  

 

 

 

 

Blogges senere ♥

 

 

Første PT-time er gjennomført :D

Reklame | Reklame: Sats Elixia Lillehammer

God ettermiddag mine søte lesere ♥ 

 

 

 

Dagen i går så lå jeg lang flat på sofaen hele dagen på grunn av smerter. Skulle egentlig trene, men ryggen var så vond at uansett hva jeg gjorde så var det vondt – eneste som ikke var så vondt var å ligge. Prøvde gjøre noe lekser også, men var ikke mye jeg klarte av det. Tok derfor en veldig rolig dag i går, ville være bra til i dag når jeg skulle ha min første personlig trener-time. 

Dagen i dag startet som sagt med at jeg sto opp klokken 9, fikk i meg frokost og gjorde meg klar til å dra på trening. Hadde tenkt å sykle til og fra, men med tanke på ryggen som fortsatt var vond, men litt bedre, så tok jeg heller beina fatt å gikk. Gikk klokken 1045, ankom Sats Elixia klokken 1130. Hadde ikke time før klokken 12, så derfor tok jeg en liten trenings økt på tredemølla mens jeg ventet. Da tiden var inne for at timen skulle starte så ble det en samtale først før vi skulle ta en økt, men siden jeg hadde en del som vi pratet om så ble det derfor nesten en time med prat om kosthold og siste 15minuttene så tok vi en liten runde med noen øvelser, også ble jeg satt på en ny time neste onsdag hvor vi da bare skal trene. Jeg kjenner jeg gleder meg litt med å begynne denne prosessen her. Målet mitt med denne treningen er at jeg skal få hjelp til å gå ned i vekt. Jeg er nå 105 kg (var på mitt tyngste 110kg mens jeg var sykemeldt) og målet mitt er å komme ned på 70 kg igjen. Er en lang vei og gå, men min personlige trener mener at dette ikke skal være noe vanskelig å få til, så lenge jeg klarer å være minst 2 til 3 dager i uken på Elixia å trene. Jeg synes jeg var veldig heldig som fikk ei jente til personlig trener, pluss at jeg syntes hun var veldig flink. Så gleder meg til neste time med henne hvor vi bare skal trene. I mellom tiden frem til den timen så skal jeg være noen dager til på Elixia å trene. Jeg har tenkt å dra å trene igjen imorgen, så blir det trening mandag eller tirsdag (eller begge dagene) Får se hva jeg finner på. Skal i hvert fall prøve å gjennomføre det å trene 2-3 dager i uken (kanskje flere også etterhvert) 

Nå i dette øyeblikket her så sitter jeg på sofaen å slapper av litt med tv også tenkte jeg se om jeg klarer å få gjort litt mer skolearbeid, siden ryggen kjennes litt bedre. Jøran kommer ikke hjem fra jobb før klokken 18 i kveld, så frem til da så vil jeg prøve å få gjort litte gran hvert fall. 

 

 

 

 

Blogges senere ♥

 

 

2 år med deg <3

 

 

I dag er det 11.juni 2018, å for 2 år siden så var jeg og Jøran på helge tur til Oslo for å tilbringe litt tid alene. Den turen resulterte i at vi ble kjærester mens vi var der ♥ Fantastisk ♥ Disse to årene sammen med Jøran har vært helt magiske. Gleder meg sånn til fortsettelsen. Han er ikke bare kjæresten min – han er samboeren min – sjele vennen min og den fantastiske mannen min ♥♥  2 år med deg har vært ett eventyr – flere år skal det bli ♥  Du er det beste som har skjedd meg, glad for at jeg har deg i livet mitt ♥♥ 

 

 

 

 

 

ELSKER DEG, KJÆRESTEN MIN ♥♥  

 

 

 

 

Blogges senere ♥

 

 

Oppdate fra helgen! :D

God formiddag mine søte lesere ♥ 

 

 

Har vært stile fra meg di siste dagene, å det beklager jeg veldig for – en god del av grunnen er at jeg er jo tilbake igjen på jobb, å denne helgen her så har jeg hatt jobbhelg. Vært lange dager og mye å gjøre. Jeg er jo som sagt ikke helt vant til dette, så kroppen mi trenger litt tid for å venne seg til dette igjen. Så når jeg ar kommet hjem fra jobb – syklet til og fra jobb hver dag. Så har jeg vært helt utslitt at jeg har ligget å slappet av på sofaen, hvilt ryggen og foten. Derfor har jeg ikke orket rett å slett å blogge, å dette beklager jeg nok en gang. Nå har jeg noen dager fri så da blir det andre boller. 

