Uken som har vært // resten av uken

God ettermiddag mine søte lesere <3

Har vært stille fra meg de siste dagene, å det beklager jeg.. Men har igjen vært mye jobb, gått i det siden torsdag til tirsdag. Mye å gjøre og lange dager, så har vært sliten når jeg har kommet hjem.

<3 Ellers da disse dagene så har jeg og Jøran vært på Hellbillies konsert, det var på lørdagen.

<3 Og på mandag etter jobb så dro jeg til mamma og pappa en stund for å gå gjennom innkjøpslista for mat angående selskapet mitt, da Jøran var ferdig på jobb ved 17-tiden så kom han dit han også.. Etter en stund ble vi enige om at vi kunne dra ut å spise middag alle sammen, så da dro vi hjem å fikk skiftet klær før vi koste oss på Bryggerikjelleren.

<3 På tirsdag etter jobb og middag så dro jeg og Jøran på butikken å handlet inn alt vi skal ha av mat til selskapet og leverte det oppe hos mamma og pappa.

<3 I dag (onsdag) så skulle jeg og mamma ha bakedag, men da jeg kom så var ikke mamma i form. Så endte med at det var jeg som hadde bakedag istedenfor. Fikk baket to kakebunner (en til sjokoladekake og den andre til marsipankake) også fikk jeg laget en langpanne med focaccia.

<3 Resten av uken blir antagelig at imorgen så blir det å gå i byen å handle inn det siste av saker jeg trenger.

<3 Fredagen så vet jeg bare at vi skal spise middag hos mamma og pappa, og at jeg skal ta med meg alt av ting vi skal ha på selskapet og drikkevarer.

<3 Lørdagen kommer jeg til å dra tidlig opp til mamma og pappa for å gjøre alt i stand. Fikse maten, pynte, og dekke bordet. For så på ettermiddag kveld ferie 30års dagen min med familien min og noen fra Jøran sin side.

<3 søndagen da er det bursdagen min, så det er da jeg offensielt blir 30år.

Blogges senere <3

Oppdatering av uken og helgen!

God formiddag mine søte lesere ♥ Håper dere har hatt en fin helg? Det har nemlig jeg hatt. Beklager lite innlegg på bloggen om dagen, men har vært så mye å gjøre på jobben og jobbet i fem dager i strekk, vært så sliten etter jobb at jeg liksom ikke har orket noen ting. På mandag og tirsdag og hadde jeg fri fra jobb, da var egentlig planen at jeg skulle på Elixia å trene igjen – men hva skjer? jo jeg er så sliten og foten litt hoven at jeg valgte heller å ta det helt med ro å være hjemme å slappe av. Imorgen så er det tilbake på jobb, å da starter dag 1 av 6 på jobb. I dag også så har jeg fri, men i går så fikk jeg ett spørsmål fra sjefen om jeg kunne komme i dag å bare ta å vaske fellesareal-vakten. Siden de har mye å gjøre på jobben, så da var det å stå opp klokken 06 da – startet på jobb klokken 07, men var ferdig da klokken var 0830 ( da de andre startet på jobb). Veldig greit at jeg ble ferdig til de startet. Det var vel en ting jeg ikke fikk gjort men da måtte jeg ha ventet til frokosten var ferdig klokken 10, så jeg fikk gå fra hun ene på jobb som hadde ansvaret idag. Utrolig kjekt å kunne hjelpe til de andre når jeg liksom hadde mulighet til det.  Også veldig greit at jeg ble ferdig så tidlig, så da fikk jeg dratt innom butikken jula å sett på noe til bursdagsfeiringen min. Gleder meg så til feiringen. Skal vise dere bilder av de tingene jeg har kjøpt inn når det begynner å nærme seg. 

 

​Akkurat nå for øyeblikket så sitter jeg å slapper av på sofaen hjemme å spiser frokosten min ( har ikke mat lyst tidlig på morgenen, så får ikke spist før noen timer etter at jeg har stått opp) Ellers i dag så må jeg få vasket noen klær og så må jeg få sett litt mer på den ene oppgaven til skolen, jeg i kveld skal på kino med ei venninne. Vi skal se på den nye mamma mia filmen, jeg får ikke med meg Jøran på det siden han ikke liker den første filmen. så da var det veldig kjekt at jeg fikk med meg ei venninne til å bli med meg i istedenfor. Gleder meg masse til filmen. Noen av dere som har sett den? hva synes dere, uten å røpe for mye? 

