Oppsummering av julen, og hvor vi er romjulen <3

God kveld søte lesere ♥

 

 

Nå sitter jeg på feriestedet til familien på Averøya å slapper av med mamma,pappa og ene storesøstra mi med familien. Kjempe koselig. Skal være her nå i romjulen og skal feire nyttår sammen. Vi kom opp hit tidligere i dag. Vært litt stille på blogginnlegg disse dagene, men har vært mye sammen med familien og familien til kjæresten. 

♥ Lillejuleaften var jeg sammen med kjæresten, vi pyntet til jul å slappet av på kvelden med å se på Grevinnen og Hovmesteren. Tradisjonen tro. Selvom den går hvert år, så er den like artig hvert år. 

♥ Juleaften var jeg med mamma og pappa på Brøttum hos tante og onkel på julegrøt som er familie tradisjon. På vei dit så stakk pappa og jeg innom kirkegården å tente lys på grava til farmor og farfar. Etterpå ble jeg med mamma og pappa hjem å slappet av med julefilmer fram til julemiddagen. Da julemiddagen kom så var det også så koselig at Jøran ville feire jul med oss. 

♥ 1.juledag ble da feiret sammen familien til Jøran

♥ 2.juledag var jeg og Jøran bare hjemme å slappet av med tv og film

 

 

 

Blogges senere ♥

 

 

 

 

 

 

 

 

Oppsummering av helgen som var, og uken😊

God kveld søte lesere <3

Det er fredags kveld og det er nå to dager til juleaften. Kribler i magen. Gleder meg veldig.

Sist jeg skrev noe innlegg så skulle vi reise til Trondheim. Der hadde vi det kjempe koselig med julekonsert til D.D.E

Resten av denne uken her har i hovedsak egentlig gått til å hjelpe mamma og pappa i lundegården. Har  også vært i byen og vært hos mamma og pappa. Har også vært hockeykamp, tirsdag og torsdag.

I dag så var endelig dagen kommet til at jeg skulle til sykehuset, på nevrologisk avdeling. Det skulle tas en del tester av foten min. Etterpå var jeg innom mamma og pappa en tur før vi dro på strandtorget en tur for å handle inn litt mat. Har tatt julevasken, skiftet til julesengesett på senga, så smått fått opp noen juleting. Resten blir satt på plass imorgen.

Håper dere har hatt en fin uke og at dere får en fin førjulstid <3

Blogges senere <3

10 julefilmer som må sees <3

God kveld søte lesere ♥

 

 

Nå i desember som er julemåneden så har jeg en del julefilmer som jeg bare må se. Er noen flere filmer som jeg også ser, men disse er er ett must for meg. Så her kommer mine 10 julefilmer 

♥  Hjemme alene 1 og 2 

 


♥  Love Actually 

 

 

 

♥  How the Grinch stole Christmas 

 

 

 

♥  Once upon a Christmas og Twice upon a Christmas 

 

 

 

♥  Jul i Flåklypa 

 

Jul i Flåklypa

 

♥  Flåklypa Grand Prix

 

 

♥  Tre nøtter til Askepott 

 

 

♥  Timmi Gresshoppes Julefest 

 

 

♥  A Christmas carol 

 

 

♥  Snekker Andersen og julenissen 

 

 

 

 

Hvilken filmer bare må du se i desember måneden ? 

 

 

 

Blogges senere ♥

 

 

 

Dagen idag

God kveld søte lesere ♥

 

 

Nå sitter vi gode og mette å slapper av i sofaen mens vi ser på landslaget i ishockey på sportskanalen. Pakke bagen til vi skal dra til Trondheim imorgen, etter at kampen er ferdig. Gleder oss♥

♥  I går så gikk dagen stort sett til å være på trening med fysioterapeut. Ellers så gikk det til å slappe av hjemme med filmer på tv, klarte til og med å sovne på sofaen i nesten 3 timer, brå våknet da Jøran kom inn døra fra jobb. 

♥  Dagen i dag har gått til å møte ei av tantebarna mine. Måtte vise henne litt på Lundegården, hun skal jobbe i oppvasken der på lørdag i det selskapet som skal være (hun hjelper meg mens vi da er i Trondheim) Etterpå gikk vi en tur i gågata å brukte litt tid før hun måtte ta bussen hjem. Utrolig koselig å gå i gågata nå når det er vinter å julemåned. Lysene er tent å man får bare sånn skikkelig julestemning.  

