Ingenting som haster…

God kveld søte lesere ♥

 

 

I går så hadde jeg en hel dag hvor jeg ikke hadde noen ting planlagt. Det var så utrolig uvant når man som regel pleier å ha ting på timeplanen stort sett hele tiden. Men oppi alt dette så er det jo viktig å huske å ta seg tid til å nyte det når man har dager hvor ingenting er planlagt. Jeg hadde på forhånd egentlig tenkt at jeg skulle ha en egenpleie dag med ansiktsmaske osv og at jeg også skulle skrive flere innlegg på bloggen. Dette skjedde ikke. Hvorfor? Jo fordi i går så tenkte jeg at nei dette haster ikke å gjøre noe med, nå skal jeg bare nyte dagen. Så jeg brukte hele dagen på å være i sofaen å slappe av med film og musikk. Det som også er viktig når du tar deg sånne dager hvor du sier til deg selv at det er greit å ikke gjøre dette akkurat nå, så er det viktig at du ikke glemmer at du må gjøre de huslige tingene. Resten av kvelden i går gikk til å spise middag alene og se på hockeykamp alene, Jøran hadde møte etter jobb i går å var ikke hjemme før klokken 8. 


*******

Det var utrolig deilig å ha en sånn dag som jeg hadde i går hvor jeg lot meg selv bare ikke stresse å nyte dagen. I dag så tok jeg det litt andre veien igjen, jeg sto opp tidlig å spiste frokost å gjorde litt husarbeid før jeg slappet av litt før jeg gikk en tur ut. Hadde også trening med fysioterapeut. Også da jeg skulle hjem oppdaget jeg at mamma og pappa hadde kommet hjem fra syden. Veldig koselig og godt å ha de hjemme igjen etter 8 uker borte. Så etter trening da ble det til at jeg dro hjem til de å pratet en del med de, før jeg gikk hjem og innom butikken på vei hjem. Hadde nesten akkurat kommet inn døren da Jøran kom hjem fra jobb. Mens jeg tok en etterlengtet dusj etter trening så laget Jøran middagen som jeg hadde kjøpt inn. 

*******

Nå ligger vi på sofaen å slapper av med tv-serie på skjermen. Godt å slappe av litt å nyte hverandres selskap før man skal legge seg i senga. Ikke at det er natta for oss enda altså, noen timer til, men godt å bare slappe av lell.

 

 

I morgen så har jeg tenkt å bruke dagen til å være sammen med mamma og pappa. Vi skal til Lundegården tidlig på dagen å gå over lokalet, så kommer de som skal ha selskap der på fredag å får nøkkel. Ellers resten av dagen skal gå til å gå i byen sammen med mamma, før vi ved klokken 17 skal tilbake igjen til byen å bli med på julegate åpningen. Der skal 3 stk grantrær tennes, hvorav den store grana vår er en av de tre som skal tennes. Vår gran står på Stortorget. Gleder oss til å få oppleve julegate åpningen. Dette er noe av det vi ikke har fått med oss, så nå skal vi jammen få det til. Det vil si at jeg antageligvis kommer til å gå glipp av hockeykampen hjemme i kristins hall på kvelden, men kan hende at jeg rekker å få med meg litt av kampen da. 

 

Dette her ble sikkert ett veldig rotete innlegg, men håper dere skjønner hva jeg prater om. 

 

 

 

Blogges senere ♥

 

 

 

Helgen ❤️

God mandag formiddag alle søte lesere <3
 

Håper dere har hatt en fin helg, uansett hva dere har gjort. Jeg har hatt en veldig fin helg. Vi hadde egentlig lagt noen planer i helgen, men en del av de ble det ikke noe av. Så egentlig så har vi hatt en veldig avslappet rolig helg hvor vi har sittet klistret, store deler av dagen, foran TVen å sett på vintersport. Er så godt at det er tilbake på skjermen. Har også sett på hockeykamp og håndballkamp. Har hatt en skikkelig sporthelg. Har også fått hengt opp adventstjerner i vinduene på Lundegården (Jøran som har hengt de opp )  så det er klart til julebordet som skal være der på fredag.

