– Dager som er fine <3

God ettermiddag mine søte lesere♥

 

 

Akkurat nå i dette øyeblikket her så ligger jeg på sofaen etter å ha kommet inn fra en gå tur. Jeg tenkte at det er jo forferdelig å bare være inne når det er så fint påskevær ute. Så derfor tok jeg på meg god jakka mi og gikk meg en tur. Jeg gikk ikke så veldig langt egentlig, men når jeg kom hjem å såg på klokken så viste det seg at jeg hadde vært ute å gått tur i 1 time – sykt hvor fort tiden går. Føltes ikke ut som at jeg gikk så veldig langt eller hadde brukt så lang tid. 

Jeg prøvde også ut noe helt nytt idag – jeg gikk ute med kontaktlinser og ikke noe sminke. Det er første gangen jeg har gjort. Jeg pleier som regel å måtte ha på meg sminke når jeg skulle bruke kontaktlinser for jeg føler meg så naken uten. Men idag når jeg skulle ut å gå tur så hadde jeg tenkt å bruke solbrillene mine som det ikke er styrke på ( der av at jeg bruker linser de gangene) men i dag så fant jeg ikke igjen solbrillene mine – men trosset det å gikk ut på tur alikevel – Vår tegn ute♥

 

 

 

 

 

 

( Det begynner endelig å smelte ute, er fortsatt masse snø og is igjen, men disse flekkene her bare elsker jeg, gleder meg til alt er sånn ♥)

 

 

 

 

Sånne dager som dette her er bare magisk – påskestemning♥

 

Dager som er fine, dager som er kjipe. Dager som er dritt hvor alt går på trynet. Dager som det her når du heller ville vært der. Det er mange år til tenk hva vi får til – du er så snill, håper vi får mange år til – solen ♥ 

 

 

Blogges senere ♥

 

 

 

Dagen i går // dagen i dag

God morgen mine søte lesere ♥

 

 

 

I går så gikk dagen min til å stå opp klokken 06. Gikk ut døra 0630, å startet på jobb klokken 07. Etter jeg var ferdig på jobb klokken 10, så gikk jeg innom butikken på vei hjem. Da jeg kom hjem så slappet jeg av litt med med tv og frokost. Jøran kom hjem fra jobb klokken 1430, klokken 15 måtte han ut igjen å møte en i leiligheten ved siden av som hadde problemer med noe vann. Klokken 17 ca startet jeg med middag så vi fikk spist før Jøran skulle på møte i hallen klokken 18. Jeg ble med han i bilen å hoppet av ved huset til mamma og pappa, måtte ta inn posten hos de der mens de er bortreist, også har det begynt å lekke vann i ene vinduet, så måtte sjekke vinduet. Mens jeg satt der å ventet på at Jøran skulle bli ferdig på møte så fikk jeg med meg fotballkampen til Norge. Da vi skulle hjemover stoppet vi å fikk vasket bilen før vi reiste hjem. Ellers resten av kvelden satt vi å såg på serier og film på tv før man gikk å la seg. 

I dag så sto jeg opp klokken 9, Jøran reiste på jobb klokken 0930 ( han jobber frem til klokken 18 i kveld). Nå sitter jeg å skal spise frokost og ser på litt tv, før jeg skal prøve å finne litt ut av hva man eventuelt skal finne på i dag. Er jo så fint vær ute, så nesten litt skammelig å bare sitte inne da. Så får se hva jeg finner på. 

 

 

Håper dere får en fin dag, blogges senere ♥

 

 

God påske :D <3

God kveld mine søte lesere ♥

 

 

I dag så er det palmesøndag, å det vil si første dagen i påsken. Det vil med andre ord si igjen at det nå er lov til å pynte i heimen til påske. Derfor så tenkte jeg nå å vise frem min påskepynt. Det er ikke for mye, men heller ikke for lite. Jeg synes det er akkurat passe – slik jeg vil ha det. Liker det kjempe masse. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Våre planer for påsken er vi litt usikker på enda, faktisk. Vi kommer kanskje til å ta en tur til Sverige ( Göteborg) på hockeykamp, eller så kan det også hende at vi drar opp til feriestedet til min familie på Averøya for å være der med mamma og pappa. Men vi er som sagt litt usikker enda. Vi får ta det litt på sparket og være litt spontan. Jeg har jobb noen timer imorgen, mens Jøran jobber mandag til onsdag. Fint i påsken skal vi få det uansett hva vi bestemmer oss for å gjøre. Ønsker dere alle en fin påske uansett hva dere skal gjøre. 

