Oppsummering av helgen …

God morgen søte lesere 

 

 

I helgen så har vi stort sett bare vært hjemme å slappet av. Godt å ha noen sånne helger hvor du ikke skal altfor mye. Vi sov lenge på lørdag og dro til byen for å gå litt å se, møtte på svigerfar hvor vi ble stående å prate litt med han, men til tross for at solen skinte å varmet så var det en sur vind som gjorde at det ble fort kaldt å stå ute. Vi dro hjem å ikke så veldig lenge etterpå så måtte vi nesten ut igjen. Da ble jeg kontaktet av hun som skulle ha selskap i lundegården på kvelden, de var i lokalt å drev å fikset men det var veldig kaldt der, så da måtte vi dra dit for å fikse på det, gikk fort det så da vi kom hjem startet man med å lage middag. På kvelden koste vi oss med å se på finalen i stjernekamp, også så vi på opptaket av skal vi danse. Koselig kveld. Kunne ha hatt mulighet til å skrive innlegg, men ville bruke tiden på å være sosial med kjæresten min. Må jo pleie kjærligheten. Føler ikke at jeg kan sitte for mye fremfor mac´en å skrive. 

På søndag så sov vi lenge, spiste frokost før vi dro til lundegården for å ta imot nøkkelen igjen fra de som har hatt selskap. Vi gikk over litt i lokalet å såg etter at ting var som det skulle, så nå gjenstår det bare å få vasket lokalet noe jeg må ha hjelp til. Etterpå da vi dro hjem å like før jeg skulle starte med middagen så ble vi oppringt av svigermor. Hun var sulten å men ville ikke lage middag selv, så da koste vi oss hjemme hos henne med Kebabtallerken på take away. Utrolig godt. Fikk også servert is til dessert av svigermor. Alltid like koselig. Da vi skulle hjem etter noen timer dro vi innom huset til mamma og pappa. Der fikk vi ett syn vi ikke ville se. Fryseren til mamma har blitt ødelagt, så alt av mat mamma har hatt der er ødelagt. Så alt må kastes. Huff ikke bra at det har skjedd når de er borte. fikk satt på sikringen igjen så det har fått fryst litt. Da blir det litt lettere å kaste det. 

*******
 

Nå sitter jeg i huset til mamma og pappa, kom hit etter å ha vært hos fysioterapeuten min. Nå skal jeg altså begynne å kaste maten, for så etterpå må jeg vaske fryseren. Lukter ikke noe godt for å si det sånn, så det trengs. Fryseren har visst stått uten strøm lenge med tanke på hvordan maten såg ut før vi fikk fryst igjen. Håper jeg blir ferdig før Jøran er ferdig på jobb. 

 

 

Blogges senere 

 

God helg❤️

God lørdag søte lesere <3

I går kveld til middag så hadde vi laget til en god entrecôte med fløtegratinerte poteter og peppersaus. Det var så godt. Resten av kvelden gikk til å kose seg med litt snacks og se på gullrekka på tv. Ingen fredag uten spør du meg.

Nå har vi akkurat stått opp. Klare for å spise frokost og for å nyte en fin lørdag. Planen for dagen veit vi ikke helt enda, men skal hvert fall ikke sitte inne hele dagen. Hva slags planer har dere for helgen?

Blogges senere <3

Oppdatering av di siste dagene

God morgen søte lesere 

 

 

Har hatt noen dårlige perioder i de siste, men også noen gode.. så derfor tok jeg noen dager fri fra bloggingen. Beklager at det kan bli noen sånne dager, men medisinen jeg går på tar litt på noen dager. Vel, på grunn av noen dager borte fra bloggen så tenkte jeg å oppdatere litt om dagene som har vært da. 

Tirsdag gikk dagen til å slappe av og gå en tur, før man senere på dagen skulle til hotellet på personalmøte med jobben. Der ble det også ordnet med aktivitet på slutten med oppgaver litt ala farmen. Vi ble delt inn i grupper også skulle en person fra hvert lag gjør hvert fall en oppgave hver, men på laget mitt så var vi ikke nok, så to stykker måtte gjøre flere oppgaver, dette litt fordi det var ikke alt jeg kunne være med på. Men det var morsomt å gjøre noe sånt sammen. Etter møte så kom jeg hjem til at Jøran hadde laget pizzadeig. Vi spiste pizza til hockey kampen. 

