Vi reiser til … London !! Yeah Baby yeah

 

 

 

Hei mine kjære søte lesere <3  God morgen til dere! Nå sitter vi i bilen på vei til Oslo Lufthavn Gardermoen. Flyet vårt til London går klokken 13, men vi liker å ha god tid og ikke stresse så mye. Greit å komme til flyplassen i god tid også synes jeg, man vet aldri hvordan trafikken er osv. Gått greit så langt i dag ser det ut som, ikke så mye trafikk ! Når vi kommer til flyplassen i London så skal vi ta tog inn til London Brigde og skifte tog der til Greenwich. Så blir det å gå fra stasjonen der til leiligheten vi skal bo i. Blir ny oppdatering på bloggen når vi er kommet til rette i leiligheten vi skal være i!
Ha en fortsatt fin dag <3

 

 

 

Blogges senere <3 

 

 

 

Jobb // 2 uker ferie !!

 

 

Hei mine kjære søte lesere <3  Hvordan har dagen deres vært i dag? bra håper jeg. Min dag har vært bra. Dagen min startet med at jeg var på jobb i 7 timer før jeg da tok en etterlengtet ferie. WOHO!! Jeg har nå altså ferie i 2 uker, noe som er så sinnsykt godt. Smiler fra øre til øre. Dette er herlig! Da jeg kom hjem fra jobb så var det å dusje før man fant frem kofferten å begynte å pakke. Pakke spør du sikkert nå? vel for deg som ikke har fulgt meg på bloggen min før så reiser altså vi til London i morgen. Skal bo i en leilighet som J har fått leid fra jobben. Leiligheten ligger i Greenwich noe som er ett lite stykke fra sentrum, men det går båt og tog inn dit, så vi skal nok ikke ha noe problem med å komme oss inn til sentrum. Gledet meg til dette her helt siden jeg fikk vite hva J hadde planlagt for oss i sommer.

 

 

Akkurat nå i skrivende stund så sitter vi å slapper av med å se på fotball på tv. Jeg prøver også å holde litt oversikt over om jeg mangler noe i kofferten osv. Eneste jeg har igjen slik sett som ikke blir pakket før i morgen er toalettsaker. Hater å pakke sånn i siste liten ( altså om jeg skulle ha begynt å pakke imorgen liksom før vi skal dra) SÅ greit å ha fått brukt kvelden i dag til å pakke å finne frem ting som gjør at det er veldig lite som skal i kofferten imorgen.

 

 

 

Blogges senere <3 

 

 

 

Koselig dag !!

 

 

 

Hei alle mine kjære søte lesere <3 Håper dere hadde en fin dag i går? Det hadde hvert fall jeg. Dagen startet med at jeg våknet klokken 0930. Etter å ha ordnet meg så avtalte jeg og ene tanteungen min MH å møtes på senteret, Strandtorget, før hun skulle på jobb. Jeg tok derfor beina fatt å gikk langs promenaden på mosodden bortover til senteret. Der ble det plutselig stopp siden det var fullt av vann i den undergrunnen som man pleier å gå for å komme dit. Mens jeg står å lurer på hvordan jeg skal komme meg videre, så kommer det joggende ei jente som ser akkurat det samme som meg, snur seg rundt å løper andre veien men der var det også masse masse vann, men plutselig så ble hun borte mellom gjerdet. Så jeg tenkte jeg kunne jo stikke bort dir for å sjekke hvordan hun hadde fått til det. Jeg så at det var masse vann fra gangstien å til gjerdet, men tenkte at siden hun som kom joggende klarte å komme over å gjennom gjerdet, ja nei da skulle jeg kunne klare det også. Jeg hoppet over å klarte akkurat å komme over, skoen min havnet på kanten av gjerdet, så det var ikke langt unna før jeg hadde ligget med rompa mi midt i vanndammen. Vel over så fortsatte jeg langs promenaden rundt for å komme meg til senteret. Men masse vann på gangstien gjorde det vanskelig å følge den, så man måtte gå i skråningen og midt i skogen langs en tynn sti som hadde blitt tråkket ned såpass at man kunne følge det. Vel gjennom alt og vel fremme til senteret møtte jeg MH. Vi bestemte oss for å sette oss ned å ta en matbit, ble egg og bacon. Nam nam <3 Var i hvert fall kjempe koselig å møte MH igjen å sitte å prate og kose oss. Ikke så ofte vi gjør det, så koselig når man har muligheter til å gjøre sånt sammen.

