Dagens plan ..

God formiddag alle søte lesere ♥

 

 

 

 

Akkurat nå i dette øyeblikk så sitter jeg i sofaen å går gjennom noen sider på internett  – går veldig frem og tilbake angående om jeg skal gjøre det eller ikke å om hvilken jeg eventuelt skal velge.
Nå tenker dere sikkert hva i huleste er det hun babler om nå da, men jeg vil helst ikke røpe noe om det enda, men når det er bestemt og ordnet så skal jeg fortelle dere det.. jeg lover! 

 

Planene for dagen er ikke så veldig mye egentlig. Men litt godt at det ikke er for mye som skjer i dag heller. 

♥ Trening i form av en gå tur ute

♥ senere idag så er det hockeykamp

 

 

Blogges senere ♥

 

 

Verden beste .. <3

I går satte jeg meg ned å bladde gjennom Instagram siden min for å se når jeg la ut noe sist osv, da oppdaget jeg plutselig ett bilde angående innlegget farsdag. Da slo det meg plutselig.. det var jo morsdag, mens vi var i New York. Å jeg har ikke fått laget noe innlegg til det, så derfor kommer det nå ett innlegget om morsdag inn i dette innlegget her.  

 

________________________________________________________________________________________________________________________________

 

MORSDAG ♥

 

 

Hipp hipp hurra ♥  Gratulerer så mye med morsdagen som var den 11.februar,  verdens beste mamma ♥  Du er en fantastisk person og utrolig omtenksom som setter andre foran deg selv. Vi har hatt våre uenigheter om ting i en periode i min ungdomstid hvor jeg virkelig ikke var noe snill. MEN jeg er veldig glad for at den dårlige perioden min ikke varte for lenge, å etter at vi kom tilbake på god talefot igjen så har jeg aldri undervurdert deg. Du har alltid vært der for meg å gitt meg råd og støtte gjennom hele livet mitt, noe jeg setter så utrolig pris på ♥ Takk for at du alltid er der for meg ♥ Du er den beste mammaen noe barn kunne hatt, takk for at du er mammaen min ♥ Glad i deg mamma ♥ 

 

 

 

 

 

 

 

Blogges senere ♥

 

 

 

 

 

Spasertur i fin været <3

God ettermiddag søte lesere ♥

 

 

Håper dere har hatt en fin helg, uansett hva dere har gjort. Det har hvert fall jeg hatt.

 

♥  På lørdagen etter hockeykampene så satt vi å såg på yndlings programmet mitt ” hver gang vi møtes ” vi bare elsker det programmet, så trist at det er over. Men skal visst starte ett nytt musikkprogram neste helg, så blir spennende å se hva det er for noe.

♥  På søndag så satt vi på vekkerklokka slik at vi skulle få med oss OL´s siste aktivitet, nemlig tremila. Etter at Marit Bjørgen gikk i mål først så la vi oss ned i senga igjen å sov noen ekstra timer til. Veldig godt! Fikk også med oss avslutnings-sermonien i OL, før vi senere på dagen var invitert på barnebursdag til tvillingene (to av tante ungene mine som ble 9 år) Veldig koselig. 

I dag så sto jeg opp etter at Jøran dro på jobb, slappet av med litt tv og frokost før jeg tok turen ut i det helt fantastiske fine været ute. Er virkelig rene påskestemning ute. Fantastisk ♥ 
Tok en spasertur hvor jeg på slutten av turen gikk innom apoteket og den nye kiwi butikken ovenfor oss her. 

 

 

 

Nå sitter jeg å slapper av å nyter ett par klementiner. Skikkelig påskestemning ♥ 

 

 

 

 

 

Blogges senere ♥

 

 

 

 

Avslappet lørdag …

God ettermiddag søte lesere ♥

 

God helg! ♥ Dagen i dag startet med at vekkerklokken ringte litt før klokken 06. Vi skulle nemlig ligge i senga å få med oss femmila. Da den var ferdig klokken 08 ca, så la vi oss ned igjen å sov litt ekstra timer. kanskje ikke det lureste, men det føltes godt å få sove litt merr uansett. Vi våknet opp igjen rundt klokken 11. Ellers denne dagen her så har Jøran renset inne i stekovnen, har sett på noe OL og har spilt sudoku. Fatt helt seriøst hekta på det, Jøran driver å kaller meg sudoku-mester, men føler meg ikke som det egentlig, men veldig morsomt at jeg plutselig nå har fått teken på det. Før så skjønte jeg ingenting, å satt i flere timer for å få på plass tall, så sitter jeg fortsatt en stund men føler det er lettere å plassere tall noen ganger. Hjernetrim på høyt nivå. He he 

Ellers i dag så blir det til at vi skal sitte å se på hockeykamp på sumo. Første kamp ut nå er bortekampen til Lillehammer i Sparta, den starter nå klokken 16. Neste kamp er Frölunda, men de spiller ikke kamp før klokken 18. En skikkelig sports lørdag for å si det sånn. Herlig! 

