Så langt…

God formiddag søte lesere <3 

 

 


Dagen i dag startet med at jeg våknet opp litt da Jøran kom inn på soverommet å sa hade og gav meg ett kyss før han dro på jobb. Det er så herlig. Er en fantastisk god følelse. Føler meg heldig som har en så fantastisk mann i livet mitt.  Sto opp selv da, å satte meg i sofaen for å se på tv før frokost. Mer husker jeg ikke, jeg må tydeligvis ha sovnet, for våknet brått av en høy lyd på tv´en noen timer etterpå. Trudde jeg skulle være flink å stå opp tidlig for å ha mer ut av dagen, men når man klarer å sovne igjen så er ikke det så lett. Men men, slikt som skjer. Ellers idag så har jeg ikke gjort så veldig mye. Ikke så mye jeg kan få gjort med tanke på foten min. Har hinket meg ut med søpla og tatt oppvasken. Mer har jeg ikke hatt ork til å gjøre idag, enn så lenge. Man blir som sagt veldig tappet for energi i kroppen når man er syk. Blir veldig fort sliten.  Så nå ligger jeg på sofaen å slapper av med film å er inntullet i pleddet mitt. Godt

 

 

Hvordan er dagen deres idag da? Blogges senere <3 

 

 

 

Tankefull….

Hei dere søte mennesker <3 

 

 

Nå sitter jeg hjemme i sofaen å slapper av. Det var utrolig godt å legge seg nedpå litt. Merker det at de to siste dagene så har formen min blitt bare dårligere å dårligere. Er nå på tredje dagen hvor jeg har vondt i halsen (vondt for å svelge) og hoster masse, også har nesten min begynt å snufse enda mer. Er så typisk meg at jeg skal bli syk nå. Men er jo ikke noe man får gjort med det. Merker bare at energien min er ikke som den pleier, alt en mye tyngre også er jeg kald og varm om hverandre. Derfor veldig godt å kunne slappe av på sofaen under pleddet å få i seg litt varme. 

Dagen startet med at jeg tok treningsturen min på vei til fysioterapeuten min. i løpet av timen jeg var der så kom det mer å mer detaljer frem å man begynner nå å se en salgs sammenheng med diverse hendelser oppgjennom årene, og begynner kanskje å ane hva det er som kan feile meg. At det ikke bare er foten som er vond etter skaden, men at det er mer som ligger bak som har kommet mer frem nå etter skaden. Synes det er interessant at ting kommer frem nå, som ingen har spurt meg om før. Så er veldig spent på hva legen min kommer frem til imorgen, hun har fått skriv av fysioterapeuten min med beskrivelse. I uken som var så hadde jeg en veldig bra periode, å følte foten var bra å det gledet meg mye. Men i denne uke her så har ikke foten vært særlig på lag, den har oppført seg veldig rart, noe som da ikke er så bra igjen. Så derfor er jeg veldig spent på hva som vil skje fremover.  Hverdagslige gjøre mål som å gå på butikken osv er ikke like lett å gjøre lenger uten at foten er smertefull og hovner opp. Det var jo ikke sånn det skulle bli. Håper bare det finnes en løsning som kan hjelpe meg.  

********

Jeg har også hatt i en del måneder og år nå en tanke som har ligget bak i hodet mitt men som jeg liksom ikke har fortalt til noen, men nå etter at skaden på foten skjedde å jeg nå har vært sykemeldt i så lang tid som jeg har, så har tanken kommet mer å mer frem igjen. For ikke mange ukene siden så nevnte jeg den tanken for kjæresten min, å han nølte ikke ett sekund engang. Han mente jeg skulle gå for det. At jeg ikke hadde noe å tape på ved å gjøre det. 

Hva det nå er jeg driver å er så hemmelighetsfull over er det ingen som skal få vite riktig enda. Forteller det når tiden er inne. Men det føles rett å gjør det. 

********

 

Ligger som sagt på sofaen å er ikke helt i form, derfor er det lettere for at man plutselig får en del tanker i hode. Så jeg beklager veldig for ett rotete innlegg, men hode mitt er akkurat slik nå. Her skal jeg ligge i en stund til før man skal lage middag til kjæresten kommer hjem fra jobb.

