Dagen i går // dagen i dag

God kveld mine søte lesere <3  Akkurat nå så sitter jeg og Jøran å slapper av i sofaen å ser på tv. Tenkte derfor jeg skulle fortelle hva som skjedde i går og hvordan dagen i dag har vært.

 

<3  Dagen i går gikk til å være på jobb frem til rundt klokken 16, etter jobb så ble det en forfriskende gå tur hjem hvor når jeg kom hjem så laget jeg og Jøran middag. Ellers på kvelden så gikk det til å slappe av hjemme med å se på tv.

<3  Dagen i dag så hadde jeg i utgangspunktet fri fra jobb så jeg hadde egentlig bare tenkt å slappe av hjemme å gå litt i byen med mamma. Men det ble endringer i de planene. Jeg hadde fått melding fra sjefen klokken halv 9 om jeg kunne komme å jobbe. Såg ikke meldingen før jeg våknet klokken 9, men fikk svart om at jeg kunne komme å jobbe. SÅ jeg ankom derfor jobben rundt klokken kvart på 10. Fikk hjulpet jentene på jobb med å få tatt unna hele etasjen jeg ble plassert i med god hjelp fra sjefen. Når vi da hadde klokken halv 2 pause, så fikk vi kake ( siden ei på jobben hadde bursdag – god kake ) Da ble det spurt om hvordan det låg ann i de andre etasjene, å siden da det ikke var så mye som sto igjen, så fikk jeg beskjed om at da kunne jeg få dra hjem. Det var veldig god timing siden da fikk jeg sittet på med Jøran hjem, når han er ferdig på jobb klokken 1420. Da vi kom hjem så slappet vi av littegran før vi begynte å lage middag. Ellers resten av dagen og kvelden så har det gått i å slappe av på sofaen å se på tv. Så veldig innholdsrik dag du. Hehe.. men er jo godt å ha sånne dager da, uten altfor mye stress.

 

Dagen imorgen så kommer dagen til å i første omgang gå til å være på jobb. Hva som vil skje etter jobb er ikke sikkert enda, det jeg vet er at jeg har fri helg så det blir kos å ha fri sammen med Jøran <3

 

Håper dere har en fin dag <3 Blogges senere <3

Min dag

God kveld mine søte lesere <3   håper dere har det bra og har hatt en fin dag og kveld? Det har i hvert fall jeg.

Dagen startet med at jeg sov lenge – altid like deilig når man har fri. Etter frokost så dro jeg ut døra for å gå til Lundegården hvor jeg der skulle vaske gulv osv etter helgen. Etter ett par timer så var det innom butikken for å handle middag før jeg dro hjem. Ikke så lenge jeg var hjemme alene før Jøran kom hjem etter jobb. Da dusjet vi hver vår tur før vi laget middag, så ved 5 tiden dro vi opp til hallen.  Der møtte L.I.K Ringerike. Kampen endte med L.I.K seier hvor de vant 4-0.  Godt med seier!  Nå sitter jeg og Jøran hjemme i sofaen å slapper av med tv, hvor vi skal sitte til vi om ikke så mange timer skal gå å legge oss. Vi begge to skal opp på jobb imorgen, han begynner klokken 06 hvor jeg begynner klokken 0830. Men Tiltross for at jeg starter senere enn Jøran så står jeg opp klokken 07, også går jeg til jobb rundt klokken 0745.

 

Blogges mer imorgen <3 Nattinatt folkens!

Dagen i dag

God kveld mine kjære lesere <3   Dagen i dag har egentlig vært stort sett avslappet. Jeg sov veldig lenge – noe jeg trengte tydeligvis etter helgen med jobbing og lite søvn. Godt var det å sove lenge hvert fall. Dro etter en stund ut døra å gikk til Lundegården for å hjelpe mamma med å rydde på plass de siste tingene fra helgen. Etter at Jøran var ferdig på jobb rundt halv 3 så dro vi hjem å laget taco til middag å slappet av med litt tv, før han da måtte dra siden han skulle på ett møte med folk i hallen. Så nå sitter jeg alene hjemme å slapper av med å se på opptak av Hver gang vi møtes som gikk på lørdag, elsker det programmet.

