Strålende dag med mamma! <3

Reklame | Reklame : Free Quent

God ettermiddagen mine søte lesere ♥ 

 

 

 

Jeg vil bare starte dette innlegget her først med å si at jeg er så glad for at ting endelig er tilbake til normalen igjen. Kan ikke få sagt det nok hvor utrolig glad jeg er for å kunne være tilbake igjen for fullt i min stilling på jobb. ENDELIG!! Men nå vil jeg fortelle litt om hvordan dagen min har vært så langt i dag. 

I dag så startet jeg med å stå opp likt med Jøran det vil si litt før klokken 9. Etter at han dro på jobb så spiste jeg frokost også vannet jeg blomstene mine her på verandaen, de jeg hadde plantet i kassen utenfor her og blomstene til nabo-dama mens hun er på ferie. Ved halv 12 tiden gikk jeg inn til byen hvor jeg skulle ha ett møte på nav med sjefen min. Møtet startet klokken 12, også var det nesten ferdig før det hadde startet. Møtet var vel ferdig 2-3 minutter etterpå. Veldig effektivt møte gitt. Men slik er det når man ikke behøver å bruke tid på å prate om noe som ikke gjelder lenger, for jeg anser meg ikke selv som sykmeldt lenger. Sykemeldingen min går ut i neste uke, men jeg skal allerede til fastlegen min nå på torsdag for å fortelle om møte med nav og om planen fremover. Planen er jo at vi skal avslutte sykemeldingen min slik at jeg kan bli erklært friskmeldt. Glede i heimen for å si det slik! Etter at jeg var ferdig på nav så gikk jeg litt i gågata å ventet på at mamma skulle komme ned i byen. Mens jeg gikk å ventet så stakk jeg innom Norli hvor jeg fikk tak i 2 stk 3D puslespill. Jeg og Jøran elsker sånne ting, å jeg fikk tak i Frihetsgudinen og Eiffeltårnet. 

 

 

 

Da mamma kom til byen så satte vi oss først ned på Opus hvor vi tok en liten lunsj, før vi gikk innom en klesbutikk hvor mamma skulle kjøpe en kapribukse som hun hadde sett. Endte med at hun kjøpte masse annet klær også som skjørt,topp og kjole pluss en veske. De glemte jeg helt å ta bilde av, men var kjempe fint på henne. Var fargen rød på alt, noe hun trengte siden hun for det meste har mørke klær. Ble også til at jeg fant meg noe klær der jeg også, deriblant ett skjørt og 3 stk topper. 

 

 

 

 

 

 


 

Etter at vi hadde gått å sett litt i andre butikker så dro vi hjemover igjen. Nå sitter jeg i skyggen på verandaen å nyter vannmelon. Det blir altså noen ganger for varmt for meg å sitte i solen, så jeg må ta pauser hvor jeg sitter i skyggen.

 


 

Jeg fikk ett tips av ei venninne i går om å ta med seg en spruteflaske for å kjøle seg ned med, noe som ikke var så veldig dumt, så det skal jeg absolutt gjøre, men må bare få tak i først. hehe… Man blir jo ikke brun av å sitte for mye og for lenge i skyggen, så i morgen skal jeg bite tenna sammen å være lenger i solen før jeg tar en skygge pause. Må jo prøve å nyte solen så lenge den er her, for plutselig så er det regnvær og dårlig vær. 

 

 

Håper dere har en strålende dag alle sammen uansett hva du har gjort ♥ Ta vare på hverandre ♥

 

 

Blogges senere ♥ 

 

 

 

Fantastisk helg! :D

God kveld mine søte lesere ♥

 

 

 

♥ Akkurat nå i dette øyeblikk sitter jeg og Jøran å slapper av. Vi er begge slitene i kroppen etter at vi begge to har hatt lang dag på jobben. Må bare si at det er utrolig godt å være tilbake igjen på jobb. Like it like it alot! Blir en tur på NAV i morgen hvor jeg, sjefen min og kontaktpersonen min skal ha ett møte med hvordan ståa er og om hvordan det går. Gleder meg til å bli helt ferdig! 