 

 

Blogges senere <3 

 

Super koselig dag <3

God formiddag alle søte lesere <3 

 

 

I går så hadde jeg en helt utrolig fin og koselig dag. Først på dagen så var jeg på ett møte hos NAV angående å være sykemeldt, det møte varte bare i litt over en time. Dro hjem å fikk slappet av litt og spist noe mer mat før jeg fikk en telefon. Det var da tanteungen min May Helén som lurte på om vi kunne møtes da, slik at hun ble med meg til kiropraktoren i stede for å vente til jeg var ferdig. Hun ble med meg som sagt inn til kiropraktoren å satt å såg på når hun drev å behandlet meg. Etterpå dro vi innom butikken en kjapp tur før vi satt på med Jøran hjem da han var ferdig på jobb. Store deler av dagen og kvelden var vi sammen med May Helén. Hjemme laget jeg lasagne til middag også ble det sjokolade fondant til dessert. Utrolig godt. Nam nam. Ellers utover kvelden så kobla jeg inn nintendo wii også spilte vi alle sammen. Vi spilte mini golf, hestesko kasting og basket. Utrolig morsomt og underholdene. Alt i alt var det veldig vellykket koselig dag. Dette skal vi nok gjøre flere ganger. 

 

 

 

 

 

 

Blogges senere <3 

 

 

 

 

Utrolig fin høst dag <3

God ettermiddag kjære søte lesere <3 

 

 

I dag så har jeg hatt en veldig fin dag så langt. Har vært ute å gått en tur. Prøvd å trent opp foten mer. Var litt vondt å gå på den i dag, så jeg har gode og dårlige dager.

 

 

 

Kjenner litt på følelsen der at jeg er spent på hvordan det går når jeg skal tilbake på jobb. Egentlig skal jeg tilbake på jobb allerede nå på lørdag, men kiropraktoren min og de andre som behandler meg mener jeg ikke er rede for å dra tilbake enda. Men har en time hos kiropraktoren min i morgen, så får jeg høre mer hva hun sier igjen da ( er hun som behandler meg nå). Kjenner på meg selv at jeg vil tilbake på jobben, samtidig som jeg på en måte gruer meg. Aner jo ikke hvordan foten min vil reagere, siden det ikke skal så mye til nå til vanlig at jeg har plager igjen. Så får se. Er også imorgen tidlig ett møte hos NAV, hvor jeg får vite mer angående om langvarig sykemelding over 7 uker. Så greit at jeg skal dit før jeg skal til kiropraktoren, så får vi ta en beslutning sammen da hva som skjer. Litt mye styr angående sykemelding på NAV er det også. For jeg har nemlig fått beskjed om fra NAV at hvis jeg blir mer sykmeldt nå så stanser de utbetaling av sykepenger, siden det har gått over 8 uker. Da går man over på avklaringspenger. Jeg kan også risikere at de sender meg ut på en slags “praksis” på en helt annen bedrift for å se hva det er jeg klarer å gjøre. Jeg er jo ikke syk slik sett, men har bare litt vanskeligheter med å gå normalt veldig masse og bære tungt, å gjøre veldig mye fysisk jobb (slik som jobben min som stuepike faktisk er) Men skal forhøre meg på NAV imorgen om hvordan det evt blir, å hva som skjer fremover. 

 

Det var litt om tankene mine akkurat nå, men nå tilbake til hvordan dagen min har vært. Var som sagt ute å gikk en tur. Gikk en fin tur mot Strandtorget hvor jeg skulle møte mamma en tur. Vi ble gående der litt å se etter at hun hadde vært hos frisøren. Fikk tak i en nydelig kåpe, som jeg bare forelsket meg i. Så endte med at jeg tok den på med en gang å gikk med den på senteret.  Vi spiste også en liten lunsj før jeg dro hjem igjen.

Da jeg kom hjem satte jeg i gang med å steke hjemmelaget medisterkaker, Jøran hadde kjøpt en 5kg eske med medisterfarse i går. Han laget ca 20 medisterkaker i går kveld, så tok jeg resten av eksen i dag å stekte opp resten. Ble store å fine medisterkaker. Veldig fornøyd med egen innsats. 