 

________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Dagen i dag har så å si godt til å bare slappe av hjemme med tv, og pynte til påske og lage middag – men har også vært i Øyer på butikken å handlet inn mat for svigermor. Avslappet palmesøndag på sitt beste. 

 

 

 

Blogges senere ♥

 

 

Dagstur til Sverige <3

God kveld mine søte lesere ♥

 

 

 

Da klokken var 12 i dag tidlig så bestemte vi oss for å sette oss i bilen å ta oss en tur til Sverige. Hvor vi dro hen? Jo vi dro til Charlottenberg.  Vi hadde fint vær nedover og trafikken gikk egentlig veldig greit, var andre veien det var masse biler å kø. Vi har hatt en fin tur og fått handlet inn en del. Vi kom nesten akkurat inn døra her hjemme nå. Vært en lang dag, godt å slappe av hjemme i sofaen, men alt i alt vært en veldig fin tur og vært greit å gjøre noe annet en å bare sitte hjemme å se på tv skjermen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Blogges senere ♥

 

 

 

Endelig fredag!

God ettermiddag mine søte lesere ♥

 

Først vil jeg bare starte med å si det at Lillehammer Ishockeyklubb vant kampen i går 5-1, med andre ord – DE ER I FINALEN!! Første gang på 24år. Herlig, det var magis stemning i hallen i går å det var bare helt fantastisk. Er så stolt av de gutta at jeg har ikke ord en gang. MAGISK!! 

I dag startet dagen med at jeg sto opp klokken 9, jeg våknet først da Jøran dro på jobb halv 8. Jeg hadde egentlig tenkt å stå opp da, men jeg var så trøtt så jeg la meg i senga igjen satte på vekkerklokken til klokken 9. Tok på meg treningsklær å satt å slappet av litt med tv før jeg gikk ut døra klokken 10. Jeg ankom treningen 40minutter etterpå. Fin start på. Brukte 1 time og 15 minutter på selve treningen før jeg skulle gå hjemover igjen. Brukte litt lenger tid på tur hjem, var noe glattere å gå nedover enn oppover, pluss at jeg stakk en liten tur innom butikken. Så brukte 1 time før jeg kom inn døra hjemme. Ble en ekstra treningsøkt på grunn av gå til og fra, veldig godt. Etter en velfortjent dusj, satte jeg meg ned i sofaen å slapper av med tv i bakgrunnen, musikk og få i meg litt mat. Har også kunne ha hatt tid til å skrevet dette innlegget før, men har ligget rett ut – innlegget kommer nå hvert fall. 

Jøran er ikke ferdig på jobb før klokken 18, da blir det middag og tv / film resten av kvelden. Planene våre for helgen er litt uklart enda, men vi har drevet på å snakket om vi skal ta en dagstur til Svergie imorgen, men Jøran som får avgjøre om det blir det eller ikke – siden det er han som må kjøre. Om det ikke blir tur så blir det sikkert å bare ta det rolig her hjemme å slappe av. Men jeg håper litt at det blir, da har man liksom noe å gjøre å se frem til. Lenge siden vi har vært i Svergie, hadde vært fint med en tur igjen. Lov å håpe hvert fall – spent på hva Jøran bestemmer seg for! 

 

Hvordan planer har du for helgen da? Håper du får en fin helg uansett hva du skal gjøre ♥

 

 

Blogges senere ♥

 

Torsdag! :)

God ettermiddag mine søte lesere ♥

 

 

I går kveld så var jeg helt ferdig i kroppen, jeg var så trøtt og sliten at jeg faktisk gikk å la meg i senga en time før jeg pleier. Jeg sovna nesten med engang. Godt når det skjer å man slipper å være våken i flere timer for man sliter med å få sovne. Da vekkerklokken til Jøran ringte i dag så føltes det ut som jeg var skikkelig opplagt men samtidig følte jeg meg veldig tung i hode. Tror det har litt sammenheng med at jeg sov mye lenger enn jeg pleier. 