Men nå litt over til det dette innlegget egentlig skulle være om da. Det har jo nå blitt en ny uke å jeg vil derfor oppsummere helgen som har vært nå. På fredag så skulle det egentlig være funksjonærfest for vi som har vært frivillige under hockey classic og som er frivillig generelt i klubben. Men på grunn av at det var for lite påmeldte så ble det utsatt, så det blir utsatt helt til høsten. Veldig synd for jeg hadde gledet meg sånn til det. Men men… Ellers på fredagen så gikk dagen til å slappe av og gjøre noen oppgaver til innleveringen. Også ble det på kvelden å slappe av med tv og film også ryddet vi i leiligheten så den skulle være klar til lørdag. 

På lørdagen så sov vi lenge, og etter frokost så dro vi til Moelv. Vi skulle nemlig hente minste tantebarnet mitt. Hun skulle overnatte hos oss til søndag, for første gang skal hun på besøk hos oss. Da vi kom frem til oss så satt vi ute på verandaen å bare koste oss, hun lekte med såpebobler og gateritt hvor hun tegnet på asfalten utenfor hos oss. Vi tok også en runde med fantasi utpå kvelden. også ble det taco til middag. Ellers så gikk lørdagen til at vi slappet av med film og spill. Og på søndagen så sov vi til halv 10 ca også ble det frokost, etterpå ble det en runde med ludo før vi dro tilbake til Moelv i 3-tiden for å levere henne tilbake igjen. Var veldig koselig å ha henne på besøk, hun er så snill og stille at det er ikke noe problem å passe på henne. Så hun skal nok få komme på besøk hos oss flere ganger ♥ Har vært en helt fantastisk helg med masse kjærlighet ♥

 

 

 

 

Blogges senere ♥

 

 

 

 

 

 

 

Torsdagskos <3

God kveld søte leserne mine ♥ 

 

 

 

I dag har vært en utrolig koselig dag fra start til slutt. Den startet først med at jeg skulle møte ene tantebarnet mitt May Helén som skulle være på besøk hos meg noen timer idag. Det ble til at vi gikk inn til byen hvor vi skulle møte mamma. Vi gikk noen timer i byen å kikket i butikker og spiste en lunsj, før vi gikk innom matbutikken for å handle inn litt mat før vi satt på med Jøran hjem etter at han var ferdig på jobb. Da vi kom hjem til oss satt Jøran i gang grillen. Vi satt i noen timer ute på verandaen å koset oss med grillmat og bare nøyt det fine været. Utrolig koselig å ha henne på besøk ♥ En veldig koselig dag med di beste ♥ 
Blir ikke noe stort innlegg idag, men det er dette her som dagen vår har gått til. Etter at May Helén reiste så har jeg og Jøran bare slappet av på sofaen med å se på tv. 

 

 

 

 

 

Håper dere har hatt en fin dag uansett hva dere har gjort ♥ Blogges senere ♥

 

 

 

 

 

Oppdate! :)

God kveld mine søte lesere <3
 

Det var vært litt stille på blogg fronten di siste dagene, å jeg beklager litt for det. Men må si at det har vært litt godt også å ikke tenke hele tiden på bloggen. Tenkte jeg nå kunne fortelle dere litt av det som har skjedd disse dagene.

Mandag <3 Da sov jeg og Jøran lenge. Jeg hadde helt glemt at det var røddag, så jeg skulle egentlig ha vært hos apoteket for å hente ut medisinen min. Vi dro derfor til Øyer en tur for der virket det på nettet som at apoteket skulle være åpent, men når vi kom dit så var det stengt. Derfor ble den delen satt på vent en dag. Senere den dagen ble vi invitert til svigermor på middag. Det var veldig koselig, å der ble vi sittende noen timer før vi dro hjem litt utpå kvelden.

Tirsdag <3 Denne dagen her ble jeg med mamma til Moelv for å besøke søstrene mine. Var koselig å se de igjen. Vi ble 45min hos ene og hos andre var vi litt over 1 time nesten 2. Koselig. Da vi dro hjem så fikk jeg dratt  innom apoteket å handle det jeg skulle. Da jeg kom hjem så grillet jeg og Jøran til middag. Veldig deilig å kunne sitte på verandaen å bare nyte været.

Onsdag <3 Dagen i dag har gått til at jeg dro på jobb klokken 0630, startet på jobb klokken 07 også var jeg ferdig klokken 15. Jøran satt i bilen å ventet på meg, han ble ferdig klokken 1420. Da vi kom hjem så lå vi begge to å halv sov litt på sofaen. Spiste middag og etterpå så har vi slappet av på sofaen med tv. Vi har vel begge to halv sovet litt da også. Utrolig sliten i kroppen.