Onsdag hadde jeg ikke en helt bra dag,sov hele dagen, stort sett.  Hadde også fått en ny bivirkning på medisinen min (den går under vanlig, så ikke noe å si ifra om) noe som ikke kunne være særlig koselig for Jøran, stakkars. Hadde fått skikkelig humørsvingninger hvor jeg var sur og plutselig begynte å grine etterpå, å beklaget oppførselen min. Liker ikke når jeg plutselig blir sånn uten at jeg tenker over det. Men heldigvis så skjønte jeg at det jeg hadde gjort var galt, så jeg var ikke helt fjern, men uansett sånn oppførsel er ikke koselig å oppleve og ikke koselig å være sånn heller. Så håper jeg ikke får mange av disse dagene der. Etter middag så dro vi til svigermor en tur. Hun måtte ha hjelp med handle mat, også hadde hun fått nytt kjøleskap og fryser. Vi var hos henne til klokken 11 på kvelden. Koselig å sitte å prate lenge å tiden bare flyr i godt lag. Da vi kom hjem så var det nesten å finne senga med en gang. 

Torsdag da var planen min å stå opp tidlig, gå en lang tur, ta en god varm dusj og spise frokost før jeg skulle sortere i klærne mine. Det skjedde altså ikke. Vanskelig om dagen å stå opp tidlig, er så trøtt. Men det jeg derimot fikk gjort var å vaske leiligheten. Brukte altså hele dagen på det til Jøran kom hjem fra jobb. Går ikke fort med meg for å si det mildt sagt. Da Jøran kom hjem fra jobb så fikk vi snudd om litt på stua. Jeg er fornøyd med hvordan resultatet ble. 

Før 

 


Etter


Fikk tatt en lang god dusj (omsider) spiste også middag før Jøran måtte i hallen, jeg dro dit lit senere. Der møtte jeg ei venninne som jeg satt å såg hockeykampen med, som jeg var med hele kampen. Møtte også på ei anna venninne i andre pausa, koselig å møte på henne også. Etter kampen så kjørte vi venninna mi hjem (hun jeg hadde sett kampen sammen med) før vi reiste hjem å slappet av med tv før natten. 

Tilbake til dagen i dag, så våknet jeg klokken 10 å kunne egentlig tenkt med å sove enda lenger, men vil ikke sove bort dagen heller, så sto derfor opp å tok en dusj. Ingenting er som en god dusj for å våkne. Nå har jeg akkurat spist frokosten min. Dette her er litt av planene for dagen 

Ta en dusj 

Spise frokost 

Rydde i klærne mine

Gå en tur 

Levere nøkkel til de som skal ha selskap i lundegården 

Spise middag 

 

Blogges senere 

 

 

Dagen i dag..!

God kveld søte lesere 

 

 

I dag så startet dagen med at jeg ble vekket klokken 0550 av Jøran som gav meg ett hade kyss før han dro på jobb. Jeg sendte etterpå en melding til Jøran (slik jeg alltid pleier å gjøre når han drar på jobb, han gjør det samme til meg når jeg har dratt på jobb før han) hvor jeg på den sms ønsker han en fin dag på jobb. Synes det er så koselig å sende og like koselig å få. Pleier som regel å legge meg til å sove litt til før jeg står opp, men i dag så fikk jeg bare ikke sove, tok nesten en time før jeg sovnet uten å være klar over det, tydeligvis. For når jeg plutselig åpnet øynene mine igjen å såg på klokken så var den allerede blitt 10. Ikke meningen at jeg skulle sove så lenge, men på grunn av hodepinen i går så var den såpass kraftig at den slo til fortsatt når jeg våknet igjen. Så skulle tydeligvis ikke ha sovnet etter at Jøran dro på jobb, jeg skulle ha stått opp å gått ut en tur for å få frisk luft. Så blir vel det imorgen, kanskje. Får se hvor trøtt jeg er når Jøran drar på jobb, hvis ikke så blir klokken satt på til 8 (så får jeg sovet litt, men ikke for mye). Vel etter at jeg hadde fått i meg frokost så gikk jeg ut en tur. Veldig forfriskende å gått med tanke på fortsatt hodepine. 