Hvordan har dagen deres vært i dag da?   Blogges senere <3

Ukens spørsmål

God kveld kjære lesere <3  Ja da har det kommet frem til det nye innlegget mitt som jeg tenkte jeg skulle fortsette med å ha hver uke. Håper dere liker det!

 

 

Hva gjør deg glad?

kjæresten min, familien min, gode venner  og  folk som får meg til å le og smile

Er du fornøyd med livet ditt akkurat nå? 

det er vel noe jeg selvfølgelig skulle hatt ønske om var anderledes, men sånn sett – alt i alt – så har jeg det veldig bra med det jeg har i livet mitt nå <3

Pleier du og Jøran å krangle / diskutere mye? 

nei det gjør vi faktisk ikke, heldigvis <3

Vil du si at forholdet til deg og Jøran er bedre nå enn hva det var før? 

Ja det vil jeg si at vi har. Vi har vokst veldig mye på disse årene vil jeg si,  blitt tryggere på hverandre og lært hvordan vi skal takle litt dårlige situasjoner-  om det skulle dukke opp noe.

Hva er ditt beste minne fra 2018? 

Det må være alle turene jeg og Jøran var på <3 Fantastiske opplevelser alle sammen

Har du noen gang hatt psykiske utfordringer før? (depresjon/angst)

Ja det har jeg

Hvilken serie / film vil du anbefale? 

Serie må bli Buffy og Gossip Girl, og the Big Bang theory.
Film må bli Fast and furious filmene, alt av Disney animasjon <3

Bruker du mye penger på shopping i måneden? 

Jeg brukte veldig mye før, men nå det siste året så har jeg blitt mye bedre på tenke over hva jeg skal bruke penger på og det å spare penger hver måned. Så blir ikke så mye shopping nå som før, men blir jo selvfølgelig noe, men aldri mer slik at jeg går i minus som før. Lært av mine feil, å fått hjelp på veien det siste året av Jøran.

Går det bra med deg? 

Takk som spør <3 Jo da det går veldig bra nå

Tilgir du veldig lett? 

Jeg liker ikke det å gå å være langsint, men det er nok noen ting som kanskje kan gjør at jeg bruker litt tid før jeg tilgir. Men stort sett så bruker jeg ikke lang tid på å tilgi.

Har dere ett åpent forhold? 

Nei vet du hva, for ett spørsmål. Men nei vi har ikke det! Jeg hadde aldri i livet kunne taklet å skulle dele kjæresten min med noen andre, han er min, dermed basta! <3

Hva gjør du de gangene du har skikkelig menssmerter? 

Jeg har ikke så mye menssmerter nå lenger som jeg hadde, men noen ganger så er det kraftig. De gangene det skjer så pleier jeg som regel å ordne meg med varmeflaske som jeg legger på magen også bare slapper jeg av, da mamma og pappa hadde badekar hos de før så pleide jeg å komme på besøk hos de å da pleide jeg alltid å tappe i varmtvann å bare legge meg ned der. Alt av smerter osv ble bare så lindret å var så deilig og behagelig. Så de tipsene der er vel det eneste jeg kan komme med på den fronten, siden det er de enste jeg har prøvd. Noen som har andre tips de kan komme med?

Favorittland? 

Oi det var litt vanskelig, men må nok si Usa og Frankrike <3

Hva er ditt neste reisemål? 

I mai så skal vi til Bratislava på hockey vm, det gleder vi oss veldig til.

