Flytte klar….

Wiiiiii…. vi har kjøpt leilighet 😀 Men kan ikke flytte inn før 25.februar da.
Før vi flytter inn skal vi male om veggene på kjøkkenet!
Gleder meg sinnsykt til å flytte, skal bli så utrulig godt å komme til den andre siden av brua ( den riktige siden av byen)
Leiligheten vi har fått en ikke så langt unna der mamma og pappa har hus. Det er to soverom og en stor stue og er en helt fantastisk fin leilighet som vi bare gleder oss kjempemasse til å flytte i leiligheten 😀
Fram til vi flytter inn skal vi gradevis begynne å pakke ned ting i esker… blir rart men blir også godt

Stund siden sist…..

Oh.. nå er det jammen en liten stund siden jeg har skrevet her sist, grunnen til det er fordi at jeg har fått jobb som vikar i Lillehammer Barnehage… er jammen godt ! 
Har også vært på shopping og jeg hadde besøk av tantebarnet mitt Gry Marlene i helgen som var. Det var kjempe kosleig, vi var i akebakken å akte hele lørdagen, også hadde vi kosekveld! På søndag så var det morsdag, da kom May Helen og Aud-Eli for å feire dagen.. vi reiste til Peppes for å kose oss der,spiste to kjempe gode pizza også fikk vi dessert 😉 hihi.. det var stas!

Ellers så skal dagen i dag gå til å slappe av ,for jeg skal ha senvakt i barnehagen imorgen, skal også en tur til mamma og pappa litt senere idag!
Akkurat nå sitter jeg med pc'en framfor meg og ser på tv…