 

Litt utpå formiddagen så hadde jeg time hos kiropraktoren min igjen. Rart å si det men like godt å bli knekt hver gang. Litt sånn godt vondt, om dere skjønner hva jeg mener? 

 

Senere på ettermiddagen så hadde jeg visning av lokalet på Lundegården, for hun som skal ha selskap der i helgen. Etterpå spiste jeg og Jøran middag, i dag ble det kebab tallerken. Godt godt godt. 

Akkurat nå i dette øyeblikk så sitter jeg alene hjemme å slapper av med tv å hviler foten, mens Jøran er i hallen på ett møte. 

 

 

Blogges senere 

 

 

Oppdatering av helgen <3

God kveld søte lesere 

 

 

Tenkte jeg nå skulle oppdatere dere litt på hvordan helgen har vært.

 På lørdag så sov jeg og Jøran lenge, det var veldig godt. Men da vi skulle spise frokost så trodde vi at vi hadde brød, men det var uheldigvis blitt mugnet, så gikk i fryseren for å se om vi hadde igjen baguetter men det var dessverre tomt. Derfor tok vi beina fatt å gikk en tur i forfriskede vær til butikken for å handle, vi handlet også inn middagsmat. Vi spiste den dagen en sen frokost og koste oss med hockeykamp på tv resten av dagen og kvelden, og spiste hamburger til middag. Veldig koselig. Måtte holde oss (eller meg rettere sagt) våkne til vi skulle til Lundegården klokken 01 for å se hvordan det var der etter selskapet. 

På søndag så sov vi også lenge. Ingen ting som er bedre enn det når det er helg. Våkne opp ved siden av kjæresten uten å stresse. Dagen ble brukt til å spise en sen frokost og slappe av med tv før vi skulle opp i hallen på hockeykamp. i løpet av kampen fikk jeg vanvittig kraftig hodepine, så fikk legge meg på vaktrommet å slappe av. Etter kampen reiste vi hjem å stekte en pizza mens vi satt å såg på tv-aksjonen på tv før vi gikk å la oss. 

Ble kanskje ikke så veldig bra innlegg, men oppsummerer helgen hvert fall. Vi hadde en koselig helg. 

 

 

Blogges senere 

 

Hverdagsinnlegg

God kveld søte lesere 

 

 

I dag så sto jeg opp klokken 9, var veldig trøtt så jeg brukte vel nesten en time på å våkne skikkelig. Fikk ordnet meg å spist frokost, før jeg måtte ut døra. Skulle møte ei som skal ha selskap på Lundegården imorgen, slik at hun fikk nøkkel, viste henne litt rundt igjen. Da jeg var ferdig der så tok jeg meg en tur i gågata. Der skulle jeg møte ei venninne. Men dette viste seg etter noen timer at ble vanskelig å få til. Fikk gått gjennom gågata en del ganger og gikk innom en del butikker for å se, men helst var det faktisk for å komme inn å få i seg varmen. Var faktisk veldig kaldt ute idag, synes jeg da. Så da jeg omsider fikk vite at det ikke ble noe møte, så tok jeg beina fatt å dro hjem for å få i meg varmen. Da jeg kom hjem satte jeg meg i sofaen under pleddet mitt. Da Jøran kom hjem fra jobb halv 6, så satte jeg igang med å lage middag. Ble kylling og ris med betagne kyllingsaus. Var så sulten og det var så godt at jeg glemte helt å ta bilde av det. 

Nå sitter vi i sofaen å slapper av med å se på Beat for Beat. Herlig program, så glad for at sesongen startet der igjen i kveld. MEN savner Ivar Dyrhaug, er ikke det samme uten han for er jo ingen som kan erstatte han, men liker konseptet. Tente lys i leiligheten, og bare nyter fredagskvelden. 