 

 

 

Blogges senere ♥

 

 

 

Godt å se igjen // godt å kjenne på

God kveld søte leserne mine ♥

 

 

 

I går så hadde jeg fri fra jobb…hadde egentlig tenkt å bruke noen av dagen på å trene på Elixia for å komme i gang igjen etter ferien. Men det ble noen endringer. Jeg ble invitert til å bli med ei venninne på litt shopping, pluss Strandtorget hvor vi spiste en god lunsj sammen. Før hun var så snill å kjøre meg hjem, så var vi innom matbutikken for å handle begge to. Da jeg kom inn døra her hjemme så fikk jeg matvarene på plass før jeg skiftet sko å gikk ut døra igjen. Denne gangen gikk jeg til byen hvor jeg skulle møte ei annen venninne etter at hun var ferdig på jobb. Vi gikk litt i byen før vi fant ut at vi ville heller gå ned til Strandtorget. Så da ble det en ekstra tur dit. Der gikk vi å såg litt i butikker før våre veier skilles. Begge disse venninne som jeg møtte er det flere måneder siden jeg hadde sett, så det var utrolig koselig å få sett begge to igjen. Nesten synd det har gått så lang tid mellom, men slik er det når man har eget liv og alle sammen jobber. Så håper vi kan klare å få til å møtes litt oftere enn før. 

 

Ellers da denne uken her så kommer dagene til å gå til jobb. I dag så var det dag 1 av 5. Er mye å gjøre på jobb, egentlig så var jeg satt på å ha fri imorgen – men valgte å by på en ledig vakt som lå ute, så da ble det en ekstra dag, veldig greit med tanke på at neste uke igjen så er det ikke så mye jobb. Så da tar jeg å jobber masse denne uken her hvor jeg kan slappe av neste uke. For jeg vil nok tro at foten min kommer til å merke det. Kjente allerede i dag etter jobb at foten ikke var helt god, men får bare bite tennene sammen å bare gjennomføre dagene. Kjenner fortsatt veldig på det at det er utrolig godt å være tilbake igjen på jobb etter så lang sykemelding. 

 

 

 

Blogges senere ♥

 

 

Dette skjer i August <3

Nå er det faktisk alt kommet i august måned, å kalenderen sier 6.august. Det er utrolig rart å tenke på for det har på en måte gått så utrolig fort, snart så er liksom sommeren over. Så man må glede seg over det som er igjen av sommeren. Derfor så tenkte jeg nå å fortelle dere litt av det som skjer i August måned. 

 

 

♥  Jeg skal jobbe 8 dager til denne måneden (så langt) – fordelt på noen uker 

♥ 14.august så er det første treningskamp i hockey, sesongen starter igjen – glede i heimen 

♥  18. august  så skal vi på Hellbillies konsert, som jeg gleder meg helt sykt masse til 

♥ 25. august så skal jeg ha sommerfest / 30årsdag av bursdagen min hvor familie og mine nærmeste venner er invitert, gleder meg masse. Har alt kjøpt inn en del ting, noen ting mangler som må få tak i før det begynner, så dette blir stas 

♥ 26. august da er det bursdagen min, da blir jeg 30 år 😀 Beste dagen ♥ 

♥  31.august så er det kick off i hockeyklubben L.I.K 

 

 

Blogges senere ♥

 

 

 

Måneden som gikk : Juli

 

 

Her kommer en liten rask oppdatering av hvordan min juli måned såg ut. 

Juli måned har den første delen gått til å jobbe, mens fra 15.juli til 4. august så hadde jeg og Jøran ferie sammen. Da reiste vi blant annet til Fogn å var der i en uke, mens vi var der så var vi på dagstur til Haugesund og to ganger inn til Stavanger. Så gikk ferden videre til Bergen før vi dro hjem i noen dager, før det var ut på farten igjen å da havnet vi i Borås. Skulle egentlig ikke starte på jobb før i dag 6.august – men fikk spørsmål om jeg kunne hjelpe til på jobb i går (søndag), så da ble det en ekstra dag på jobb. Men det gikk egentlig helt fint det altså. Egentlig godt å komme tilbake på jobb igjen etter ferien. Hatt en kjempefin ferie med masse opplevelser. 