Hvordan er det å være samboer med Jøran? <3

Du, det er bare helt magisk <3 jeg bare elsker den mannen<3 helt fantastisk, jeg bare gleder meg til fortsettelsen i årene som kommer <3

 

Håper dere likte svarene, å at dere vil fortsette å sende inn spørsmål til meg. Jeg skal ha denne spalten hver uke fremover. Kommenter under her med nye spørsmål til neste runde, eller kom med det på Instagram og Facebook!  Ha en fortsatt fin kveld <3 Blogges senere <3

 

 

 

 

 

Arbeidshelg gjennomført

God helg mine søte kjære lesere <3  Nå sitter jeg å slapper av i sofaen. Deilig å slappe av etter en full arbeidshelg, hvorav dagen i går gikk til dobbel økt. Altså kort oppsummert helgen

  • * Fredag jobb fra klokken 07-15. Etter jobb så var det hjem å slappe av littegran før man laget hjemmelaget pizza til Jøran kom hjem fra jobb klokken 18. Slappet av med tv resten av kvelden.

    * Lørdag jobb fra 0930-1500 og jobb i lundegården fra 1730 – 0030.  Etter jobb klokken 15 så fikk jeg Jøran til å komme å hente meg, han hadde dratt innom Lundegården for å se til mamma og pappa å hjelpe de med å få på gasspeisen, før jeg kom. Vi ble sittende der i ca 1 time før vi dro hjem. Da fikk jeg skiftet og varmet opp pizza. Klokken 17 så gikk jeg ut døra å gikk til Lundegården. Da var det å stå i oppvasken under ” pop up restauranten”.  Der var mamma kjøkkensjef for 5 hobbykokker, damene deres er servitører og pappa styrer vinen, gjestene var spesielt inviterte som kokkene hadde invitert.  Var utrolig gøy å bli med på det, men kjente det at det er lenge siden jeg har gått å hatt sånn lang dobbel vakt, så merket det i ryggen og beina – godt å finne senga klokken 0100.

    * Søndag jobb fra 0830 – 1630, utrolig sliten og trøtt når vekkerklokken ringte klokken 0710, men det gikk nå gikk greit utover dagen, men kjente at når jeg var ferdig på jobb å kom hjem – sykt digg å finne sofaen å slappe av.

Kjenner at jeg er glad for at jeg har fullført denne helgen her full med jobb. Deilig å kjenne på følelsen av at man lever.. hehe  Nå kommer resten av kvelden til å gå til å fortsette å slappe av på sofaen mens man ser på tv. Godt det også.

 

Blogges senere <3 

 

Teste ut noe nytt!

God kveld mine søte kjære lesere <3   Jeg har fulgt en del bloggere opp i gjennom å har fått noe inspirasjon, tips og råd til hva man kan skrive om. Noe av det jeg har sett flere stykker har er noe de kaller for Ukens Spørsmål. Så jeg tenkte jeg nå ville prøve meg på det å se hvordan det går. Om det er vellykket så kommer jeg til å innføre at jeg skal ha Ukens Spørsmål hver uke, å at jeg setter meg ned hver søndag å svarer på alle spørsmål som dere lurer på. Jeg har lagt ut på Instagram kontoen min, dere kan også stille meg spørsmål i kommentarfeltet her. Spent på hvordan det går, men morsomt å teste ut noe nytt <3 Ha en fortsatt fin kveld alle sammen <3 Blogges senere <3

Helg // arbeidshelg =D

God ettermiddag mine kjære søte lesere <3  Akkurat nå så sitter jeg å venter på at klokken skal bli såpass at jeg rekker å lage hjemmelaget pizza til Jøran kommer hjem fra jobb.  Godt å kunne være snill slik når jeg er ferdig på jobb før han, så lager jeg middag til han kommer hjem, å han gjør det samme for meg. Koselig når man kan gjøre sånn for hverandre.

Dagen min i dag har gått til at jeg sparket til jobb, som startet klokken 07. Jeg var ferdig på jobb klokken 15, å da stakk jeg innom butikken en tur før jeg sparket hjemover. Fikk tatt en velfortjent deilig god varm dusj også etter at jeg kom hjem før jeg nå da som sagt slapper av litt før jeg skal begynne med maten.   Hvordan har dagen deres vært da?