 

 

Etter å ha spist, bestemte vi oss for å gå litt rundt på senteret for å se litt mens vi ventet på at klokken plutselig ble så mye at MH måtte på jobb. Jeg gikk da rundt litt til mens jeg ventet til J var ferdig på jobb slik at han kom å hentet meg. Vi dro etterpå opp til svigermor for å hjelpe henne med å handle inn mat før vi drar på ferie. Ble middag og dessert også der, veldig koselig, før vi dro hjem å fikk se VG Lista på tv.

 

 

 

Blogges senere <3 

 

 

En nokså vanlig dag

 

 

Hei alle mine kjære lesere <3  Håper dere har hatt en fin dag uansett hva dere har gjort i dag.  Det har jeg hatt hvert fall selvom det ikke har skjedd så veldig mye i dag. Dagen har gått til at jeg dro på jobb, der ble det en litt annerledes dag enn til vanlig – grunnen til det er at vi i dag på jobben hadde brannøvelse. Den skulle vare fra klokken 09-14, men vi i housekeeping hadde såpass mye rom vi måtte vaske i dag så vi ble bare med på teoridelen som varte til klokken 11. Tiltross for at vi gikk glipp av to timer med jobb på rom, så ble vi faktisk tro det eller ei ferdig før tiden allikevel. Veldig imponert over det.

Etter at jeg kom hjem fra jobb så var J allerede hjemme å hadde vært hjemme en stund før meg. Vi slappet av litt i sofaen før vi spiste middag. Etter middagen så ble det til at jeg fortsatte å slappe av i sofaen å prøvde å bestille noen ting på nettet, i mellomtiden så måtte J ut å jobbe siden det er to rør som måtte skiftes ut. Eller utover det så har vi egentlig bare slappet av med å se på tv.

 

 

 

Blogges senere <3

 

 

Uheldig // ikke planlagt shopping

Reklame | Reklame / Annonselenke : Zizzi og Ark, Sophie Elise og Isabel Raad

 

 


Hei alle mine kjære søte lesere <3
 I dag så har dagen gått til å være jobb på hotellet. Startet på jobb klokken 07 og var ferdig da klokken var 15.  Da var jeg så heldig å få sitte på med J i bilen hjem, siden han var ferdig på jobb rundt halv 3, så han var snill å satt å ventet på meg.  Da vi kom hjem så fikk vi ordnet oss og slappet bare av en liten stund før vi bestemte oss for å dra en tur på senteret, Strandtorget. Jeg var så uheldig at den svarte capri buksa mi som jeg bruker på jobb på sommeren, ja den hadde raknet i skrittet. Så da gikk den rett i søpla. Med andre ord, noe jeg hadde tenkt å se om jeg kanskje kunne finne når vi skal til London i en uke, ja nei det måtte. jeg nå få tak i tvert. Det er så varmt på jobb om dagen, at å gå i lang bukse det er bare drepen. SÅ da var jeg så heldig at jeg har en snill kjæreste som ville bli med på senteret slik at jeg kunne se om jeg fant en ny bukse ( sånn at jeg slipper lang bukse på jobb i morgen ) Om jeg var heldig? Ja gjett om jeg var. På Zizzi 

så var jeg så heldig at jeg fant faktisk akkurat den typen capri bukse som jeg hadde, samme merke ja rett å slett samme capri bukse. Jeg er så lettet. Woho!! Det er bare beste buksen ever. Også er det så morsomt, for til vanlig på andre butikker så må jeg opp i L og XL i bukse for å få de på meg, mens på Zizzi så kan jeg ikke bruke de størrelsene der, for da blir faktisk buksene og alle typer klær for store. SÅ jeg må faktisk ned i det størrelse S. Det er så sjukt å tenke på. Men tar jeg S i vanlig butikk så får jeg jo ikke bukse over knærne mine engang. HAHA, det er så lættis! WOHO!!

 

 

 

 

3/4 bukse (capri, denne skal brukes på jobben i sommer)  HER

 

Capri bukse HER

 

Mens vi var på senteret så tok vi like så greit middagen vår der i samme slengen, ikke hver dag vi er der å spiser. Benytter anledningen mens man kan. God mat!