I dag så er det ikke mye som er på planen. Skal trene, også må jeg til byen for å møte en fra letgo (typ som finn.no) for å få de gavene jeg har kjøpt til jul. Så da er noen flere julegaver ferdig som jeg kan krysse av på lista mi. Har dere kommet langt med julegavene da?

Blogges senere <3

God helg ❤️

God morgen søte lesere <3
 

I dag så sov vi lenge, var veldig godt det. Akkurat nå i dette øyeblikk så sitter vi å ser på ski på tv. Planen i dag er egentlig å ta det veldig med ro, men samtidig gjøre en del ting også. Så kommer til å få brukt dagen til noe fornuftig. Hehe.

I går så ble det faktisk til at jeg sto opp likt med Jøran igjen. Fikk sitte på med han til jobb, å han kjørte meg til huset til mamma og pappa. Grunnen til at jeg dro opp dit så tidlig var rett og slett på grunn av føret ute. Det hade smeltet en del på torsdag og i løpet av natten så har det fryst, så det var blank is. Da var det veldig greit å få skyss oppover enn at jeg skulle ha prøvd meg på å gå, noe jeg ikke ville risikere med tanke på foten min. Hvert fall kom til huset til mamma og pappa, å la meg på sofaen å slappet av litt og sov litt ekstra. Klokken 11 så var det avgårde på trening. Ellers i går så gikk dagen til å slappe litt av hjemme og lage hjemmelaget pizza, også ble det tv-titting på kvelden.

*******

Men nå skal vi bare nyte denne lørdagen her. Nyte at det er helg. God helg alle sammen. Ta vare på hverandre <3

Blogges senere <3

Grana skal få stå å skinne <3

God morgen søte lesere ♥

 

 

 

Dette her er nesten så jeg ikke helt tror det selv, men jeg er søren meg våken nå. Jeg bestemte meg i går for at i dag så skulle jeg stå opp likt med Jøran, altså klokken 0520 (han begynner på jobb klokken 0600) Tenkte at det var vært ett forsøk hvert fall. Jeg klarte det. Sto opp å fikk på meg klær og gjorde meg ferdig, også var Jøran så snill å kjørte meg opp hit til huset til mamma og pappa før han dro rett på jobb etterpå. Å nå tenker dere sikkert hvorfor er du så tidlig oppe? og hvorfor ble du kjørt opp til foreldrene dine sitt hus? Jo det skal jeg fortelle dere nå. Det har seg sånn at pappa fikk en telefon fra kommunen for noen dager siden. Vet ikke om dere husket at jeg nevnte noe med julegate åpningen og stor gran? Vel nå har det seg sånn at kommunen ville veldig gjerne ta imot denne gaven her med å få en stor høy gran til julegate åpningen. Så de hadde vært oppe her å sett på den for noen dager siden. Så da pappa ble oppringt så fikk han vite at på torsdag (altså i dag) så kommer de å skal ta ned grana, så da fint om jeg kunne være her når de kommer og at jeg kan spørre de om hvor nede i byen her at grana vår blir plassert. Litt da siden jeg ikke har peiling på når de fra kommunen kommer, så tenkte jeg at hvis jeg blir med Jøran når han skal på jobb så er jeg oppe her fra morgenen av og da er det lettere for meg å høre når de kommer. Tenk så morsomt at grana vår, til mamma og pappa, skal få stå i byen med masse masse lys på seg å bare skinne. Det er tre plasser nede i byen her at det står stor gran med lys på. Det er lilletorget, sigrid undsetsplass og stortorget. Så derfor er det at jeg må spørre de om hvor grana vår blir plassert henn. Da er det lettere å vite hvor man kan gå for å se grana skinne. Utrolig koselig å tenke på. Gleder meg til julegate åpningen, da er liksom desember måneden ønsket velkommen og julen kan bare komme. LOVE IT! 

