Enda en uke og kveldskos

I dag gikk som sagt turen til byen for en ny time hos legen. Ble ny uke med sykemelding. Fått trene oppgaver på foten min. Håper det skal bli bedre og at dette er siste uke med sykemelding. Etter legen stakk jeg innom hotellet en tur for å levere papirer. Så måtte jeg innom nav for å levere resten. De åpnet jo ikke før kl 12, så gikk i byen å ventet. Kom endelig inn, fikk da beskjed om at det ikke er de som skal ha papir, men ett annet kontor. Så da får jeg Jøran til å poste det i morgen på jobben (han jobber jo i posten). Middagen vår i dag ble rømmegrøt og spekemat. Utrolig godt. Ellers idag så dro vi til Strandtorget angående balansepute som jeg kjøpte på clas olshon. Fikk ikke luft i den. Han bak disken fikk det heller ikke til. Hentet også en ny en for å se om det funker der. Ikke det heller. Fikk pengene tilbake også skulle han si ifra til produksjonen. Fikk derfor tar i en ny balansepute på sport1. Å den fikk Jøran luft i med engang vi kom hjem. 

 

Ellers ikveld så har jeg laget sjokoladekake. Nam nam. Det er det beste jeg vet. 

Kveldskos til Lotta på Liseberg. Herlig. 

 

Blogges senere <3 

 

Spent..

Da sitter jeg å venter på at klokken skal bli såpass at jeg må ut døra. Skal gå inn til byen om ikke så altfor lenge. Har ny legetime. Spent på hva legen sier nå. Sykemelding som jeg har nå den går ut imorgen. Spørsmålet er om jeg får en ny sykemelding eller ikke. Halter fortsatt, er fortsatt vondt, å bruker fortsatt krykker når jeg går ute. Så egentlig trenger jeg sykemelding for en uke til, men dette er jo opp til legen å avgjøre. Spent hvert fall. 

 

Men da får jeg komme meg ut døra her jeg. Ha en fin dag alle sammen. Blogges senere <3 

 

 

Min helg

På fredag etter at jeg hadde kommet hjem, da ble det middag. Spiste så mye. Like etterpå fikk jeg du dundrende hodepine. Skulle ikke nevnt noe om migreneanfall på torsdag. For den hodepinen som jeg fikk på fredag, resulterte i at jeg fikk migreneanfall. Kastet opp en del ganger å lå på sofaen å bare halv sov resten av dagen og kvelden. Lørdagen ( altså i går) gikk til å handle inn noen ting til middag for resten av helgen. Var også innom svigermor for å hjelpe hun med å handle inn også. Resten av kvelden gikk til å se på tv. Ble noen filmer også. 

Idag så har vi enn så lenge bare slappet av i sofaen å sett på tv. Hva vi skal resten av dagen er vi ikke helt sikker på enda. Noen som har noe forslag til hva man kan gjøre på en litt overskyet dag? Kan ikke være noe som belaster foten min for mye da. Halter fortsatt og bruker krykkene når jeg skal ut. 

 

Blogges senere <3

 

 

Litt stresset start på dagen

I går ble dagen en veldig avslappet dag nok en gang. Hadde en hodepine fra kvelden før som ikke ville ta slutt. Trudde at søvn ville hjelpe, men der tok jeg feil. Våknet i går med kraftig hodepine. Var redd den skulle utvikle seg til migreneanfall utover dagen. Tok heldigvis feil der. Men hadde vondt allikevel. Tok derfor en dag i går med veldig lite sosiale medier, for å hvile øynene mine totalt. Var egentlig veldig godt, om jeg tørr å si det. Tror jeg skal prøve å ta noen sånne dager inni blant hvor jeg er minimalt på internett. Er jo som oftest på denne telefonen eller mac’en nesten hele dagen. Har fått litt kjeft av Jøran noen ganger fordi han synes det blir for mye. Vil jo være sosial med han selvfølgelig, samtidig som jeg vil se hva som skjer ute i den vie verden. Skjønner at jeg må trappe ned på det. Så om det er veldig lite innlegg en dag i ny og ne så vet dere grunnen. Da har jeg bare min dag med lite sosiale medier. Skal fortsatt skrive innlegg hver dag, prøve hvert fall. Blir bare ikke masse innlegg de dagene jeg skal være litt fra sosiale medier.

Dagen i dag startet egentlig nokså brått. Da jeg våknet oppdaget jeg at det lå en melding på Lundegården telefonen. Som hadde blitt sendt i går, men har ikke hørt den. Svarte derfor på den meldingen når jeg våknet. Var de som skal ha selskap i lokalet vårt neste helg som ville komme å se på lokalet i dag klokken 11. Jeg våknet og hadde stått opp klokken 10. Så jeg stressa meg egentlig i vei, kom hit ca 30 minutter før vi skulle møtes. Så klarte det. Frokost har jeg ikke fått spist enda, så det får jeg ta når jeg kommer hjem. Akkurat nå sitter jeg fortsatt på Lundegården, på kontoret til pappa. Sitter her å venter på at Jøran skal bli ferdig på jobb. Han må hjelpe meg med noe her. Ikke vits i å gå hjem for å være hjemme i 30 minutter før man må gå tilbake igjen. Så da fant jeg ut at jeg like så greit kunne sitte her å vente.