 

 

 

Blogges senere ♥

 

For en minnerik opplevelse <3

Som dere har fått med dere de av dere som leser bloggen min, så har jeg og kjæresten min vært en uke i New York. Så her kommer det ett innlegg om hvordan vi har hatt det og med noen bilder. Enjoy! ♥

Vi ble hentet av svigerfar klokken 07 den 7.februar for å dra til Gardermoen. Da vi skulle ta flyet så ble flyet 30min forsinket på grunn av måtte få vekk masse is og snø på flyet, i tillegg så var vi noe forsinket oppe i luften også, så vi kom senere til flyplassen i New York enn det som var meningen. Vi hadde jo tenkt å få komme oss fortest mulig til hotellet for å få slappet skikkelig av før vi skulle på hockeykamp. Men siden det ble forsinkelser og at bussen som vi skulle ta ikke kom, stått å ventet i nesten 30min, så finner vi ut at vi står på feil platå, å da vi tilslutt kom til rett plass så sto det er har til å ventet på bussen, ble ytterligere nesten 20min å før bussen kom (bussen brukte i tillegg 30min på å kjøre til stoppet vi skulle av på) Så da vi omsider kom til hotellet så ble det ikke mer enn kanskje en time vi fikk slappet av før vi skulle på hockeykamp i Madison Square Garden. 

For en opplevelse! Selvom det ble tap den kampen der så hadde ikke det noen for meg å si, jeg var bare helt i ekstase av å være i en sånn hall og føle på stemningen som var i den hallen, å ja bare helt sykt å få oppleve det. Vi var jo på en kamp til noen dager etter, å da ble det seier. Helt sykt å oppleve! 

Ellers den uken vi var i New York så har vi bare kost oss maks. Vi har vært mye ute å gått, å vært på en del severdigheter ( Frihetsgudinnen, Rockefeller center, top of rock, Central park, time square, ground zero, 9/11 memorial museum, Grand Central Station ) har tatt masse bilder (kan ikke legge ut alle de bildene, men noen bilder kommer ) Har bare vært en helt sykt opplevelse i seg selv å bare få være i New York i en uke sammen med verden beste kjæreste. En sånn ” once in a Life time ” opplevelse. Vi skal nok tilbake igjen dit, men blir nok lenge til neste gang (det koster en del så det er bare å begynne å spare igjen ) 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Blogges senere ♥

 

 

 

 

 

 

Sorry, but not so sorry!!

God formiddag søte lesere ♥

 

 

Jeg vil bare nå aller først bare få beklage litt for at det plutselig bare ble stopp på blogg fronten her. Men mye har skjedd, skal prøve oppsummere litt hva som har skjedd. 

Da vi kom til New York så tenkte jeg ikke å blogge hver dag men jeg hadde tenkt å blogge etter andre dagen vår der, men det viste seg at det fikk ikke jeg lov til. Det viste seg at jeg ble nektet tilgang til internett etter første dagen, å det å betale flere hundre kroner for å få tilgang til internett det ville jeg ikke bruke penger på, å tenkte at små veldig viktig er det ikke for meg å skrive ett innlegg fra New York, selvom det hadde vært veldig morsomt. 

Da vi kom hjem så slet jeg i nesten tre dager med å komme inn igjen i rytmen her i Norge igjen, jeg var så trøtt og sliten å slet med svimmelhet og hodepine, så jeg bestemte meg for å ta det veldig rolig når vi kom hjem. 

En annen grunn for at det har vært stille er at det er jo OL, å jeg er veldig interessert i det så jeg får med meg alt av det jeg klarer å få med meg. Så da har jeg blitt sittende mesteparten av tiden å se på det, har også fått veldig dilla på det å løse sudoku, så det å være på internett eller mac´en min generelt har jeg nesten ikke vært siden vi kom hjem.  Har også hatt noen dager på jobb og vært på noen møter.  

Jeg skjønner veldig at dere sikkert synes det er dårlige unnskyldninger som jeg kommer med, å at visst jeg vil bli en bedre blogger så må jeg jobbe ekstra for bloggen å gjøre alt for å blogge å bruke mesteparten av tiden man har til rådighet å bruke det på å blogge. MEN det en noen ganger at andre ting tar litt mer av tiden, men jeg skal ta med sammen nå å komme tilbake til det å nesten blogge hver dag og noen ganger flere ganger om dagen. Hode er litt mer klart for det nå. 

 Jeg tenker dere sikkert er veldig interessert i å høre hvordan vi har hatt det i New York, å det skal jeg selvfølgelig fortelle dere. Derfor så skal jeg lage ett eget innlegg nå hvor jeg skal fortelle dere hva vi har gjort å vise dere masse bilder. 

 

Håper dere får en strålene fin dag, love ♥

Blogges senere ♥

 

 

 

 

 

Enda ikke bra..!

Hei  dere fine søte lesere <3 

 

I dag er jeg rett og slett skikkelig slapp i kroppen, enda. Skal til legen litt senere i dag. Skal fortelle at jeg har vært lenge syk. Kanskje det ligger mer bak. 

  I går våknet jeg opp med hodepine og var kvalm,  og i dag våknet jeg opp med en fem ganger verre hodepine, i tillegg til at alt føles tungt og verker de nå tre ukene jeg har vært syk. Det er helt krise. Jeg har vært så mye syk og så lenge syk,  og jeg orker ikke bli syk igjen, eller være lengre syk. Ikke har jeg tid heller. Det er mulig jeg har vært dum denne tiden også, jeg har jo vært på jobb og latet som jeg ikke er syk og satset på at det skulle gå over. Noe det ikke har. Bare gjort perioden med syk lengre. 

Jeg har vært helt fjern denne uken,  så helgen og starten på denne uken har gått i glemmeboken, med tanke på innlegg her på bloggen. Den er tilbake neste uke!  Jeg hadde også tenkt til å fortelle dere om denne ukens planer og hvordan helgen var, men men. Haha, sånt skjer. Uff, jeg føler bloggen min har vært litt halvveis de siste dagene nå. Det beklager jeg, men jeg kommer sterkere tilbake! 

Si gjerne ifra om det er noe spesielt dere vil lese om forresten. Blogges senere <3