Da Jøran dro på jobb så koset jeg meg med en god lang frokost før jeg slappet av en liten stund. Så bestemte jeg meg for å ta en treningsøkt. Siden det ikke ble noen trening i går så tenkte jeg egentlig at jeg skulle ta en dobbel økt på tredemølla idag, men foten min begynte å verke en del igjen så derfor ble det bare en enkel økt idag. Men jeg synes nå det er bedre enn ingenting jeg da. Skal på treningsgruppe imorgen klokken 11 også så da kan man ta helg med god samvittighet etterpå. 
 

________________________________________________________________________________________________________

Akkurat nå så sitter jeg å slapper av litt etter treningsøkten min. Skal slappe av litt før jeg må fikse og ordne meg til å dra til byen for å vente ved bilen til Jøran. Han er ferdig på jobb klokken 1615-1630, så jeg må være der til da. Da skal vi sammen dra opp i hallen. Jeg behøver egentlig ikke å være i hallen så tidlig, men jeg synes det er greit å sitte på med Jøran oppover når jeg har mulighet til det. Dessuten så er foten min litt for vond til at jeg vil ta sjansen på å bruke en time på å gå i tilfelle det går galt. Jøran må i hallen litt tidligere fordi at de skal ha møte med tv og forbundet før kampen. I dag så kan Lillehammer Ishockeyklubb klare å sikre seg finalebilletten. De leder 3-0 i kamper å er best av 7, kamp nr 4 spilles i kveld. Spennende! Forteller senere i kveld om hvordan det gikk. 

Men nå tenkte jeg å få i meg litt næring og fikse meg før jeg må gå til byen. Ha en fortsatt fin torsdag videre! ♥

Blogges senere ♥

 

 

 

 

 

 

Hjemmelaget <3

God ettermiddag søte lesere ♥ 

 

 

Jeg elsker pizza, å best av alt hjemmelaget pizza. Derfor tenkte jeg at jeg skulle fortelle om hvordan jeg lager pizza.

 

Her er alt av ingredienser jeg trenger + vann 

 

 

Først ordner jeg deigen (bruker brødmaskinen ) å til det så trenger jeg : 

4 dl vann (40c) 
4 ss olje 
10 dl hvetemel
2 ts sukker
1 ts salt
2 1/2 ts tørrgjær 

(starter alltid med veske først før det som er tørt, å tørrgjær er alltid til slutt, så i den rekkefølgen jeg skrev opp er sånn jeg gjør det)

 

Trykker på on på maskinen, klikker meg til program 11 ( da tar det ca 45min )  

Mens jeg venter gjør jeg i stand resten. Så da begynner jeg med å steke 400g kjøttdeig. 

 

 

 

 

Så tilsetter jeg løk ( da har jeg brukt en hel løk som jeg har kuttet i biter) 

 

 

 

 

Når dette er ferdig så setter jeg dette til side, mens jeg legger bakepapir på langpanne og setter ovnen på 220c. Når deigen er ferdig legger jeg den på langpannen å strekker den ut slik at den blir fordelt over hele langpannen. Så tar jeg på pizzasaus, kjøttdeig og løk blandingen, 1 liten boks med mais, 1 liten boks med ananasbiter ( her kan du jo da ta på mer ingredienser om du ønsker det, men dette er min måte), hel boks med revet ost og strør på oregano på toppen. 

 

 

Når ovnen er varm så setter jeg pizzaen i ovnen (midt i) å lar den stå i 10-15 minutter.  Velbekomme! 

 

 

 

Blogges senere ♥

 

 

 

 

God onsdag :)

God ettermiddag søte lesere ♥

 

 

 

I dag så sto jeg opp klokken 0550, fikset meg til jobb å gikk ut døra klokken 0630. Startet på jobb klokken 07, å jobbet til klokken 10. Etter jobb gikk jeg opp til mamma og pappa en tur. slappet av litt der å skiftet klær, før jeg og mamma dro ned til byen klokken 1130. Vi gikk litt i gågata en tur før vi dro på Opus en tur hvor vi skulle møte ene storesøsteren min og hennes venninne. Vi spiste litt lunsj og pratet litt før jeg og mamma dro. De to andre skulle gå litt til i gågata og ut på sightseeing. Jeg kom hjem for ikke så veldig lenge siden, å har sittet å skrevet klart ett innlegg for senere å slapper av nå med musikk. Resten av dagen går til å bare slappe av, også lage middag til Jøran kommer hjem fra jobb klokken 18. I kveld blir det å følge med på hockeykamper, Frisk Asker mot Storhamar og Frölunda mot Malmö. Håper dere har hatt en fin onsdag så langt? 🙂 

 

 
 

 

 

 

 

 

Blogges senere ♥

 

 

Oppdatering av vektnedgang!