Jeg hadde også i begynnelsen av uken levert inn min første innleverings oppgave til skolen, som jeg før helgen fikk svar tilbake på. Jeg var skikkelig spent på det å var veldig redd for at jeg hadde gjort så mye feil at jeg måtte ta den på nytt. Der tok jeg veldig feil – jeg fikk nemlig karakter 4, en karakter som jeg er veldig fornøyd med. Hvert fall med tanke på at jeg på videregående når vi hadde økonomi / regnskap så fikk jeg stryk eller 2. Så at jeg fikk 4 nå er veldig bra for min del, så jeg er veldig stolt av meg selv. 

 

________________________________________________________________________________________________________________________________

 

 

Denne uken her startet veldig bra for min del. Jeg hadde tenkt å sykle til og fra trening og trene 1 time – men da jeg våknet å så at det regnet kraftig så fristet det veldig lite for å si det sånn. Så da ei venninne av meg sendte melding å spurte om jeg skulle trene idag og at jeg fikk sitte på med henne til trening, så ble det en veldig bra start. Vi ankom senteret å hadde en veldig bra 40 minutters treningsøkt. Veldig godt å kunne trene sammen med noen, så vi kommer nok til å ha noen treninger hvor vi trener sammen, men blir kanskje ikke så ofte. Etter treningsøkten så stakk jeg innom resepsjonen for å booke PT time. Var så heldig at jeg fikk henne som venninnen min har brukt, å som hun var veldig fornøyd med. Så allerede på onsdag klokken 11 så skal jeg ha min time. Gleder meg veldig til det – men blir nok til at jeg tar en økt i morgen også. Godt å være i gang! 

 

Akkurat nå i dette øyeblikk så sitter jeg å slapper av etter en dusj og spiser lunsj. Resten av dagen kommer til å gå til å lese litt på neste del av innleverings oppgavene,  løse oppgaver før selve innleveringsoppgaven. 

 

 

 

 

Blogges senere ♥

 

En veldig bra fri dag! :D

Reklame | Reklame : Strandtorget / Annonse lenker

God kveld mine søte lesere ♥ 

 

 

I dag startet dagen med at jeg våknet opp ved 8 tiden. Fikset meg og fikk i meg frokost før jeg bestemte meg for å dra å trene. Jeg tok sykkelen til Elixia ved 10 tiden, trente i 1 time før jeg skulle sykle hjem igjen. I stede for å da sykle hjem så fikk jeg tak i mamma som ville bli med å gå litt på Strandtorget. Mamma kom 30 min etterpå, å i løpet av den tiden så hadde jeg alt fått shoppet litt. Fikk tak i 2 stk hvite/lyse singleter + to shorts. Veldig fornøyd med det kjøpet. Da mamma kom så ble det til at vi gikk rundt å såg i butikker, å begge to handlet litt mer. Godt å shoppe mye fint nå når det er sommer ♥ 

 

Vero Moda 

Singleter HER  , Blomstrete Shorts (finner ikke den jeg kjøpte, men noe lingnende) HER , Blå shorts (finner ikke den jeg kjøpte, men mange fine å velge mellom) HER 

 

KappAhl 

Long shirt / kjole ( lingnende ) HER 

 

Lene V 

Skjørt (fant ikke det jeg kjøpte, mange forskjellige fine )  HER 

 

 

 

Da jeg kom hjem etter å ha syklet så slappet jeg av litt før Jøran kom hjem fra jobb. Så ble det middagstid (pannekaker og tomatsuppe) før Jøran sov 15min før han skulle på personalmøte på jobben. Så akkurat nå i dette øyeblikk så er jeg hjemme alene å slapper av med tv og kyllingvinger. Nam nam, godt med kveldskos. Håper dere har hatt en fin dag uansett hva dere har gjort ♥ 

 

 

Blogges senere ♥