 

Nå sitter jeg å slapper av litt mens jeg venter på at Jøran skal komme hjem fra jobb. Han skulle egentlig være ferdig halv 5 idag, men ble visst overtid på han idag, så han var usikker på når han kommer hjem. Så derfor må middagen vente til han kommer hjem. Tenker også på det at det er en ting jeg gleder meg masse til til imorgen. Etter at jeg har vært hos kiropraktor så skal jeg nemlig møte ene tante ungen min May Helen. Hun skal bli med meg hjem å være hos oss til kvelden. Blir kjempe koselig siden det ikke er så ofte vi sees. 

 

 

Blogges senere <3 

 

 

 

 

 

Krakow tur med bildedryss <3

Hei alle søte lesere <3 

 

 

Beklager det at det har vært stille fra meg noen dager. Har som sagt vært borte på en liten ferie i Krakow. 

Mandag til torsdag så var jeg, søstrene mine og ene svigerinna mi i Krakow. Det var en helt fantastisk tur. Vi stor koste oss med shopping og spiste masse god mat. Var en utrolig fin by. Vi alle var enige om at dit skal vi igjen neste gang vi skal på tur. Her kommer noen bilder fra turen vi hadde. 

 


 

 

 

 

Helgen gikk ellers til å pakke ut av kofferten, handle inn litt mat for helgen, var å hadde en kiropraktor time også har jeg vært i hallen å sett på hockeykamp. Søndagen gikk til å se på sykkel vm pluss at vi var invitert til svigermor på fårikål middag. Var helt nydelig. Hatt en utrolig fin uke og helg. Godt å komme hjem igjen til kjæresten. Borte bra men hjemme best. 

 

 

Blogges senere <3 

 

Da er dagen her :D

God morgen søte mennesker <3

 

Nå sitter jeg å slapper av etter en lang frokost mens jeg ser på en film. Kofferten min er ferdig pakket. Så nå er det bare å slappe av frem til mamma kommer å henter meg. Vi skal dra fra her klokken 13, så går turen innom Moelv for å plukke opp to av søstrene mine som skal sitte på med oss til Gardermoen. Min tredje søster og kona hennes kommer i egen bil til Gardermoen. Blir kjempe koselig å dra på tur med disse damene her. Skal kose oss masse.

 

Jøran dro på jobb for ikke så lenge siden. Var litt rart å si hade til han. Er lenge siden vi har vært fra hverandre. Men heldigvis så kommer jeg tilbake på torsdag, så er ikke så lenge jeg er borte fra han.

 

Mac’en min blir ikke med på turen, tenker at jeg skal heller prioritere å være sosial med søsterene mine og mamma. Ikke ofte vi er alene på tur, heller ikke så ofte vi ser hverandre. Så da vil jeg bruke mest tid på de. Men skal prøve å skrive litt underveis på bloggen via telefon. Men blir ikke helt  på samme måte som med mac’en. Så får se om jeg kanskje venter til jeg kommer hjem igjen. Digital kameraet mitt skal være med, så skal ta masse bilder. Gleder meg.

 

Håper dere får en fin uke <3 Blogges senere <3

 

Dagen i går + bildedryss :)

God ettermiddag søte mennesker <3

 

I går sto vi opp tidlig å dro på dagstur til Göteborg. Det var en helt fantastisk tur. Fint vær stort sett hele tiden, noe regnbyger inni blant. Men alt i alt en fin dag. Det ble seier på hockeykampen, så en helt perfekt bursdagsgave fra kjæresten min. Selv om det ikke hadde blitt seier så hadde det uansett dette vært en bra gave. Gleder oss allerede til vi skal tilbake igjen.

 

Det ble en lang dag i går, vi dro fra her klokken 10 på morgenen og vi kom hjem igjen klokken 02 på natten. Derfor var det veldig godt i dag å kunne sove leeenge. Nå slapper vi av litt før vi skal i lundegården å hjelpe mamma, pappa og tante ungen min med å vaske og rydde etter konfirmasjon som var i går. Foten min verker fortsatt så jeg skal ta det med ro idag, men blir med for å være sosial. Blir ved også til at søndagsmiddag blir hos mamma og pappa i dag. Koselig. Kofferten min skal også i løpet av dagen bli pakket. Reiser jo til Krakow med mamma og søstrene mine i morgen. Gleder meg. Blir kjempe koselig. 