Akkurat nå så ligger vi på sofaen å ser på tv. Veldig godt å slappe av når man er sliten i kroppen. Jeg er ikke så vant til å jobbe på denne måten så jeg merker det at jeg har vært borte fra jobb i ca 1år..så jeg trenger nok litt tid før kroppen min venner seg til denne aktiviteten igjen. Jeg er sånn god sliten, sliten med god samvittighet.

Håper dere har hatt en fin dag <3 Blogges senere <3

Pinse helgen min! <3

God ettermiddag denne søndagen her kjære lesere ♥ 

 

 

 

Kan starte med å fortelle at dagen i går gikk stort sett bare til å være på jobb. Jeg startet på jobb klokken 0830 og var ikke ferdig på jobb før klokken 17. Det vil med andre ord si at jeg i går hadde min aller første fulle dag på jobb etter skaden på foten min i fjor sommer. Var så deilig og godt å være tilbake igjen, å føle det at man er på jobb. Har liksom ikke følt helt det når jeg har vært 2-3 timer på jobb. Skal ha noen dager med liten økt fortatt, men inni mellom så blir det dager med full økt, frem til sykemeldingen min går ut. Da håper jeg at jeg blir meldt frisk å kan komme tilbake til jobb igjen 100%. Det hadde vært så deilig det. I hvert fall etter jobb i går så kjentes foten grei ut, den var litt hoven men lå med den høyt så gikk det bra, var korsryggen som fikk værste støyten, men det er jo fordi at det er uvant å jobbe på den måten igjen så kommer inn i det igjen etterhvert. Etter jobb så lå jeg som sagt på sofaen å slappet av resten av dagen. Godt! 

 

________________________________________________________________________________________________________

 

I dag så sov jeg og Jøran lenge før vi spiste frokost å slappet litt av med tv før vi reiste opp til mamma og pappa. Vi skulle nemlig bli med de ut på en bil tur for å spise lunsj. Vi endte opp med å dra til Fosskroa på Hunderfossen, de hadde egentlig ikke åpent for servering annet enn pizza. Vi hadde liksom ikke helt tenkt oss det, men plutselig så stakk direktøren selv inn på kjøkkenet å forhørte seg – han kom ut ikke lenge etterpå å sa at de kunne fikse svineknoke til oss. Det takket vi ja til. Utrolig god service av de på jobb der som bare fikset dette for oss. Utrolig koselig sted og ikke minst utrolig god mat som vi fikk. Ble ikke helt lunsj mat men ble en slags middag. Men uansett så var det utrolig godt. Nam nam. Etter at vi hadde kost oss med mat så dro vi hjemover igjen – jeg og Jøran dro til gågata å gikk litt der. Fikk med oss siste innspurten i Tour of Norway da de gikk inn i mål nesten rett ved oss, men vi fikk ikke sett det annet enn på storskjermen foran oss. Etterpå dro vi på mix kiosken å kjøpte oss en is, eller jeg kjøpte meg is Jøran tok milkshake. Friskt og godt var det.

 

Outfiten min idag. Body og skjørt! 

 

 

 

 

 

 

Nå sitter vi hjemme i sofaen å slapper av med å se på bronse finalen i hockey vm mellom Canada og USA. Senere i kveld så er det finalen i hockey vm, da spiller Sverige mot Sveits. Ellers i kveld så blir det å bare slappe av. Vært en veldig fin helg ♥ Håper dere har hatt en fin helg? ♥ Kos dere videre, å ha en fortsatt fin søndag videre! ♥ 

 

 

Blogges senere ♥

 

17.mai <3 <3 // Bildedryss

GRATULERER SÅ MYE MED DAGEN ALLE SAMMEN!!! ♥ HIPP HIPP HURRA HURRA HURRAAAA ♥♥♥ 

 

 

I dag så startet vi dagen med å stå opp klokken ved halv 7 tiden siden vi begge to skulle dusje og fikse oss før vi skulle til storesøstera til Jøran på champagne-frokost. Det var utrolig koselig! Etter en stund så gikk vi ned til byen hvor vi skulle se på barnetoget. Var utrolig fint vær, solen skinte og masse liv i gågata. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Etter å ha vært i gågata en stund å sett på barnetoget så dro vi til svigermor på kake og kaffe, eller kaffe på to stykk resten av oss drakk mer champagne fra frokosten. Veldig koselig! ♥ 