 

 

 

 

Ferien kunne ikke blitt bedre når jeg får dra ut på opplevelser sammen med beste selskapet, nemlig kjæresten min ♥

 

 

Håper dere har hatt en fin ferie og gjort masse gøy, ha en fortsatt fin sommer ♥

 

 

 

Blogges senere ♥ 

 

Bildedryss : Borås Dyrepark

Ble som sagt tatt en del bilder mens vi var i dyreparken, tenkte derfor at jeg ville lage ett eget innlegg hvor jeg bare viser dere bildene. Enjoy ♥

 

   

 

 

 

 

 

 

Blogges senere ♥

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi reiste til…

God kveld mine skjønne søte lesere ♥ 

 

Jeg har faktisk ikke orket å blogge noe mens vi var borte nå i noen dager, av den enkle grunnen – ville utforske å nyte dagene å ikke sitte inne å være avhengig av mac´en. Har man ferie så skal den nytes når man er ute på ting. Så derfor så har det ikke blitt så mye oppdatering underveis på bloggen. Men det nærmer seg siste av ferien nå – på mandag er det tilbake igjen på jobb for både meg og Jøran. 

Jeg tenkte hvert fall jeg skulle fortelle dere litt om denne turen vi var på nå. Som noen av dere kanskje har skjønt så har vi vært ute å fartet, å de av dere som har fulgt med på bloggen har i hvert fall fått det med seg. Vi dro altså på mandag – jeg viste ikke i det hele tatt hvor vi skulle henn, det var det Jøran som styrte og ordnet med. Så nå vi hadde kjørt ett stykke så begynte jeg å se om jeg klarte å finne ut hvor vi skulle henn ved å lese på skiltene. Men jeg skjønte altså ingenting. For først så trudde jeg at vi kanskje skulle til Karlstad siden Jøran kjørte veldig lenge på den veien mot dit, men så plutselig i en rundkjøring så kjørte han ikke innover mot Karlstad allikevel han fortsatte rett frem. Etter å ha kjørt den veien et stykke så såg jeg skilt til Stocholm.. men dit skulle vi heller ikke – han svingte to ganger mot Stocholm før han var på en helt annen vei igjen etter å ha kjørt i en slags sirkel eller halv bue. Etter en stund så såg jeg skilt hvor det sto Gøteborg – Jøran kjørte lenge mot di skiltene, så det var nesten så jeg begynte å tro at vi skulle dit (bare at Jøran kjørte en annen vei enn vi pleier).. MEN vi skulle ikke dit heller, for plutselig tok han av mot noen steder og navn som jeg aldri har sett eller hørt om før. SÅ da var jeg på en måte tilbake til begynnelsen hvor jeg ikke vet hvor det er Jøran tar meg med. Men etter 7,5 time i bil med noen små stopp innimellom, så kom vi plutselig frem til der vi skulle være – vi var nemlig ankommet Borås. Da vi hadde fått sjekket inn på hotellet så var vi nokså sultne, så vi tok oss en tur ut for å utforske litt området å se om vi kunne finne en plass å spise. På tirsdagen etter å ha spist frokost så gikk vi ut – var kjempe fint vær og 30 grader. Vi bestemte oss for å bruke noen timer i Dyreparken som er der. Den er visst veldig kjent og veldig stor. Så jeg har hatt masse bilder fra der, men det er så mye bilder at jeg skal lage ett eget innlegg for det senere hvor det bare er bilder fra der. Ellers den dagen så gikk vi masse rundt å såg på butikker og utforsket steder. På onsdagen så var det regn og torden men vi trosset været å gikk ute i gaten. Vi var innom noen senter og noen butikker i gaten. Utrolig mye butikker der og veldig mye spisesteder, så du skal ikke ha problemer med å finne steder å spise der hvert fall. Torsdagen etter frokost så pakket vi å satte oss i bilen å dro hjemover. Brukte noe lenger tid på vei hjem siden vi etter en stund snudde å kjørte tilbake mot en annen plass som Jøran ville at vi skulle kjøre innom, en spesiell butikk med masse billige saker. Etter en stund fortsatte vi turen hjemover og kjørte innom Nordby senteret for vi tenkte å innom systembolaget, men det er ikke det lenger i det senteret. Så vi måtte da kjøre tilbake igjen til Strømstad å inn på senteret der. Jeg fant det jeg skulle ha av drikke, og før vi satte oss i bilen å skulle dra igjen så stakk vi på ene restauranten der å spiste. Da vi satte oss i bilen igjen så kjørte vi til Svinesund å stoppet på ene godisbutikken der. Vi handlet inn brus og snacks. Alt dette for å ha det klart til bursdagsfeiringen min i slutten av august. I hvert fall etter en del stopp på turen hjemover fra Borås så kom vi hjem i går kveld ved halv 10 – 10 tiden. Da satte vi oss ned å såg på opptak fra allsang på grensen før vi etterpå satte på American pie naked mile fra begynnelsen.

Har i hvert fall hatt en helt fantastisk ferie sammen med Jøran. Nå nyter vi de siste dagene av ferien med å slappe av hjemme. 

 

 

 

 

 

Blogges senere ♥