Valentines Day // Kino // Jobb +++

God kveld mine kjære søte lesere <3    Håper dagen deres har vært bra, det har jeg hatt hvert fall.  Det er nå en uke cirka siden sist innlegg. Grunnen til dette har vært at det har vært litt ting og tang som har skjedd. Tenkte jeg kunne oppsummere litt kort om hva som har skjedd.

 

 <3 Valentines Day  Denne dagen gikk til å være sosial sammen med ei jeg ikke har sett på lenge. Senere på ettermiddagen / kvelden så møtte vi ei venninne av meg i ishockeyhallen, hvor jeg hadde fikset billetter til de begge to så vi fikk sittet sammen under kampen og koste oss masse. Veldig koselig å kunne tilbringe tid med disse to. 

<3 Fredag 15 Da var det først tid for å jobbe noen timer. Senere på dagen så var det middag før vi dro til kino for å se på den nye filmen Amundsen. En veldig bra film, er verdt en titt.

<3 Helgen   Lørdagen gikk til å sove lenge, se litt på sport på tv før vi dro ut til byen. Der var det nemlig 25års jubileum for OL 94, masse folk i byen og god stemning. Etter noen timer så dro vi hjem igjen for å få med oss to stykk hockeykamper. Ellers så gikk det bare til å slappe av med tv resten av kvelden. På søndagen så gikk det igjen til å sove lenge, også brukte vi dagen til å slappe av i sofaen å se på sport på tv. Senere på dagen så ble vi invitert til svigermor for å spise middag og for å prate noen timer. Veldig koselig.

 

Så nå så er vi jo i midten av denne uken her allerede. Shit det går så fort altså, å mens vi er inne på det så tenker jeg over hvilke dato det er å at det snart er tid for en ny måned igjen – allerede. Det går så sjukt fort dette her, snart så det er vår også nå. Det gledes.  Vel jeg sa jo det at det var midten av denne uken som vi er i nå, så på mandagen så hadde jeg egentlig fri ( fikk spørsmål på søndag kveld fra sjefen hvor hun spør om jeg kan jobbe) – ble jobb istedenfor. Tirsdag gikk det også til jobb, i dag har det også gått til å jobbe, imorgen torsdag så er det også tid for jobb og rett etter jobb så går det til å dra rett i hallen å stå vakt under hockeykamp. Fredag så har jeg en etterlengtet fri dag – den skal benyttes godt. Lørdag og søndag så er det jobb begge dager. Med andre ord denne uken her er fullbooket med jobb.

 

 

Blogges senere <3 

 

 

Helgen //

God kveld mine søte lesere <3   Håper dere har hatt en fin dag og at helgen deres har vært fin, samt begynnelsen av denne uken her.  Håper det hvert fall.

Helgen min gikk til at jeg var på jobb store deler av den. Lørdagen gikk det til å jobbe på hotellet samt at jeg måtte jobbe under selskapet i lundegården på kvelden å var ikke ferdig der før klokken 0130. Ble en lang dag. Søndag så var det jo jobb igjen da på hotellet å da startet jeg klokken 0830, så ble ikke så mye søvn akkurat. Men det gikk nå greit på jobb, selvom jeg var litt trøtt og sliten. Etter jobb så var jeg så heldig at Jøran hadde kommet å hentet meg klokken 16, da vi kom hjem så hoppet jeg i dusjen å fikk fikset og ordnet meg før vi dro ut døra å fikk plukket opp svigermor før ferden gikk til Brøttum. Der skulle vi på en innflyttingsbesøk / feire morsdag i det nye huset til onkelungen til Jøran. Veldig koselig med masse gode kaker. Også var det veldig fint å kunne få se hvordan de har det og hvordan de har fått det etter at de flyttet inn.

På mandag så fikk jeg sovet lenge, noe jeg kjente var veldig godt etter helgen. Dagen gikk til å vaske på lundegården etter selskapet.  Tirsdag så gikk dagen til å være på jobb igjen, Onsdag gikk dagen til å sove lenge, dro til lundegården for å gjøre litt kontorarbeid før jeg hadde noen på visning av lokalet angående barnedåp i mars. Etterpå så gikk dagen til å være sammen med venninna mi Cecilie, hvor vi gikk i byen samt satt på Nikkers å tok en matbit. Ellers i dag så har jeg slappet av hjemme, å fikk også besøk på døra av to av mine tantunger som hadde tatt en Lillehammer tur.  Veldig koselig å få besøk selvom det ikke ble ett langt besøk. Ellers så har kvelden gått til å slappe av med tv etter middag.

