Ikke vær noen andre enn deg selv!

 

 

Sitter her å tenker på absolutt alt, fra blogg til hva mitt liv har gitt meg. Er mye vondt, men mest av alt så er det mye godt.

Man hører historier fra gutter og jenter som sliter, men også om de som har det fint ? men det er tydeligvis ikke greit lengre det heller, for da blir man en slags syndebukk og legger masse press på alle andre. Tankene mine spinner og jeg setter pris på alt dere skriver, om så det bare er ? hvor kjøper du.. ? eller ? hvordan klarer du å takle depresjonen ? eller ? du er bare en hore? ( for man lærer alltid noe av de meldingene også.

Om man møtet dem med en form for forståelse fordi jeg er ikke flau av å være den jeg er ). Uansett, man trenger ikke ha det kjipt for å være et kult menneske. Liker du å trene, spise sunt og leve bra så er jo det bare fantastisk, og du må ikke alltid unnskylde det ovenfor noen. Om du er deppa og kutter deg selv betyr ikke det at du er et svakt menneske og det betyr heller ikke at du skylder noen som helst å forklare deg ovenfor noen, for alle vil ikke forstå uansett. ? og det betyr ikke at du er gæren heller, det betyr bare at du jobber deg gjennom noe som ikke er så lett som folk tror. Og om du er av de som fester hver dag og tenker ? faen, nå må jeg slutte for alle tenker sikkert at jeg må være ustabil ? Vel : Don´t! Du er jo ung, du må jo få lov til å ha det gøy og gjøre helt fucka ting. Så ett mål for 2018: Møt mennesker som det de er ? nemlig seg selv. Ikke forandre folk, godkjenn de som de er. 

Vi er jo unge en gang og om du gjør feil så gjør du rett neste gang, man lærer alltid av sine feil ? for du formes deretter.

Stay fabilous, og jeg synes hver og en av dere er rare og kule og smarte og noen ganger slemme på deres egen unike måte. Ikke vær så altfor opptatt av å passe inn i normen om ? bra nok? for du er mye bedre enn det: du er merkelig og frem og tilbake og uendelig masse, som vi absolutt alle er. Slutt med det å forvente så mye av folk, vi lever jo tross alt for våres egen del, og finner ut av en hel uendelig masse shit på veien også. Man lærer av alt, på både godt å vondt.

Ta vare på hverandre, vi lever bare en gang ♥  Blogges senere 

 

EN DRØM SOM GÅR I OPPFYLLELSE <3

God formiddag kjære søte lesere ♥

 

 

 

Jeg vet ikke om dere husker for en stund siden at jeg fortalte dere om noe som hadde tatt opp min tid etter romjula. Vel nå klarer jeg ikke å vente lenger med å fortelle dere det. 

I romjula så satt Jøran alene her hjemme mens jeg var på Averøya, mens jeg var borte så satt han å såg på forskjellige reiser på internett, men siden han ikke fant passet mitt (jeg hadde det visst i veska mi etter Krakow turen) så måtte vi vente med det til jeg kom hjem. Den kvelden jeg kom hjem fra Averøya så satte vi oss ned å såg på reiser og priser. De var heldigvis ikke gått ned i pris mens jeg var borte, så da var det bare å slå til med en gang. Vi skal nemlig på storby-ferie. Vi skal til en by som vi begge har drømt om å reise til sammen. Endelig går det i oppfyllelse. Vi har begge vært der før men ikke sammen, Jøran var der for to år siden (da han og en til vant reise dit for sin jobb som frivillig på idrettsgallaen) mens jeg var ikke der før noen måneder etter at Twin Tower raste. Da skjønner dere kanskje hvor det er vi skal? Ja du gjettet riktig…. vi skal til NEW YORK! ♥  Vi gleder oss som noen små unger. hehe.. Vi skal være der i en uke, så vi får tid til å utforske å leke turister. Vi drar 7.februar og kommer hjem til Norge igjen 14.februar. Dette blir bare så bra. Å som om ikke det var nok, så har Jøran ordnet slik at på kvelden når vi har kommet frem så skal vi på hockeykamp, vi skal i Madison Square Garden å se Zucca spille ♥ To drømmer på samme tid som går i oppfyllelse. Guuuuud så jeg gleder meg, kan bare ikke vente. Teller ned dager. Skal ha med kamera mitt å skal ta masse bilder mens vi er der, mac’en min skal også være med, men blir nok ikke så veldig mye blogg oppdatering mens vi er der, men litt skal jeg som klare å få til. Blir bare helt fantastisk! 