 

I helgen så har jeg også jobbhelg, så imorgen så er det å jobbe på hotellet fra klokken 0930. Etter jobb så må jeg rett på jobb nummer to, altså stå i oppvasken under pop up resturanten som mamma og pappa skal ha i Lundegården imorgen, må være der før klokken 1730. Så i morgen blir det dobbel jobb. På søndag er det dags for jobb igjen. Ellers så kommer helgen min til å gå til å slappe av etter jobb. Hvordan blir helgen din? noen planer?

 

God helg <3 Blogges senere <3

Hockey kveld // Venninne møte <3

God kveld kjære søte leserne mine <3  Håper dere har hatt en fin dag og kveld, det har hvert fall jeg hatt.  Dagen startet med å faktisk ha en veldig avslappet dag med å se litt på serie på tv og høre på musikk. Sener på dagen så ble jeg med Jøran når han skulle til hallen etter jobb, hvor jeg da stakk innom mamma og pappa for å sitte der frem til kampen startet.

Jeg var så heldig at jeg fikk med meg ei venninne med på kamp, ei jeg ikke har sett på lenge. Så veldig godt å se henne. Vi koste oss masse og fikk pratet en del sammen om løst og fast. Utrolig godt, så skal prøve å bli flinkere til å møtes oftere igjen.  Blir altfor lenge mellom hver gang man møtes, å det er jo synd, så dette har jeg lyst til at jeg og hun skal bli flinkere til. Må ta vare på venninnene man har i livet sitt. Vi hadde som sagt en fin kveld med å se på hockeykamp sammen, hvor også Lillehammer IK vant kampen sin, noe som var veldig deilig. Kvelden ble litt dyster etterhvert på slutten, når venninna mi fikk vite at en hun har hatt ett utrolig sterkt vennskap til, gikk bort i går. Så hun tok det veldig tungt, så jeg er veldig bekymret for hvordan resten av kvelden hennes blir etter at vi kjørte henne til byen. Jeg sa i hvert fall til henne at hun bare måtte ringe om det var noe, å sa at jeg er her for henne <3 Aldri noe godt å få en sånn beskjed. Jeg kjente ikke vedkommende som har gått bort så godt, men jeg vet hvem han var og hvordan han så ut, og utvekslet bare noen få ord med han litt nå og da. Så jeg kan jo ikke føle sånn på den sorgen venninna mi og de rundt han gjør, men jeg skjønner jo at de er lei seg og at de har det tungt og tøft, jeg har jo medfølelse. Men er ikke så mye jeg på en måte kan bidra med annet enn å bare være her for henne når hun trenger det og trenger noen å snakke med. Kondolere <3

 

Nå sitter jeg og Jøran i sofaen å slapper av med å se på tv før vi tar kvelden begge to.  I morgen så er det jobb for begge to. Jeg starter tidlig, klokken 07, mens Jøran starter ikke før klokken 0945.

Ønsker dere alle en god natt! <3 Blogges senere <3 

 

ps. Jeg har fortsatt ikke vendt meg til denne nye endringen som har skjedd på blogg.no. Så jeg sliter litt med å finne ut hvordan jeg kan få bilder inni blant innleggene jeg skriver. Så om noen kan tipse meg eller fortelle meg hvordan jeg gjør det, så hadde jeg blitt utrolig glad. Takk på forhånd!

Back on track // Tidenes nyhet ++

Hei mine kjære søte lesere <3   Dette her har det vært altfor lenge siden jeg har gjort nå. God jul og godt nyttår forresten alle sammen!