 

Blogges senere <3 

Shopping // Jobb // Bake-dag ++

God ettermiddag mine søte lesere <3  Har dere en fin dag, håper hvert fall det.  Jeg har en fin dag! Tenkte jeg bare skulle ta en oppdatering av de siste dagene. På tirsdag så hadde jeg fri fra jobb. Jeg og venninna mi Cecilie hadde planlagt at vi skulle møtes for å gå litt i byen eller på Strandtorget. Kvalitetstid sammen siden det er så lenge siden. Mens jeg ventet på når det passet for henne å møtes, så fikk jeg telefon ifra mamma som lurte på om jeg ville bli med henne til Strandtorget for å gå der i noen timer. Derfor ble det til at jeg gikk alene med mamma en stund før Cecilie kom å møtte oss på Strandtorget. Vi gikk rundt litt før vi satte oss på café for å ta en matbit. Etterpå dro mamma hjem og da gikk jeg og Cecilie runden rundt før vi fant ut at vi ville ta sol. SÅ da måtte vi ta turen opp til byen. Det er sykt lenge siden jeg har tatt sol, så det var etterlengtet og utrolig godt. Så vi fant ut at vi skal gjøre dette flere ganger. Vi ble også enige om at vi skulle prøve å ha noen faste dager hvor vi skal møtes. Så dette her vennskapet kjenner jeg på meg allerede at er en utrolig god følelse og en bra ting i livet mitt.  Etter at vi hadde tatt sol så var klokken blitt så mye at Cecilie ble hentet, og jeg kunne sitte på med Jøran hjem fra jobb. Da vi kom hjem så lagte vi middag også slappet vi av resten av kvelden.

På onsdag så ble dagen min brukt til å være på jobb. Etter jobb så dro jeg hjem å fikk satt på klesvask og ryddet litt før klokken plutselig hadde blitt så mye at jeg hadde glemt å satt i gang middag til Jøran kom hjem fra jobb. Planen var at jeg skulle ha middagen helt ferdig når han kom inn døren, men jeg hadde helt glemt tiden så jeg hadde nesten akkurat startet på middagen når Jøran kom inn døren klokken 18. Vi ble også invitert til svigermor etter middagen på kake, siden hun har bursdag. Veldig koselig og god kake ble vi servert. Ble også sittende hos henne i noen timer før vi dro hjem igjen. Jeg var sikkelig trøtt, så jeg gikk så å si med engang å la meg i sengen.

Torsdag (idag) så sto jeg opp da Jøran dro på jobb klokken 0930. Etter å ha brukt litt tid på å våkne og fikse meg så dro jeg ut å sparket til byen. Jeg måtte innom Lundegården med noen papirer pluss fikse til det skal være selskap der i helgen. Siden jeg ikke har tid imorgen. Etterpå så dro jeg på butikken for å handle inn til imorgen.  Dere skjønner det at siden lørdagen kommer til å gå til å jobbe dobbelt og på søndag etter jobb så skal vi til Brøttum, så får jeg ikke feirer morsdag på søndagen. Så da har jeg og Jøran invitert mamma og pappa ned hit til oss på middag imorgen for å feire morsdag da. Så derfor måtte jeg bruke fridagen min i dag til å handle inn alt jeg må ha til middag. Grunnen, jo fordi imorgen etter at jeg er ferdig på jobb så har jeg ikke så mye tid på meg før Jøran kommer hjem fra jobb klokken 18, å vi skal ha middag i den tiden.

Etter at jeg kom hjem fra butikken så begynte jeg å lage kaken til mamma. Tenkte overraske henne med det, den ble ikke helt som jeg hadde tenkt, men det er vel tanken som teller. Jeg legger ut bilde av kaken imorgen. Nå driver jeg å prøver å rydde litt her og vaske slik at det ser bra ut imorgen når vi får besøk.

 

Blogges senere <3

 

Orker ikke mer // Døren er lukket

Ting blir ikke alltid slik du har sett for deg. En garderobe er en metafor for meg som tilhører venninnene mine, de har hvert sitt skap. En skapdør som har vært åpen i noen år, har det nå gått så langt med at jeg ikke vil lenger at den skal være åpen. Det er for mye stygt i akkurat dette skapet her, for mye dritt som bare har samlet seg opp i gjennom årene. Nå har det som sagt gått så langt at jeg vil ikke se skapet mer. Dette er trist og dumt, men når barnslige ting blir det som skal ta mye tid og at man ikke vil at man skal ha flere skap, så har jeg nå kommet dit hen at det gidder jeg ikke mer.  Døren er lukket for godt!!