 

 

 

 

 

 

Kan ikke vente med å sette meg på flyet å dra til New York ♥  

Blogges senere ♥

 

 

Helgen min❤️

God morgen søte lesere <3

I helgen så hadde jeg noen timer på jobb, fredag til søndag. Var ikke mange timer jeg var på jobb da (2-3 timer) men godt å komme i gang igjen. Men merker på foten at å jobbe lenger om gangen nå ikke går, så fortsetter med korte økter fremover. Merket også at å være forkjølet ikke gjorde jobben lettere, vært syk i over en uke å denne hosten min blir nesten verre og verre. Slitsomt. Etter at jeg har vært på jobb disse dagene, så har jeg slappet av hjemme med kjæresten å sett på tv. Skulle egentlig denne uken som var trene hver dag, men på grunn av sykdom så har jeg ikke turt å tatt sjansen. Denne uken som vi har startet med nå skal jeg også egentlig to dager til fysioterapeut å trene, men får håpe formen blir bedre. Er den sånn som nå så tror jeg ikke det er så lurt, men får bare håpe jeg blir frisk igjen snart. Trenger å få trenet igjen, for å fortsette å gå ned i vekt. Har hvert fall vært flink å holdt meg unna brus og godteri, stolt av meg selv for det.  Merker litt at magen allerede har minket litt, så skal fortsette noen uker til.

Akkurat nå så sitter jeg å slapper av med frokost og ser på tv, sto opp likt med Jøran klokken 9.
Da får man litt mer ut av dagen føler jeg. Hvordan resten av dagen blir vet jeg ikke, får se hvordan formen utarter seg.

Blogges senere <3

God helg ❤️

God formiddag søte lesere <3
 

Akkurat nå så sitter jeg å slapper litt etter å ha tatt en dusj. Var tilbake igjen på jobb idag, kort økt, men fikk også prøvd meg på å ta ett rom også. Fikk det til, men gikk sakte forhold til hva jeg er vant til. Men fikk i hvert fall prøvd meg da. Skal jobbe noen få timer i morgen og søndag også. Merker på foten min allerede, så godt at det bare er få timer jeg er på jobb. Nå sitter jeg som sagt å slapper av, venter på at mamma skal komme å hente meg. Vi skal nemlig en tur til Moelv til ene storesøstera mi som har bursdag i morgen.

Planen for morgen dagen var at vi egentlig skulle dra på dagstur til Oslo å gå i tog for ulv å kose oss der etterpå med mat og shopping. Men jeg tror nok jeg heller skal bli hjemme her etter jobb i morgen, siden jeg fortsatt ikke er frisk enda. Merker det var litt tungt å jobbe i dag på grunn av akkurat det, så derfor så tar vi en liten feiring i dag.

Ha en fin dag videre, og god helg <3
Blogges senere <3

 

 

Typisk…

God formiddag søte lesere <3
 

Noen dager siden jeg har blogget nå.. Ligget med forsjølelse, er ikke frisk enda, sliter mest med hosting nå. Så er ikke først før nå at jeg har orket å blogge, beklager det. Kan prøve å oppdatere di siste dagene.

<3  Lørdagen startet med trening før frokost, så såg vi på vintersport på tv. Vi ryddet også vekk det siste fra julen. Klokken 16 var vi invitert på middag hos svigermor. Da vi kom hjem senere på kvelden så kjente jeg at halsen begynte å bli litt vond. Tok medisin å gikk å la meg.