 

 

Blogges senere 

 

 

Høst dag med sol og frost <3

God ettermiddag søte lesere 

 

 

I går så hadde jeg en ufrivillig bloggfri dag. På grunn av medisinen jeg går på så blir jeg veldig trøtt noen dager, i går var en sånn dag. Jeg var så trøtt og sliten i hele kroppen at jeg orket omtrent ikke å gjøre noe. Fikk kranglet og diskutert med meg selv frem og tilbake en stund før jeg ble enig med meg selv om at det er godt å komme seg ut i frisk luft å gå en tur. Var veldig godt når jeg først kom ut selvom jeg fortsatt var veldig trøtt. Da jeg kom hjem igjen så brettet jeg noe klær og satte meg i sofaen igjen. Var virkelig ikke noe god dag i går. 

*******

I dag så har jeg vært ute å gått litt i byen. Har også i løpet av gå turen til byen og hjem igjen tatt en del bilder. De har jeg sittet å redigert litt nå. Ble veldig fornøyd med hvordan de ble. 

 


Ikke redigert 

 

 

 

 

 

 

 

Høsten er bare så fin, også må jeg si at jeg synes vinter er fin årstid også. Jeg elsker jo julen. Så gleder meg til å få tatt bilder. 

 

 

 

Blogges senere 

 

 

 

 

 

Koselig høstkveld <3

God kveld søte lesere 

 

 

I kveld så har jeg og Jøran hatt en koselig kveld. Vi har varmet opp pizzaen fra i går, siden den ble ikke spist opp da. Også sitter vi nå i sofaen å koser oss med å se på hockey kamp og har tent lys i leiligheten. Utrolig koselig. Er så flott og koselig å tenne lys nå på høstkvelden når det er så mørkt ute. Vi koser oss masse i hverandres selskap. 

 

 

 

 

Hvordan har dagen deres vært da? Hatt en fin dag? Ha en fin høstkveld videre 

 

 

Blogges senere 

 

 

Dagen i dag …

God ettermiddag søte lesere 

 

 

Nå er jeg kommet hjem igjen i leiligheten. Godt å slappe av i sofaen. Var i huset til mamma og pappa frem til klokken 12, da gikk jeg til kiropraktoren min for timen min litt før klokken 13. Etterpå stakk jeg innom butikken for å handle inn noe mat. På veien til kiropraktoren og videre fra butikken og hjem så tok jeg treningsturen min da. Tar en “ordentlig” treningstur imorgen. Men til tross for en mindre gå tur i dag, så fikk jeg fortsatt tatt ett bilde. 

 

Høsten er så fin selv om det er fuktig i lufta. 

 

 

Nå sitter jeg som sagt i sofaen hjemme å slapper av med litt tv. Sitter å ser på programmet som heter Extreme home makeover. Helt fantastisk program å hva de klarer å få gjort på så kort tid, og ikke minst for noen rørende historier. Sitter å tørker tårer jevnlig. Så nå er det bare å vente på at Jøran kommer hjem fra jobb om ca en time. 

 

Blogges senere 

 

 

 

 

Problemet løst …

God morgen søte lesere 

 

 

Nå sitter jeg faktisk å ser på tv og slapper av, men jeg er ikke i leiligheten, jeg er faktisk i huset til mamma og pappa. Er en fyr fra alarmsentralen som er her for å fikse ett problem og en feil. Så da måtte jeg faktisk opp tidlig idag, men var godt det å gikk greit. Også slapp jeg å gå, snille kjæresten min kjørte meg opp hit å dro på jobb etterpå. Fyren fra sentralen kom klokken 09, så her må jeg være i hvert fall til han er ferdig. Men jeg blir nok her fram til jeg har kiropraktor time uansett, før jeg drar til leiligheten igjen. 

Virker faktisk som at det snart alt skal være i orden her, så da blir han vel ferdig før jeg tenkte hvert fall. Godt det er i orden hvert fall. 


*******

Resten av dagen kommer vel til å gå til å ta en treningstur og slappe av fram til Jøran kommer hjem fra jobb. 

 

 

Blogges senere