Jeg vil heller prioritere de skapene som står igjen og som jeg ikke vil lukke døra på. Det er noen skap som en dør er igjen på og hvor den andre er åpen. Det betyr at det er noen jeg ikke ser så ofte eller prater så mye med, men som alltid har vært der allikevel opp i gjennom.  Godt at de skapene ikke er lukket for godt. MEN det er ett skap hvor nå begge dørene står åpen, og som jeg er utrolig glad for. Nå kan vi endelig tilbringe tid sammen uten at det blir bråk fra det skapet som er lukket for godt.

Mine fine fine skap som betyr masse for meg og som har mye fint i seg <3

 

 

Blogges senere <3 

 

Kafé tur med mamma <3

Reklame | Sorgenfri

God kveld mine søte lesere <3   Hvordan har deres dag vært i dag? Bra håper jeg. Min har vært veldig bra og koselig. Først startet det med at jeg sov lenge, siden jeg hadde fri fra jobb i dag. Ved 11 tiden så fikk jeg en melding fra mamma om jeg ville bli med til byen en tur på kafé klokken 12. Så da klokken var 1130 så gikk jeg ut døra. Utrolig kaldt ute nå altså, så veldig forfriskende, håret mitt hadde fryst og var hvitt når jeg kom til byen å møtte mamma. Herregud da er det kaldt ute altså. Vi stakk i hvert fall innom en kafé som jeg aldri har vært innom, men som jeg har gått forbi. Utrolig koselig lite sted. Sorgenfri heter det.  Etter en liten stund så kom tante Live også, veldig koselig. Tante tok ett kakestykke mens jeg og mamma tok hver vår toast.

 

 


Dette her er slik de serverer kakao. Veldig fasinerende å ta oppi sjokoladebit i glasset å røre rundt så det smelter og blir blandet. veldig god var den også <3 

Utrolig god mat de har , men var veldig mye så ble fort mett. Skal i hvert fall dra dit flere ganger siden det var så intimt, koselig og god mat der.  Etter noen timer så måtte mamma dra hjem, så da tok jeg gåturen hjemover. Like forfriskende og kaldt som da jeg gikk til byen. Litt godt også da, for da er det så godt og varmt å komme inn døra hjemme. Da jeg kom hjem så måtte jeg skifte to lyspærer som hadde gått, en ved inngangsdøra vår og en ute på verandaen. Ellers så ble det til at jeg ryddet litt hjemme og støvsuget. Jøran skal ha styremøte etter at han kommer hjem fra jobb. Så det vil si at nå sitter jeg på soverommet å slapper av med å høre på musikk med mine nye hodetelefoner mens Jøran sitter på stua å har styremøte. Etter at styremøte er ferdig så får endelig jeg og Jøran laget og spist middag.  Slik går det!

 

Blogges senere <3 

 

Min helg! <3

God søndag ettermiddag mine kjære lesere <3   Håper dere har en fin dag og at dere har hatt en fin helg? Det har hvert fall jeg. Har vært en veldig avslappet helg hvor vi har slappet av med å se på sport på tv og film samt program på tv som vi følger med på. Ble også en tur på fredag etter jobb og middag hvor vi dro til svigermor for å dra på butikken å handle inn mat for henne, ble også til da at vi satt der i noen timer etterpå for å spise kake. I går (lørdag) ble det også en tur ut hvor vi dro innom power. Jeg måtte nemlig se om de hadde ny reim til aktivitetsklokken min, noe som de hadde. Jeg vurderte veldig på om jeg faktisk skulle kjøpe meg ny klokke som er bredere enn den som jeg har, men ble enig med Jøran om at jeg heller bare kjøper ny reim (siden den var revet den jeg hadde) også får jeg heller bruke mer tid på å tenke på den angående kjøp av bredere klokke. Fikk også tak i trådløse hodetelefoner som jeg har tenkt på lenge, å i går så klarte jeg ikke å dy meg. Utrolig fornøyd med de! Brukt de masse allerede <3  I dag så har altså dagen bare gått til å sove lenge å se på sport på tv. Akkurat slik som helger og søndager skal være og nytes ( med mindre jeg ikke må jobbe da, da er det jo avslapping etter jobb)

Tenker det at det faktisk er veldig godt å ah en helg nå hvor vi ikke har planlagt noen ting men hvor vi bare har vært hjemme å slappet av. Er ikke så ofte vi får gjort det sammen, så når man har muligheten så er det godt. Vi hadde kanskje tenkt oss ut en liten tur på byen i går kveld, men vi ble sittende å se på forskjellige program som vi følger med på og film, og vipps så var klokken langt på natt gitt uten at vi hadde tenkt over det. Så da siden det ble sent i går så var det veldig godt å da kunne sove lenge idag. Alltid like digg det altså.

 

Blogges senere <3