God ettermiddag søte lesere ♥ 

 

Jeg tenkte at jeg nå skulle ta en liten oppdatering av hvordan det går med min vektnedgang. Vet det er lenge siden jeg har skrevet noe om det på bloggen, men grunnen er rett å slett at jeg har vært så redd for å egentlig gå på vekten å se hva det står. Da jeg startet for fullt igjen sist jeg skrev ett innlegg om vekten min så var jeg så stor som jeg aldri har vært før. Jeg veide 110kg. I mellom tiden nå så har jeg ikke turt å se på vekten fordi jeg har liksom vært redd for at jeg skal ha gått mer opp. Jeg har liksom ikke følt at det har skjedd noe – men på bursdagen til mamma så tok jeg mot til meg å gikk opp på vekten hos mamma og pappa. Hva var det jeg var redd for? var jo faktisk ikke så farlig som jeg trodde. Jeg var redd jeg hadde gått opp masse mer i vekt, men sannheten er at jeg hadde jo faktisk gått ned. Er ikke det fantastisk? er jo ikke mange kg det er prat om, men det er uansett en start. Jeg har nemlig gått ned 6kg! Wohoo .. 

 

Jeg skal derfor fortsette akkurat slik jeg har gjort det til nå. Jeg er å trener i treningsgruppe to ganger i uken pluss at jeg har noe egentrening hjemme i tillegg. Jeg har kuttet ut å spise brød (spise hvert fall mye mindre av det), spiser heller knekkebrød. Brus drikker jeg stort sett bare i helgene. Godteri det spiser jeg bare i helgene. Dette har endret mye, selv om jeg ikke trodde at å kutte ut en del ting skulle gjøre endring – men det gjør jo det. Dette skal jeg fortsette med. Mere oppdatering av hvordan det går kommer senere. Tenkte jeg skulle la det gå nesten en måned til neste gang, for da er det litt lettere å se om det har skjedd noe mer forandring. Jeg gleder meg hvert fall til fortsettelsen! 

 

 

Ha en fin dag videre! Blogges senere ♥

 

Gjemme meg bort i noen timer!

God kveld søte lesere 

Nå er dagen her igjen hvor det er slik at Jøran skal ha styremøte på stua hos oss. Siden jeg ikke kan være i samme rom som de, så sitter jeg derfor i skrivende stund i senga på soverommet å har “gjemt meg”. Disse møtene kan vare i alt fra 1 time til 3 timer, så man vet aldri hvor lenge man blir sittende på soverommet å “gjemme seg”. Jeg har i hvert fall satt meg godt tilrette, har mac´en på fanget og musikk på øret. Så da kan dette møte ta så lang tid som det vil. 

Noen ganger så tenker jeg jo at det er veldig rart at jeg som bor her i leiligheten med Jøran, er faktisk den personen som må gjemme seg når det skal være møte her. Men jeg skjønner jo det at jeg ikke kan sitte i samme rom som de å høre på musikk eller se på tv når de skal ha møte. Vil jo ikke forstyrre de på noen måte liksom. Er jo nesten så jeg noen ganger er kjempe redd for å hoste og nyse, bare fordi jeg er redd for at de skal høre meg liksom. Men jeg tror nok de skjønner på en eller annen måte at jeg er på soverommet når de kommer de som skal på møte. 

Jeg sitter hvert fall godt plantet i senga med dyna krølla såpass bak ryggen min at det ikke er hardt å lene seg inntil veggen. Gardinene er trekt for, slik at ingen skal se at jeg sitter jeg, å hva jeg eventuelt gjør. Lyse i taket er på, å alt av ladere og telefon er rett ved siden av meg slik at jeg ikke behøver å flytte på meg. Så her sitter jeg med musikk på øret å bare venter. 

 

 

 

Blogges senere ♥