 

 

 

 

 

 

Etter kake hos svigermor så dro de andre ned i byen igjen for å se på livet og musikken og russetoget før vi skal på Lillehammer hotell å spise mat. Jeg og Jøran derimot vi dro hjem til oss selv å låg begge lang flat på sofaen å slappet av fram til vi hentet svigermor å kjørte til hotellet. Der møtte alle de andre oss pluss at mamma og pappa ble med oss også. Det var utrolig koselig at alle sammen var samlet, å at endelig så fikk Jøran sine foreldre og mine foreldre møtes (eller faren til Jøran har mamma og pappa hilst på, men ikke moren) så endelig fikk vi det til ♥ Fra hotellet ble det dessverre ikke noe bilder, fordi at når vi kom på hotellet så var vi så sultne at vi begynte med engang. Men utrolig god mat var det uansett og ikke minst veldig koselig ♥ Håper at dette kan bli en ny tradisjon ♥ 

Nå ligger Jøran og jeg lang flate på hver vår ende av sofaen, fin stasen er av og kosebukse er på. Godt å slappe av hjemme å hvile etter en utrolig koselig dag med familien ♥  Ha en fortsatt fin 17.mai feiring videre ♥ 

 

 

Blogges senere ♥

 

 

Dagen før dagen :D

God kveld søte lesere ♥ 

 

 

 

Dagen i dag har gått til å rydde litt her hjemme før jeg dro til trening. Stakk innom mamma og pappa å var der en stund. Koselig♥ Mens jeg var der så tenkte jeg å prøve bunaden min, men slik som i fjor så blir det til at denne 17.mai så må jeg gå i kjole istedenfor bunad. Så har satt meg ett mål nå, om at neste 17.mai så skal jeg komme meg inn i bunaden min igjen. Før jeg skulle dra hjem å hentet jeg sykkelen min i garasjen hos de for å få luft i dekkene slik at jeg kan sykle hjem å bruke sykkelen igjen. Fikk luft i ene dekket men det andre fikk ikke luft i. var helt flatt.. endte derfor med at jeg måtte trille sykkelen hele veien hjem. På turen stoppet jeg innom Rustadstuen for å høre om de hadde mulighet til å fikse den, men de hadde ikke tir før her helgen. Derfor måtte jeg fortsette å trille sykkelen hjemover. Da jeg kom hjem slappet jeg av litt med tv før Jøran kom hjem fra jobb, da måtte vi dra til plantasjen for å kjøpe blomster til svigermor, slik at hun har til imorgen. Ellers så har vi slappet av med tv, også har jeg lagt til rette det jeg skal ha på meg i morgen og tilbehøret jeg skal ha til. Gleder meg veldig til imorgen. Vi skal på champagne-frokost hos søsteren til Jøran før vi etterpå skal i byen å se på barnetoget og kose oss masse. Så senere på dagen så skal vi på Lillehammer hotell å spise 17.mai buffet, denne gangen så skal vi spise sammen med familien til Jøran pluss at mamma og pappa skal være med også. Blir veldig koselig, så gleder meg. Blir nok ikke noe innlegg på bloggen imorgen før vi har kommet hjem igjen på kvelden. Så dere får ha en kjempe fin 17.mai feiring. Kos dere masse og spis masse is, det skal jeg gjøre hvertfall ♥              

 

GRATULERER MED DAGEN, I MORGEN 17.MAI ♥♥ HIPP HIPP HURRA!!!! 

 

 

 

 

Blogges senere ♥

 

 

Dagen i går // Dagen i dag med dugnad

Reklame | Reklame: Plantasjen

God morgen mine søte lesere ♥ 

 

 

 

I går var planen at jeg og mamma skulle dra til plantasjen en tur etter at mamma hadde vært på apoteket, så hun skulle ringe når hun var på vei (dette var da klokken 11) En time gikk før enda en time gikk uten noen lyd fra mamma, så fikk jeg plutselig melding fra henne om at hun hadde sovnet for at formen hennes ikke var så bra. Så da ble vi heller enig om at vi skulle prøve igjen i dag. Ellers i går så gikk da tiden til å sitte på verandaen i det knall fine været å starte på studiet. Jeg hadde fått brukernavn og passordet mitt tidligere på morgenen, så da benyttet jeg anledningen til å logge meg inn mens jeg hadde tid. Veldig interessant hvordan de har satt opp alt sammen der. Begynte derfor på første innleveringsoppgave. 