<3 søndag da vi våknet etter å ha sovet lenge, så var halsen min verre. Hadde veldig vondt for å svelge. Slappet av å såg på mer vintersport på tv før vi dro opp i hallen på kamp. Var nok ikke det lureste jeg gjorde kanskje. Men var godt å komme seg ut.

<3 mandag ble jeg med mamma en tur på strandtorget bare for at vi begge skulle komme oss ut, begge to forkjølet.

<3 tirsdag slappet jeg av hjemme på sofaen å sov for det meste, etter Jøran kom hjem fra jobb dro vi til mamma og pappa på middag. Ble sittende å se håndballkamp før vi dro hjem.

<3 onsdag så låg jeg på sofaen å såg på tv og sov store deler av dagen. Skulle egentlig til fysioterapeut å trene, men jeg sto over det pga syk. Ikke så lurt å trene når man er syk å har en vond hoste.

<3 idag, torsdag, så har jeg frem til nå ligget på sofaen. Godt å slappe av når man er syk.

Må slappe mest mulig av slik at det å dra på jobb i noen timer imorgen, og resten av helgen ikke blir så tungt å slitsomt.

Blogges senere <3

Planene for helgen!

God kveld søte lesere og god helg ♥

 

 

 

Nå tenkte jeg å komme med noen av planene mine / våre for helgen. Blir vel kanskje noen endringer eller flere ting som blir gjort, men i bunn å grunn så ser helgen slik ut 

♥  I morgen, lørdag, så skal vi sove lenge først å fremst. Jeg skal ta en økt på tredemølla. På kvelden så skal vi se på premieren av sesongens hver gang vi møtes. Ellers i løpet av dagen så får vi bare se hva vi finner på, tar ting som det kommer da

♥  På søndag så skal vi sove lenge igjen. Jeg skal ta en liten økt på tredemølla. Så blir det vel å sitte å se på sport på tv store deler av dagen vil jeg tro, hvis ikke finner på noe annet 

Som dere skjønner så har vi ikke de store planene for helgen, men kan bli endringer 

 

 

 

Blogges senere ♥

 

 

 

 

 

 

 

Velkommen motivasjon og optimisme!

God ettermiddag søte lesere  ♥

 

 

I løpet av denne uken her så har jeg vært gjennom å ha gått fra å være lite motivert til veldig motivert. Det som har skjedd er at etter at jeg fikk svar på en blodprøve hvor det viser seg at jeg har svært lave lever verdier, pga at jeg har blitt for stor å gått opp masse i vekt på kort tid. Jeg fikk derfor det sparke i rompa som skulle til. Jeg bestemte meg derfor at noe må gjøres for å gå ned i vekt. Så for å starte så har jeg bestemt meg for å kutte ut søtsaker og brus i noen uker fremover nå, og skal gå på tredemølla hver dag bortsett fra de dagene hvor jeg er å trener hos fysioterapeut. Det med å kutte ut søtsaker og brus har jeg allerede startet med. For å erstatte godteri så blir det nå gulrøtter og dip. Sunt og godt. Gleder meg til mitt nye helge godteri. 

 

♥  På torsdag så var jeg på en ny time på nevrologisk avdeling på sykehuset, da ble jeg sendt til ei som er spesialist på kronisk smerte syndrom (som jeg hadde symptomene til ) men fikk optimistisk svar på at med å være tålmodig å ta tiden til hjelp så kan jeg bli kvitt alt sammen. Siden jeg ikke har konstante smerter lenger (at de kommer å går litt) og at jeg ikke er så fullt så sensitiv på følelse på foten, så er det ett tegn på at det er på rett vei. Var så glad for at jeg fikk vite at jeg ikke har kronisk smerte syndrom som det kan være, men heller har en litt mildere variant av det. Men som sagt må bare fortsette slik jeg har gjort å være tålmodig. Blir nok enda en stund til før jeg er 100% tilbake igjen på jobb, men er glad for at jeg får prøvd meg litt hvertfall. Begynner å se mer å mer lys i enden av tunnelen. 

