Oppsummering av uken // Tanker

God ettermiddag mine søte lesere <3  Nokk engang så er det litt tid mellom innleggene, men grunnen for dette denne gangen er fordi det har vært mye jobb på hotellet, men også mye jobb i selskapslokale på Lundegården. Noe som er veldig bra. Hatt mye arrangement der nå og det er ingenting som er bedre enn det. Det skjer noe der, lokalet står ikke bare tomt hele tiden. Så brukt mye tid på dette, har også brukt mye tid på å slappe av de dagene jeg kan og de mulighetene jeg har fått til å gjøre nettopp det. Derfor så har jeg vært såpass sliten i kroppen og hode at jeg på en måte ikke helt har hatt tid og lyst til å sette med ned å skrive innlegg. Derfor så tenkte jeg at nå når jeg sitter her med mac´en på fanget, så kunne jeg like gjerne stikke innom bloggen min å skrive ett innlegg. Er jo så lenge siden, så greit å få oppdatert dere på hva som skjer.

 

******

 

Er også nå veldig deilig å tenke på det at det nå begynner å våres ute her. Tørr asfalt begynner å titte frem gjennom snøen, grønt gress begynner å titte frem fra snø hauger rundt omkring, og sola begynner å skinne så varmt at man får rene påskestemningen ute her. Endelig så kan man begynne å legge vegg vinterjakker og vintersko og kan ta frem vår-jakke og sko <3 Det gledes <3  En følelse jeg kjenner at det er deilig å føle på igjen.

 

 

 

Blogges senere <3 

 

Tanker

Tenkte jeg skulle sette meg ned å lage en liste over en del av de tankene som surrer i hodet mitt. Tenkte være litt personlig og åpen for dere. Håper dere liker det!?  Her kommer det hvert fall.

 

 

<3  Veldig lyst til å få kunne klare å ta førekorte på bil, snart

<3  Driver å ser på bil da, kjøpe meg brukt bil så jeg kan øvelseskjøre mye med den. Da slipper jeg å bruke masse timer og penger på kjøretimer hos skolen

<3 Veldig lykkelig om dagen, med verdens beste kjæreste <3

<3 Har ikke penger enda til det, og ikke mulighet for å låne i banken enda heller, men til tross for det så sitter vi nå fortsatt nesten hver dag og ser på hus som vi vil kjøpe

<3 Glad jeg har blitt kvitt mennesker i livet mitt som bare gjør meg vondt

<3 Glad for de venninnene mine som jeg har nå, spesielt ei som har fått større del i hjertet mitt enn tidligere.  Love you Cecilie <3

<3 Nå har det snødd nok synes jeg, kan slutte å snø nå. Jeg vil ha vår <3

<3 Gleder meg masse til vi skal dra til Bratislava på hockey vm i mai

<3 Gleder meg masse til sommerferien <3 kjæresten min har planlagt alt til minste detalj. Jeg aner ikke hvor vi skal, dette gjør det skikkelig spennende. Guud som jeg gleder meg til dette.

<3  Elsker hockey lagene mine, Lillehammer og Frölunda <3

 

 

Dette var da noen av mine tanker, håper dere likte det!

 

 

Ny oppdatering // oppsummering

God formiddag mine søte kjære lesere <3  Nok en gang så er det igjen lenge siden sist blogginnlegg. Beklager litt det der, men siden sist så har det vært mye jobb både på hotellet og i Lundegården. Blitt en del mer jobb etter at jeg fikk større stilling, noe som er skikkelig godt. Så da blir det jo mye mer jobb enn det det var før. Har også vært en del hockeykamper og mye som har skjedd. Så jeg føler liksom ikke helt at jeg har fått hatt tid nok til å sette meg ned slik som nå. Så godt å kunne sette seg ned ved tastene igjen.

 

I dag så har jeg fri fra jobb, å planen er egentlig å se om jeg kan få skrevet noen flere innlegg og kanskje ut en tur. Men får se hva jeg finner på. Kjæresten min er ferdig på jobb klokken 1420 så får se hva man finner på frem til da.

Hva er planene deres for dagen da?

 

 

Blogges senere <3 

 

Oppsummering // Uken som gikk

God ettermiddag mine kjære søte lesere <3  Akkurat nå i dette øyeblikk så sitter jeg hjemme i sofaen å slapper av etter jobb. Denne uken her har gått så fort, så jeg har helt glemt bort det at jeg må jo skrive innlegg. Så her kommer da en oppsummering av de siste dagene.

 

På fredag så fikk vi besøk av ene tantungen min på kvelden, som hadde tatt førerkortet tidligere på dagen. Koste oss med taco til middag som vi alle tre spiste. Tidligere på dagen så hadde jeg vært en liten tur på byen med mamma.  Veldig koselig dag.

 

Helgen lørdag og søndag) gikk til å jobbe. Søndagen etter at jeg var ferdig på jobb så var vi invitert på middag til mamma og pappa, spiste ribbe <3

 

Mandagen gikk til å slappe av hjemme, var sliten etter helgen også hadde jeg en følelse i kroppen som tilsa at jeg kanskje begynte å bli syk, så i stedenfor å gå i byen som jeg hadde tenkt, så holdt jeg meg hjemme.

 

Tirsdag og onsdag gikk til å jobbe begge dager.

 

Torsdag så ble jeg med Jøran når han skulle på jobb. Stakk innom et data-reperasjon firma for å høre om de kunne fikse mac´en min. Fikk levert den å etterpå så stakk jeg innom Nille for å bare prate litt med Cecilie, som var på jobb – endte med at jeg søren meg var der hele arbeidsdagen hennes ( herregud nesten flaut ) Men hadde ikke så mye å gjøre da. Fikk dagen til Cecilie å gå mye fortere på jobb da. He he. Etterpå så tok vi litt sol før vi satte oss på gatekjøkkenet å spiste mat før vi dro opp i hallen på hockeykamp.

 

I dag så har det vært jobb igjen. Så nå så har jeg tatt helg. Fri i helgen å da får vi se hva vi finner på, vært prat orm at vi kanskje tar en tur til Sverige på søndag. Skal hvert fall få med oss Melodi grand Prix finalen om hvem som skal representere Norge, også skal vi se på andre sjansen i Melodifestivalen (Sverige sin utgave) Spennende.

 

 

Blogges senere <3