Flatskjerm i boks :D

Da klokken var 10 reiste vi til elkjøp for å se på flatskjerm…. drev å skikka en stund før vi fant en som vi likte :
lg 37

Nølte ikke så lenge før vi sa " Vi tar den" 🙂 Da vi kom til leiligheten så begynte vi å sette den opp…. Ole Jon måtte feste med noen skruer, å klarte å feste feil skruer til feil plass..og da han endelig hadde festa de rett så så han at han hadde gjort en feil til. Den fikk han ikke fikset på for han ble henta av en kamerat i klassen ( de skulle på skolen) Så da sitter jeg her da, uten en tv å se på å må vente til Ole Jon kommer tilbake fra skolen før jeg får sett på tv =( Kunne selvsagt ha prøvd å fiksa det selv, men tv'en er så stor og tung at jeg vil ikke risikere å ødelegge den med det første liksom…
Så da i mellomtiden til Ole Jon kommer så skal jeg sitte framfor pc'en min :p   " Gøy…"

Hmm.. hva skal jeg finne på på pc'en min da? Noen forslag til hva jeg kan gjøre? Sider jeg kan gå innpå osv..?

Mine favoritter =)

Rhianna

rihanna

Denne dama her er bare så kul, hun har mange brae låter…

Britney Spears

britneyspears

Denne dama her også er kjempe kul, har mange brae låter! Hun har hatt sine opp og nedturer, men var kjempe bra gjort av henne å komme med et comeback! Er kjempe trist å høre at hun antagelig skal slutte å opptre igjen…. hun vil ikke risikere å bli syk igjen også vil hun bruke tiden sin på sønnene sine og familien.

Disse to damene er mine faforitter!

Tjent penger i dag!

Holdt nesten på å kjøpe en flatskjerm i dag, men fant ut at vi skulle vente til i helgen 😉
Ellers i dag så har dagen min gått til å sitte i sofaen og se på tv også har vi omøblert på stua vår 🙂
Resten av dagen eller det blir vel kvelden har vi vært hos mamma og pappa, da vi kom dit så måtte vi måke snø for pappa ikke klarer å måke pga hjerte sitt. Vi fikk 500kr for jobben vi gjorde 🙂 Etterpå spiste vi reker og så på håndballkampen mellom Norge og Danmark! Pappa skal også overføre 2000kr til kontoen min for å hjelpe oss med å kjøpe flatskjerm 😀 hihi 😉
Da vi kom tilbake til leiligheten satt jeg meg i sofaen å se på tv, mens Ole Jon gjorde lekser!!

Dagen i dag….

For øyeblikket sitter jeg i sofaen med pc'en min framfor meg og ser på tv. Home and Away begynner nå, så må få med meg det! Ellers i dag på tv så er det venner for livet, scrubs og that's 70'show.. de beste seriene på tv2… også har du One Tree Hill da ( den bare digger jeg… elsker den serien)
Ellers i dag så kommer vi til å være i leiligheten å kose oss med god mat og film! =)

Død Snø!

dd sn

Vennegjengen hadde alt de trengte for en vellykket påskeferie; hytte, ski, snøskuter, rattkjelker, store mengder øl og en fruktbar kjønnsfordeling. Det var i hvert fall ingen av dem som hadde sett for seg at de ikke skulle komme hjem i live! Nazizombie-bataljonen som hjemsøker fjellområdene rundt Øksfjord hadde imidlertid andre planer …

1945. Nord-Norge er hardt rammet av den tyske okkupasjonen, men få steder har det verre enn Øksfjord. De tyske soldatene voldtar og plyndrer med sadistisk iver, og til slutt blir det nok for sivilbefolkningen. De går løs på okkupantene bevæpnet med det de har for hånden og en hevntørst som har bygget seg opp gjennom årevis med mishandling. Snart har de slaktet ned så godt som alle, men oberst Herzog og noen av hans menn unnslipper og flykter til fjells hvor de senere fryser i hjel … Mange år senere er åtte medisinstudenter på påsketur i fjellområdene rundt Øksfjord. De har både ski, snøskuter og massevis av øl, og dermed all grunn til å tro at de skal få en hyggelig ferie. Kanskje noen av dem til og med kan få seg et nummer? Sara, som har reist i forveien, er den mest fjellvante av dem. Hun har valgt å følge en annen rute fram til hytta, og ingen i gjengen synes det er mistenkelig at hun ikke har kommet fram før dem. Hun har kanskje måttet grave seg ned i tide, men det er ingen som frykter at hun har blitt offer for en ufattelig ondskap som har gjemt seg i fjellene i mange år.
I alle fall ikke før de får besøk av en heller skummel turgåer som forteller dem historien om de tyske okkupantenes grusomme endelikt, kanskje ikke en gang før hytta plutselig er omringet av en hel bataljon vandøde tyske soldater som aller helst vil rive dem i fillebiter. Det blir en lang natt, og hvem som kan overleve dette er ikke godt å si …

Med "Kill Buljo – The Movie" beviste regissør og manusforfatter Tommy Wirkola, medforfatter Stig Frode Henriksen og de gode hjelperne deres at bare entusiasmen er stor nok, trenger man ikke nødvendigvis store budsjetter for å skape et fenomen. Nå er gjengen tilbake med en ny film, også denne en banebryter i norsk sammenheng: en nazizombiefilm. "Død Snø" er ikke en kompisproduksjon, ei heller en nyinnspilling av den populære påskekrimmen med nesten samme navn. Kjente og etablerte skuespillere er i ensemblet, og profesjonelle fyller de tekniske funksjonene. Effektbudsjettet er på hele tre og en halv millioner kroner, forholdsmessig mer enn noen annen norsk film. 450 liter blod har gått med til å levendegjøre scener der nazisoldater står opp fra graven og går til angrep på intetanende medisinstudenter på påskeferie.
Feelgood-nazi-zombie-splatter-komedien "Død Snø" blir definitivt et annerledes bidrag til bølgen av norske skrekkfilmer.

Martin (Vegar Hoel), Hanna (Charlotte Frogner), Liv (Evy Kasseth Røsten) og Roy (Stig Frode Henriksen) i Død Snø
Chris (Jenny Skavlan) i Død Snø

11.jan.2009

Lenge siden jeg har skrevet her nå.. har hatt mye å gjøre at jeg ikke har hatt tid til å skrive. Har vært på visning på leilighet (driver fortsatt med det) også har vi vært mye oppe hos mamma og pappa!
Men nå den siste tiden har jeg og Ole Jon "rundet" et james bond spill på ps2.. var helt hekta på det, en kveld satt vi å spilte i 5 timer i strekk :p Ellers i det siste så har vi slappet av også sett mye på tv!
I går hadde vi det kos en liten stund….reiste til Rune og Marius å drakk en liten stund før vi reiste på kino for å se på Død Snø… det var en kjempe bra film! =) Etter å ha sett ferdig filmen, reiste vi på brenneriet å tok to øl før vi reiste tilbake til leiligheten =)