Det har på ingen måte vært meningen, men ting har skjedd og det har blitt tøft for meg å holde meg oppe for å blogge. Har sittet med mac på fanget flere ganger å har villet skrive til dere, men når du ikke vet hva du skal skrive pga totalt skrivesperre, eller for at du er bare så sliten i kroppen at du bare vil ligge på sofaen å ikke gjøre en dritt.. som i seg selv ikke gjør ting bedre. Så har ting blitt skjøvet på å skjøvet på. Med alt som skjedde i desember, som er min favoritt måned, så ble det ikke mye tid til å sitte å skrive innlegg. Jeg ville bruke tiden på å være med familie, å kose meg med masse julefilmer og pynte, shoppe og alt som hører julemåneden til. vært på familiemiddager, bursdager, vært på feriehuset i Averøya i romjula. Har også jobbet inniblant.
De gangene jeg kunne ha satt meg ned så var jeg for sliten i kroppen til å orke. Jeg vet jeg sa at jeg skulle bli flinkere til å skrive innlegg og skrive oftere, men samtidig i denne tiden her nå så har jeg kjent på at jeg også måtte høre på kroppen min. Har vært i en liten mørkedepresjon, og har også slitt litt med at det ikke har vært altfor mye jobb som jeg hadde håpet på. SÅ dette har jo vært en sånn berg og dal bane periode. MEN nå er det så mye bedre. For ting har skjedd som kommer til å gjøre hverdagen min bedre psykisk og økonomisk. Jeg gleder meg til å skrive dette her til dere.

 

*****

Jeg har jo hatt en 25% stilling, så ikke så mye ( men har blitt mye mer på sommer ), men når jeg kom tilbake fra sykemelding pga foten så ble det masse jobb før det gikk rett ned på å være på 25% igjen. HER for ikke så mange ukene siden så var det ei på jobben i avdelingen min som sa opp sin 80% stilling. Denne nølte ikke jeg ett sekund på å søke på, men fikk beskjed om at man ikke får svar før i midten i februar når fristen på søknaden går ut. Så jeg har liksom gått med en klump i magen å krysset fingrene for at jeg skulle være den heldige. Men ville jo heller ikke ha for høye forhåpninger i tilfelle det ikke var jeg som fikk den. MEN på mandag så våknet jeg til den mest fantastiske nyheten. Sjefen min ville tilby meg en 70 % fast stilling med resterende på innkalling, om jeg ville ha den. HALLO! Jeg nølte ikke ett sekund en gang på å svare at JA JEG TAR DEN! Altså Guud så deilig å faktisk få den beskjeden nå, å ikke måtte vente helt til midten av februar. Jeg er så glad om dagen at jeg er hoppende glad. Det merkes allerede på jobb at jeg føler at jeg har det så mye bedre. Dette her gjør som sagt hverdagen min 100% bedre enn hva den har vært, nå slipper jeg å være redd for at jeg ikke får ting til å fungere og værste fall måtte finne meg en ny jobb. SLIPPER den biten heldigvis! Dette her med å gå fra en 25% stilling til 70% fast kommer også til å hjelpe på så mye mer med den økonomiske delen. Altså HERREGUD så deilig dette her er.

*****

 

Jeg lover… på tro å ære… at fra nå av så SKAL jeg blogge mer igjen. Jeg beklager så mye at jeg har vært så fraværende nå men dette skal bli bedre nå. Jeg lover! Nå føler jeg at ting er på gang igjen å alt føles så mye bedre enn før.  Jeg føler jeg har fått en ny gnist i meg som bare venter på å få komme ut igjen.

 

*****

Akkurat nå i dette øyeblikk som jeg skriver dette her så sitter jeg å slapper av med musikk før jeg skal fikse meg. Jeg må nemlig gå ut døren klokken 16, for at jeg skal være med Jøran oppover til hallen når han skal dit. Jeg skal da slappe av hos mamma og pappa i mens før jeg skal i hallen selv, men denne gangen for å sitte å se på kampen. De siste kampene så har jeg stått vakt hver gang, så nå gleder jeg meg egentlig til å kunne sitte å se på. Skal få tatt noen bilder, så kommer det ett nytt innlegg senere kveld når vi er kommet hjem. Håper dere får en fin dag og kveld videre søte dere <3     

 

Blogges senere <3