 

 

Blogges senere ♥

 

 

 

 

 

Oppdatering

God ettermiddag søte lesere ♥

 

 

Tenkte jeg nå skulle ta en liten oppdatering igjen på hvordan det går med foten min. Den er litt bedre enn den har vært, men har gode dager og litt dårligere dager, går sånn opp og ned. Etter å nå ha vært sykemeldt i 6 måneder, så begynner det endelig å skje mer ting. Fra å få beskjed om at det bare er en kraftig forstuelse i foten til måneder etter få vite at det er leddbåndet til at det går enda lenger tid å får sterk medisin (det samme som de som har epilepsianfall tar) for nerve uten å sjekke grundig først, så har de nå etter 6 måneder endelig sendt henvendelse til nevrologisk avdeling. Gikk to uker etterpå før jeg fikk svar i posten. Fått henvisning til nevrologisk avdeling på sykehuset den 22.desember klokken 0830 (skjønner ikke hvorfor de ikke kunne fikset den henvendelsen tidligere, men skal ikke skjønne alt i helsevesenet) Trodde ikke jeg kom til å få komme på den undersøkelsen før over nytt år jeg, men heldigvis så klarte de å få det til tidligere. Nå blir det i hvert fall gjort, å de skal da ta grundige tester med elektroder på foten min. Har også hatt dialog møte med nav og sjefen min hvor vi kom til enighet om at jeg kunne prøve meg litt noen timer på jobb for å teste ut foten min litt. Fastlegen min syntes det var en fin ordning og sykemeldte meg 50% Har nå fått prøvd meg i to dager på jobb (søndag og i dag) selvom det ikke var mange timene, men var godt å kjenne litt på det å være litt i gang igjen. Håper det ikke er så lenge til at jeg kan komme 100% tilbake i arbeid. 

 

 

Blogges senere ♥

 

 

 

Planer denne uken

God formiddag alle søte leserne mine ♥

Denne uken her har jeg gledet meg lenge til, rettere sagt helgen som jeg gleder meg til da. Tenkte at jeg kunne fortelle mine planer for denne uken. 

 

 

♥ Mandag så var jeg å hjalp mamma i Lundegården, var der til Jøran var ferdig på jobb rundt klokken 17. Han laget deilig wok middag (hans spesialitet) Ellers slappet vi av og såg på håndballkamp.


♥ Tirsdag startet med at jeg sto opp klokken 0545, fikset meg og fikk i meg frokost før jeg gikk til jobb. Startet på jobb klokken 07 og jobbet til klokken 10. Ellers så har jeg etter jobb slappet av å sett på noen episoder av noen julekalenderen jeg ser på, noen dager siden jeg har sett nå så noen å gå gjennom. Koselig♥ Jøran er ferdig på jobb ca klokken 1630, lage middag da også er det å slappe av resten av dagen og kvelden. 


♥ Onsdag så er det trening klokken 14, ellers så er det ikke så mye mer som står på planen (enn så lenge) 


♥ Torsdag så blir jeg med Jøran på jobb, skal i rundt samme tiden møte ene tanteungen min May Helén. Også må jeg pakke til helgen. Da skal vi bort. 


♥ Fredag klokken 10 så må vi til Lundegården å levere nøkkel til de som skal ha selskap der i helgen. Etterpå så setter vi oss i bilen å drar til Trondheim. Skal være der til søndag. 


♥ Lørdag så blir dagen å shoppe i gatene i Trondheim. På kvelden så skal vi på julekonsert med D.D.E ♥ Blir vårt julebord dette året her det. Gleder oss masse. 


♥ Søndag så går turen hjemover igjen, men ikke noe stress. Tar den tiden det tar og skal stoppe litt underveis osv også. Klokken 17 er det egentlig julebord på jobben, men har gitt beskjed om at jeg ikke kommer (vil ikke stresse med å dra fra Trondheim) men har gitt beskjed om at jeg kanskje stikker innom i løpet av kvelden om jeg rekker og om jeg eventuelt orker etter bilturen. Tar det litt som det kommer. 

Hvordan ser uken deres ut da? Håper dere får en fin uke uansett hva dere skal. Ta vare på hverandre♥

 

 

 Blogges senere ♥

 

 

Uken som gikk kort oppsummert

God mandag alle sammen ♥

 

 

Jeg har vært stille på blogg fronten en uke nå oppdaget jeg plutselig, beklager det, men har ikke noe unnskyldning for at jeg ikke har gjort det. Jeg har hatt tid til det, men jeg har prioritert det å være sosial og få gjort unna saker og ting. Men jeg kan nå prøve å raskt oppsummere den siste uken. 

 

 

♥  Mandag og tirsdag gikk litt til det samme stort sett. Slappe av å ta det med ro. 


♥ Onsdag skulle jeg egentlig gått til trening, men denne dagen måtte jeg avlyse det. Jeg slet litt med migrene, så slappet av noe hjemme. Det ble bedre utover dagen, så ble med mamma til byen å fikk kjøpt inn noen gaver 


♥ Torsdag var det time hos legen og en samtale med sjefen etterpå. 