Før jeg viste ordet av det så var klokken 1615.. det betydde med andre ord at det var tid for å se på hockeykampen mellom Norge og Sør-Korea (den måtte Norge vinne for å ikke rykke ned) Norge vant 3-0 😀 Så da fortsatte jeg skrivingen innendørs med hockeykamp i bakgrunnen. Ellers av dagen og kvelden så gikk tiden til å løse litt mer oppgaver og se på tv, mens Jøran dro til butikken for å handle inn mat til svigermor♥ 

 

________________________________________________________________________________________________________________________________

 

I dag så har jeg og mamma vært på Plantasjen. Jeg fikk handlet inn plantejord og blomster♥ jeg plantet blomster i kassen utenfor her, og plantet noen blomster på verandaen vår også ♥  Ellers så er det dugnad i sameiet her idag, så store deler av dagen har gått til å plante ute her. Har vært så varmt at jeg har måtte tatt flere pauser for å sitte i skyggen. 

Dette er kassen før jeg startet

 

Her er plantejorden og blomstene jeg kjøpte 

 

Dette ble resultatet, etter å ha fjernet all ugress og kattebæsj, og tatt vekk det øverste laget med hard jord. Lagt på ny plantejord og plantet de nye blomstene ♥  Veldig fornøyd til å være første gang! 

 

 

 

Verandaen fikk også noen nye blomster. En som står på bordet og denne her som henger ♥

 

 

Etter dugnaden så ble det en veldig lett middag.  Nærmere bestemt wienerpølser og pommes frites, men var godt uansett det altså. Mamma hadde forresten kjøpt med en kransekake til meg og Jøran som vi kunne kose oss med ♥ Snille gode mammaen min ♥ 

 

Vi har tatt en ring hver å smakt på den allerede, er kjempe god ♥

 

 

 

 

Håper dere har hatt en fin dag uansett hva dere har gjort ♥ Blogges senere ♥ 

 

 

 

 

 

 

Søndagskos <3

God kveld mine søte lesere ♥ 

 

 

 

Jeg og Jøran sitter nå i sofaen og vi er begge to veldig mette i magene våre. Vi har nemlig spist en veldig god biff middag som Jøran har laget til oss ♥ Snille gode kjæresten min ♥   Var kjempe god middag på en veldig fin søndag ♥ 

 

 

 

 

Etter middagen så slappet vi av litt med noe tv – titting før vi koste oss med litt dessert ♥ Nam nam ♥  

 

 

 

 

 

Nå sitter vi å slapper av med tv hvor vi ser på finalen av 71 grader Nord. Spennende å se hvem som vinner der. Hvem heier du på? 

 

 

 

 

Blogges senere ♥

 

 

 

Jeg er blitt student igjen!! :D

Reklame | NKI Nettstudier

God ettermiddag mine søte lesere ♥ 

 

 

 

Først vil jeg bare si at det var utrolig deilig å våkne av vekkerklokken i dag tidlig, uten å ha noen form for plager av ubehag i kroppen eller føle kvalme – deilig! Jeg dro på jobb å hadde en veldig fin økt der før jeg dro hjem. På tur hjem gikk jeg innom 7 eleven å kjøpte meg en frozen yoghurt. Tenkte det passet veldig bra siden det var veldig varmt ute og sola skinte. Deilig å føle sommer varmen ♥

 

 

 

 

 

Men så til det dette innlegget her skulle handle om.. nemlig det at jeg nå har blitt stundet på NKI nettstudier! Jeg er så glad for at jeg nå har meldt meg på. Jeg har jo pratet om det før at jeg skal begynne å studere igjen, har til og med fått tak i boken å har løst en del øvingsoppgaver som fulgte med i boken, men det har liksom ikke blitt virkelig gjort den delen med studie – før nå! 

 

 

 

 

Så nå er det å vente på at mailen med mitt brukernavn og passord skal komme! Skal bli godt å komme i gang igjen kjenner jeg. Så da kan jeg vel begynne å kalle meg selv for en student en stund fremover da.

 

 

 

Håper dere har hatt en fin helg og en fin søndag ♥ Blogges senere ♥