 

 

På tur ut av senteret så gikk vi forbi bokhandleren ARK da kom jeg på at det var en bok som jeg gjerne skulle hatt, siden jeg har første boka så da ble det til at jeg kjøpte den da. Veldig fornøyd – gleder meg til å sette meg ned å lese denne!

 

HER

Kom også over denne boka her som jeg har hørt så mye bra om, så den tenkte jeg faktisk at jeg skal lese når vi skal til London. Gledes!

 

HER

 

 

Håper dere har hatt en bra dag <3

 

 

 

 

 

 

Blogges senere <3 

 

 

 

Nytt innkjøp !!

Reklame | Sport Shopen

 

Hei mine kjære lesere <3  Da vi var på vei hjem fra Göteborg, så stakk vi innom en butikk som vi elsker å være innom, nemlig Sport shopen. Der er det så mye fint og billig. Så der fikk vi shoppet litt begge to. Her kommer det jeg fikk kjøpt.

 

 

 

 

Lang stor Adidas jakke, er egentlig herre, men jeg synes disse er mye bedre større i størrelse og at de er lange, så her er den jeg kjøpte  HER

Lang stor Fila genser, dette også herre, men jeg liker de sånn HER

 

Mine nye jogge sko fant jeg ikke, men noen lignende finnes HER

Levis t-shirt HER

 

 

Super fornøyd med mine nye innkjøp.

Dagen i går // dagen i dag

 

 

Hei alle mine kjære lesere <3  I går så var det første dagen i uken etter at vi kom hjem fra ferie, jeg hadde fri mens J har full jobb så han jobber hver dag hele denne uken her. Så i går da mens J var på jobb så fikk jeg sovet litt lenger før jeg tok meg en tur ut å gikk til Lundegården, der var mamma en liten stund før hun skulle i byen på lunsj med venninner. Så jeg benyttet anledningen da til å vaske i lokalet etter selskapet som hadde vært der i helgen. I hvert fall da så mens jeg drev på der å vasket så ringte ene tanteungen min MH å hadde lyst til å tilbringe tid med tanta si. Så siden det var så fint vær i går så dro vi på butikken etter at jeg hadde vasket å fikk tak i grillmat. Det er så godt og det er liksom det som hører sommeren til synes jeg da. Nå om sommeren så kunne jeg ha spist grillmat hver dag, det er jo så godt å så lettvint da gitt. I hvert fall så fikset vi grillmat og J sto for grillingen når han kom hjem fra jobb ( jeg tørr ikke å drive med gass-grill, er litt pysete når det gjelder akkurat det altså ) Vi koste oss hver fall veldig mye med god mat og satt lenge å pratet før hun måtte dra hjem. Ikke lenge etter at hun han dratt så begynte endelig sommer programmet vårt som vi pleier å se på om sommeren, nemlig Lotta på Liseberg. Utrolig fint program om mye god musikk. Da det var ferdig så fikk vi med oss resten av fotballkampen til damene.

 

I dag så har dagen gått til at når J dro på jobb klokken 0550 (han begynner klokken 6 på jobb) så sov jeg litt til, jeg sto opp klokken 0715. Da jeg hadde fikset og ordnet meg så dro jeg på meg øretelefonene og hørte på radio på gå turen min til jobb. Det små regnet litt men ikke så mye at jeg ble kliss våt. Vel fremme på jobb klokken 0800 så satte jeg meg på personalrommet å fikset vaskelistene ( telte opp hvor mange avreise og bo rom i hver etasje og satt å slappet av litt før de andre på jobb kom. Arbeidsdagen min begynte i dag klokken 0830, jeg var ferdig på jobb klokken 1530 ( det tidspunktet kan variere veldig) Noen ganger så er det litt dritt for å være ærlig, at man ikke vet nøyaktig når arbeidsdagen er over (så noen ganger vanskelig å planlegge ting etter jobb) I hvert fall imorgen så vet jeg akkurat når jeg begynner og slutter, for da har jeg tidlig vakt så da begynner jeg på jobb klokken 7 også er jeg ferdig på jobb klokken 15. Vel i hvert fall da i dag etter jobb så ble det gå tur hjemover igjen også. Da jeg kom hjem så tok jeg en veldig velfortjent dusj, så ble det middagsmat etterpå. Nå så sitter vi å slapper av og ser på tv. Rolig kveld sånn sett. Deilig å ha sånne kvelder også uten at det absolutt må skje noe hver kveld.