 

Blogges senere <3

 

 

Helg = kos <3

God kveld søte lesere <3 

 

 

Da sitter jeg og Jøran å ser litt på tv å slapper av. Har tent lys i leiligheten. Nyter det at det er fredag og helg. I kveld så kan jeg ikke legge meg tidlig slik som jeg pleier å gjøre. I kveld er det nemlig selskap i Lundegården, å det vil si at jeg må dit klokken 01 i natt å være vakt. Mamma og pappa skal også komme dit i den tiden, for det må vaskes og ryddes der før det skal være konfirmasjon der imorgen. Jeg skal som sagt ikke vaske, det er derfor mamma og pappa kommer for å hjelpe meg slik at det blir gjort. Godt man har familie som kan steppe inn å hjelpe til når det trengs. For å få denne fredagskvelden til å gå, så skal vi se på tv og film og spise litt snacks. Ingenting er som helg. Da er det lov å kose seg med godteri osv. 



Angående morgendagen, så sa jeg det at jeg skulle foretelle dere hva det er jeg og Jøran skal. Jøran har nemlig ordnet bursdagsgave til meg. Han har fikset billetter i Scandinavium ( hjemmearenaen til Frölunda ) imorgen til hockeykampen som Frölunda skal ha hvor Mora gjester hallen. Gleder meg. Det vil si vi skal på dagstur til Göteborg imorgen. Drar imorgen tidlig og kommer hjem på natten. Kampen er ikke før ved 6-tiden, men vi skal shoppe litt først og spise middag før vi skal i hallen, så da er det greit å dra tidlig. Elsker den byen. Lenge siden vi har vært der, så skal bli veldig koselig å dra dit igjen, selvom det bare er for en dagstur. Herlig. Elsker at jeg og Jøran kan gjøre sånne ting. Love it. 

 

 

 


Blogges senere <3 

 

 

Nydelig høst vær <3

God dag søte lesere <3 

 

 

Nå ligger jeg godt til rette å slapper av på sofaen. Veldig godt akkurat nå. Ligger å ser på serien CSI Miami. Elsker den serien der. Tidligere idag så har jeg vært ute å gått en trenings tur, hvert fall prøvd. Veldig fint vær i dag. Nydelig høst vær. 

 

Se så nydelige farger på det treet. 

 

 


Ellers i dag så har jeg også vært hos kiropraktoren min. Hun så på nakken min igjen å knakk den litt, også fikk hun jobbe med foten min. Kan si det sånn at det merkes veldig at det er noen som har vært brutal med foten. Men er dette som skal til for å hjelpe foten enda mer å komme tilbake igjen. Den er fortsatt veldig stiv, så den må mykes opp. Har også vært innom butikken idag, så har hatt en effektiv morgen så langt. Ellers i dag vet jeg ikke helt hva jeg / vi skal gjøre. Tar det litt som det kommer, tar ting på sparket. 

 

 

 

Blogges senere <3 

 

 

 

 

 

Dagen i dag :)

God kveld søte lesere <3 

 

 

I dag så har jeg hatt nok en time hos fysioterapauten min. Begynner å se litt fremgang, så det er utrolig godt. Ellers så har jeg vært litt sammen med mamma i dag. Pratet litt mer om mandagen og om hvordan uken kommer til å bli. Skal bli så koselig. Er ikke mange dagene igjen nå til vi sitter på flyet. Selvom vi ikke skal være lenge borte, så skal det bli godt uansett å bare komme seg litt bort. Det er også ikke minst utrolig koselig at mamma vil ta med oss jentene på tur. Ikke så ofte vi alle sammen kan gjøre noe slikt sammen. Men før den tid så er det litt mer som skjer i helgen først. Hva vi skal gjøre forteller jeg dere imorgen i ett innlegg her på bloggen.  Akkurat nå i dette øyeblikk så sitter jeg og Jøran å slapper av med å se på tv. Hvordan har deres dag vært da? 

 

 

 

 

 

 

Blogges senere <3