 

Hvordan er dagen deres i dag da? Ferie eller jobb? Håper dere har en fin dag uansett hva dere gjør. Blogges senere <3

 

 

 

Avslappet onsdag

Dagen i dag har vært veldig avslappet for å si det sånn. Har slappet av stortsett hele dagen og sett på tv. Har lest litt i boken min, og spilt litt på en spill. Ikke hatt noen planer, å det har vært veldig godt. Etter middagen så satt vi å så på vglista. Og nå har vi sett på skishow. Veldig avslappet dag. 

 

Blogges senere <3

 

 

Uken som gikk

Da får jeg ta også oppsummere uken som har gått.

 

Ukens høydepunkt 

Denne ukens høydepunkt var da vi tok en spontan tur til Charlottenberg på harrytur

Ukens opptur 

Oppturen denne uken var da vi på lørdag var hos Gunn søstra til Jøran å hjalp henne med dugnadsjobb

Ukens nedtur

At foten min enda ikke er bra

Ukens sang 

Denne uken her så er det Admiral P og OnklP med Bobbler

Ukens craving

Som den har vært før, Frozen yoghurt 

Ukens tanke

Gleder meg over at jeg får nyte sommeren 

Akkurat nå

Akkurat nå når jeg sitter å skriver dette her så er det tirsdag uken etter, å jeg sitter å ser på Allsang på Skansen

 

Mest lese innlegg denne uken

http://astjii.blogg.no/1500840796_sndagstur_3.html

http://astjii.blogg.no/1500469001_endelig_ftt_svar.html

http://astjii.blogg.no/1500413219_berg_og_dal_bane_dag.html

Blogges senere <3 

 

 

 

Avslappet dag med kos

I dag ble det ikke lenge man fikk ligge på verandaen å sole seg. Plutselig kom en liten dråpe på låret mitt, å før jeg viste ordet av det så fosset det ned vann. Resten av lesingen i boken gjorde jeg inne på sofaen. Like etter at Jøran kom hjem fra jobb, så la han seg på sofaen å sov en times tid ca. Vi reiste så til Strandtorget en tur. Fikk tak i balanse pute og ankel støtte. Ble også til at mens vi var der så tok vi like så greit middagen vår der. Koselig å gjøre sånne spontane ting syns jeg. Nå sitter vi i sofaen å slapper av med tv. Ser på enda ett av våre favoritt program. Denne gangen her sitter vi å ser på ” Allsang på Skansen”. Utrolig koselig å se på sånne program syns jeg. Er så mye bra musikk, fra folk man har hørt før og som man ikke har hørt om før. Disse to programmene her ” Allsang på Skansen” og ” Lotta på Liseberg” hadde jeg aldri sett på før. Er Jøran som har fått meg til å se på dette siden det er hans favoritt program. Da ble det veldig naturlig at det har blitt det for meg også. Herlig når det kan bli sånn. 

Håper dere har hatt en fin dag? Uansett om dere har jobbet eller hatt ferie. 

 

Blogges senere <3

 

 

 

God morgen

I dag så har jeg ikke så veldig mye planer egentlig. Skal få tak i en balansepute hvert fall. Må få prøve å begynne å trene opp ankelen min slik at jeg kan komme meg på jobb igjen. Tar nok en stund men skal få det til. Ellers blir vel dagen slik at man sitter på verandaen å nyter det fine været med en bok. Hva slags planer har dere i dag? 

 

Blogges senere <3

 

 

 

Mandagskos

Etter at Jøran kom hjem igjen og slappet av en liten stund, fant vi ut at middagen i dag, ja den tar vi ute. Turen gikk derfor til Lillehammer Pizzeria. Veldig koselig og god mat. Deilig

 

Etter et deilig måltid avsluttet jeg det med å kjøpe meg verdens beste dessert. Frozen yoghurt. Det er bare himmelsk godt. Deilig

Nå slapper vi av hjemme med å se på vårt favoritt program på tv4, nemlig “Lotta på Liseberg” Elsker det programmet. 

 

 

 

 

Blogges senere <3

 

 

Enda en uke til

Da har man kommet hjem igjen fra byen og legetime.

 

Etter legetimen stakk jeg innom hotellet for å informere om at jeg nå er sykemeldt en uke til. Fått beskjed om at jeg skal ta smertestillende, bruke støttebandasje igjen pluss krykker. Også må jeg få tak i balanse pute. Operasjon er ikke aktuelt så må bare ta tiden til hjelp. Det viktigste er at foten blir bra igjen, og at jeg kan jobbe igjen, samme hvor lang tid det tar. Vil bli frisk. 

 

Nå sitter jeg å slapper av på sofaen mens Jøran er å hjelper faren sin med å kjøre noen lass til rovremyra. Ellers idag så blir det jo bare å fortsette å slappe av med foten høyt. 

 

Blogges senere <3