 

 

 

Blogges senere<3 

 

 

1 uke ferie over // nå jobb +++

 

Hei mine kjære søte lesere <3  Hvordan har deres søndag vært? Bare bra håper jeg. Min har vært veldig bra, selvom vi har sittet i bil store deler av dagen. Akkurat nå i skrivende stund så sitter vi i sofaen hjemme i leiligheten vår her på Lillehammer. Vi er kommet hjem etter en uke, av vår første del av ferien vår. Hvor vi har vært i Bergen og Göteborg.  Har hatt det veldig bra og koset oss veldig mye. Veldig godt å ha ferie. Samtidig som det er veldig godt å komme hjem igjen også. Nå skal vi være hjemme i en uke, hvor det er jobb på oss begge to. Jeg skal jobbe på hotellet i 3 dager, samt at jeg skal jobbe på Lundegården (selskapslokale vårt) i løpet av denne uken her, mens J skal jobbe hele uken. På søndag (neste søndag) så starter vår 2 ukes ferie. hvor vi skal være en uke i London, og i den siste uken aner jeg ikke hva vi skal gjøre. Da har J allerede klart å planlegge hva vi skal, men jeg får ikke vite hva det er før vi skal dra dit vi skal. Eller jeg får jo vite visst jeg vil, men jeg bestemte meg for at akkurat denne gangen her så skal jeg bare ikke la meg friste. Jeg vil ikke vite hvor vi skal hen. Jeg elsker å bli overrasket, så denne gangen så blir det slik.

 

 

 

Blogges senere <3 

 

 

Gå tur i Slottsskogen !!

Hei mine kjære søte lesere <3  Hvordan har dere hatt det i dag? Bare bra håper jeg. Vi har hatt det veldig bra hvert fall. I dag så var det litt overskyet her, men til tross for det så var det fortsatt 28 varme grader på det meste i løpet av dagen. Vi bestemte oss derfor at etter frokost så skulle vi ta også gå oss en tur, vi endte til slutt i Slottsskogen. Der er det en utrolig stor fin park som vi bestemte oss for å gå i. Utrolig fin der og så idyllisk. Fikk tatt noen fine bilder, samt noen av de har jeg fått redigert litt. Ble veldig fornøyd med de hvert fall.

 

 

 

 

 

Her kommer de bildene som jeg har redigert

 

 

 

 

 

Ellers i dag så har vi bare slappet av på hotellrommet også har vi vært ute å spist middag. I morgen tidlig etter frokost så setter vi oss i bilen å kjører hjemover til Lillehammer igjen. Da er en uke med ferie ferdig, så blir det en uke hjemme med litt jobb, før det er to uker med ferie igjen.

 

 

 

Blogges senere <3 

 

 

Nye innkjøp!!

Reklame | Hard Rock Cafè Göteborg, Intersport og Stadium

Hei alle mine kjære lesere <3 I går nevnte jeg at vi hadde vært å handlet litt og i dag så ble det faktisk litt mer shopping.

 

Vi var i går innom Hard Rock Cafè, der fikk jeg kjøpt en rød fin t-shirt og en søt liten bamse

 

 

Vi var også innom Intersport hvor jeg fikk kjøpt ny drakt og ny t-shirt

Frölunda drakt får du kjøpt HER 

T-shirt får du kjøpt HER

 

 

I dag så hadde vi planer om å dra til Liseberg, men siden de ikke åpnet der før klokken 13 i dag så bestemte vi oss for å bruke tiden før det åpner til å gå litt rundt i sentrum, havnet innom ett kjøpesenter også – der ble det kjøpt litt nye ting. Fant ut at jeg trenger ny sports-bh som jeg kan bruke på jobb men som jeg også kan trene i. Har ødelagt så mye bh-er på jobb, så var J som foreslo at jeg kunne sjekke om de hadde billig inne på den ene butikken vi var på – å det hadde han helt rett i. Ble til og med til at jeg fikk tak i litt mer ting også. Så nå føler jeg at jeg har klær nokk til å trene ute. Skal starte med det igjen når vi kommer hjem.

 

Denne toppen her fikk jeg tak i i hvit også. Du får kjøpt den HER

 

Fikk tak i 3 nye sportsbh-er disse to her pluss en som er lik den sorte her bare i hvit. Du finner rosa/coral HER og svart/hvit  HER 

Trenings tights finner du HER  

Du finner Adidas shortsen HER