♥ Fredag ble brukt til å være på trening først før turen gikk til Lundegården hvor vi hadde juleverksted med å lage julegodteri, kjempe koselig. Eva og Trude (ei av storesøstrene mine og kona) kom på torsdag, men fikk sett de på juleverkstedet. 


♥  På lørdag sov vi lenge og spiste sen frokost mens man såg på sport på tv. Så dro vi på strandtorget en tur hvor vi fikk kjøpt litt gaver. Ved fire tiden fikset og ordnet jeg meg å ble kjørt opp til mamma og pappa, hvor vi spiste rakfisk før vi skulle i håkons hall på julekonserten til Kurt Nilsen. Utrolig bra konsert, fikk ekstra julestemning da ja. 

♥ Søndag ble først av alt brukt til at jeg sto opp klokken 7, hvorfor? jo fordi jeg skulle på jobb. Ja du leste riktig. Det ble overhode ikke full dag, men jeg var der i 2 timer og fikk vasket felles areal. Det gikk bra men merket det på foten. Godt å få prøve seg litt å komme litt i gang igjen. Så etter jobb klokken 10 så dro jeg til lundegården å slappet av der før de andre skulle komme. Vi hadde juleverksted da også, men da laget vi lammerull, okserull og sylte, og vannkringler. Familien samlet til skikkelig juleverksted. 

 

 

Dagen i dag har gått til å hjelpe mamma på lundegården i noen timer, ellers så har Jøran laget deilig wok til middag (hans spesialitet ) Nå sitter vi å slapper av med julemusikk og tven står på i bakgrunnen, venter på at håndballkampen starter. Håper dere har hatt en fin uke og hatt en fin helg uansett hva dere har gjort. 

Blogges senere ♥

 

 

 

 

 

FØRSTE HELG I DESEMBER <3

God kveld søte lesere ♥

 

 

I dag så har jeg og Jøran først av alt sovet lenge, før vi måtte til Lundegården å ta imot nøkkel igjen fra julebordet som var der i går (sjekke at de hadde ryddet opp etter seg) Etterpå så dro vi opp til blokken hvor leiligheten min er, jeg måtte i boden min på loftet for å hente juletingene mine. Viste seg at ene lys slynga mi som jeg kjøpte i fjor, den har jeg på ett eller annet vis klart å tatt feil av, med andre ord når den ble lagt i en svart søppelsekk (som jeg trodde jeg hadde kontroll over) ble det att feil sekk så den ble da kastet. Så når vi hadde vært i boden min så dro vi på shopping for å få tak i ny. Nå er det pyntet litt her, mer pynt skal det bli med det må vi vente med til det nærmer seg mer juleaften. 

Er så koselig å få bli med Jøran å sette litt preg på pyntingen her. Noe er mitt og noe er hans. Slik det skal være ♥

 

 

 

 

Mens vi var ute å handlet i dag så kom vi over ett kjempe søtt reinsdyr som lyser, så det ble også kjøpt. vi vet ikke enda hvor det skal stå enda, så den står bare på stuegulvet enn så lenge. Men bare måtte ta bilde av den 

 


Se noe så nydelig da ♥

 

 

 

 

Blogges senere ♥

 

 

GOODBYE NOVEMBER AND HELLO DECEMBER <3

God ettermiddag søte lesere ♥

 

 

Da er det endelig en ny måned, å det er en av de beste månedene jeg vet om, nemlig desember ♥ I den anledning så skal jeg da oppsummere november måneden så godt jeg kan. Store deler av november gikk til å trene. Har også så smått begynt med julegavene, hadde ett positivt dialogmøte hos nav med sjefen, fortsatt sykemeldt, foten litt bedre men er opp og ned, mamma og pappa kom hjem fra syden og julegateåpning. 

 

Grana til mamma og pappa som er blitt plassert på Stortorget her i Lillehammer, ble tent under julegateåpningen og skal skinne hele desember♥


 

Nå er det som sagt desember, den beste måneden jeg vet om. Jeg bare elsker det ♥ Masse snø, du kan pynte til advent, julekalender på tv og julekalender som du vinner premier på eller godteri, du kan drikke julebrus, spise klementiner, pepperkaker og pepperkakehus, og ikke minst høre på julemusikk og se på julefilmer. Just love it ♥

 

 

 

Selvom jeg er 29år så blir jeg som en liten unge i desember måned, julen er noe av beste jeg vet om, det er den koseligste årstiden som finnes. Mange gode minner fra barndommen, tradisjoner som lever videre ♥ 

 

 

Blogges senere ♥