 

 

♥  Akkurat nå i skrivende stund så slapper jeg av på sofaen etter at jeg har kommet hjem fra trening hos fysioterapeuten (var der også på onsdag) Jøran kommer ikke hjem fra jobb før klokken 18, da blir det middag og slappe av med tv og film resten av kvelden.  

 

 

God helg alle sammen, blogges senere ♥

 

 

 

Helgen, og denne uken!

God formiddag søte lesere <3
 

I dag så ligger jeg rett og slett rett ut på sofaen. Våknet i dag med kjempe vondt i magen og litt hodepine, som har utviklet seg å blitt kraftigere. Ikke sikkert jeg orker skrive så mye idag, men tenkte derfor jeg kunne fortelle om helgen å litt om hvordan denne uken blir.

<3  I helgen så har det mest godt til å se på vintersport på tv, hjulpet svigermor med handling av mat og hockeykamp.

Denne uken her blir noe sånt som dette, med noen endringer underveis.

<3 mandag, dagen i dag går som sagt til å bare slappe av på sofaen pga vondt i magen og hodepine.

<3 tirsdag, kommer helt ann på hvordan formen er. Om den er bedre så skal jeg ut en tur, om den er slik som idag så ta det rolig.

<3 onsdag, da er det time hos fysioterapeut pluss trening etterpå.

<3 torsdag, da må jeg tilbake til sykehuset på nevrologisk og på kvelden så er det hockeykamp

<3 fredag, da skal jeg ut en tur
 

Som sagt denne uken er ikke fullstappet med ting, men skjer stortsett noe hver dag. Blir jo også egen trening hver dag i tillegg til det jeg har skrevet.

Q:  Hvordan har din helg vært? Hvordan blir uken din?

Blogges senere <3
 

Tilbake til hverdagen

God kveld søte lesere ♥

 

 

 

Etter  jeg kom hjem fra Averøya så har ikke kroppen vært helt med, vært veldig sliten og slitt med hodepine, så stort sett så har dagene gått til å halvsove på sofaen. Er også noe annet som har tatt litt av tiden min, men det har jeg bestemt meg for at jeg skal vente litt lenger med å fortelle dere. Holde dere litt på pinebenken.  I dag så har dagen gått til å være hos legen og fysioterapeut.  

 

 

 

Har vært hos legen hvor jeg ble 50% sykemeldt igjen, pluss jeg fikk svar på de blodprøvene som ble tatt før jul. Jeg har nokså lave verdier på D-vitamin (så må anskaffe meg det å bruke det i ca 2 mnd) Så hun vil jeg skal gå på det i vintersesongen. Verdiene mine på lever var også lave, å det sa hun skyldes at jeg veier for mye. Med andre ord, jeg må jobbe hardt å stå på for å gå ned i vekt. Fikk også svar på testene som ble tatt på nevrologisk på sykehuset før jul. Heldigvis så er det ikke noe skade på noe nerve som vi fryktet. Så det var en god nyhet. Etter legen så var det rett til fysioterapeut. Der fikk jeg med meg hjem elektroder med strøm som jeg skal sette i foten min 2-3 ganger om dagen i ca en uke (teste ut om det kan være med på å hjelpe ) Spennende å se om det virker. 

 

 

 

 

 

 

Blogges senere ♥

 

 

 

Mine julegaver <3

Tenkte det at jeg skulle vise dere alt det fine som jeg har fått i julegave. Jeg er så heldig som har fått så mye fint.

 

Men jeg må si at av alle gavene jeg fikk så er det en gave som jeg er ekstra glad for å som jeg elsker, å det er gaven som jeg fikk av min fantastiske mann. Nemlig en klokke som jeg har sett på i flere måneder. 

 

 

 

Er ikke klokken nydelig <3 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I tillegg til disse gavene her som jeg har tatt bilde av så fikk jeg også penger, pluss jeg og Jøran fikk sammen ett gavekort på Power pluss en kurv med litt juleøl og julebrus med flaskeåpner på siden. Tusen takk for alle gavene alle sammen. 

 

Q:  Har dere fått mye fint til jul? 

 

 

Blogges senere <3