Planene som jeg har for denne dagen her er at jeg skal være her i huset til mamma og pappa. Passe på når kommunen kommer, også er det litt senere i dag nærmere kvelden en hockeykamp. Men altså i mellomtiden så må jeg også få prøvd å måke vekk en del snø her hos mamma og pappa. Hvordan det går aner jeg ikke, ikke sikkert foten liker det, men må prøve og jeg skal bruke god tid og ta pauser inni mellom. Det blir treningsøkten min idag. 


*******


I går så var jeg på møte i NAV med sjefen, det gikk bedre enn forventet. Vi ble enige og satte oss ett mål som jeg håper at kan gå. Foten begynner å bli bedre, så da ble vi enige om at jeg skal forhøre meg med fastlegen min når sykemelding går ut, om jeg nå kan prøve meg litt i jobb igjen. At jeg da bare skal jobbe 2-3 timer hver dag for å se hvordan foten reagerer på det, og at jeg får prøvd meg litt forsiktig igjen før jeg kommer helt tilbake igjen å kan gå fulle dager. Det er i hvert fall ett steg mot riktig retning. Venter også på å få brev i posten om når jeg har time på nevrologisk avdeling på sykehuset, hvor de skal ta grundigere sjekker og tester på foten min for å finne svar på om det er nerveskade. Jeg er i hvert fall fornøyd med at vi har kommet så langt nå i prosessen. Begynner å se litt lys i enden av tunnelen, å det er godt etter så mange måneder. Etter møte med NAV (som jeg trudde kom til å ta lang tid ) så hadde jeg ca 30min på meg til å komme meg til fysioterapeuten å trene. Var utrolig tungt å gå, for hadde kommet masse snø, så ble en ekstra treningsøkt. Etter trening så fikk jeg Jøran til å komme å hente meg etter at han var ferdig på jobb likt med at jeg var ferdig på trening. Så var det middagstid hvor det ble pannekaker og tomatsuppe. Nam nam. Godt og lett vindt mat. 

 

 

Hvordan har starten av uken vært for deg da?  

 

Blogges senere ♥

 

 

 

 

Oppsummering..

God morgen søte lesere <3
 

I helgen så har det gått i ett. Vært så mye som har skjedd, å fortelle alt vil ta for lang tid, men største delen av helgen har faktisk gått til hockey. En helt syk opplevelse, for en stemning. Helt rått. Dagen i går brukte jeg på å  slappe av hjemme, slitt med hodepine de siste dagene å i går var det værst.. Var så ille at det var på vei til å utvikle seg til migreneanfall. Så dagen i går gikk altså da til å sove store deler av dagen. Middagen ble det ikke til at vi hadde hjemme, vi blei invitert til svigermor på middag. Ble værende der til klokken 11 på kvelden. Utrolig koselig og tiden gikk fort når vi hadde mye å prate om å se på. Dagen i dag er litt bedre. Så langt i dag så har jeg sovet lenge (var veldig godt) etter at jeg sto opp tok jeg en lang god dusj, ingenting er som det. Spiste en litt sen frokost. Nå sitter jeg  å bare slapper av litt med spilling, før jeg skal sette i gang med å lage medisterkaker før Jøran kommer hjem fra jobb. Etter at han kommer hjem fra jobb så må vi også ut å handle noen av julegavene. Greit å starte litt tidlig så ikke alt blir tatt på slutten. Er også kjempe fint vær ute. Sola skinner, er ca – 10 å snø ute. Herlig med vinter. Elsker denne årstiden her.

Resten av uken går til å ha ett møte med nav imorgen sammen med sjefen min, før jeg må til fysioterapeut å trene. Så torsdag går til å være i huset til mamma og pappa å passe på at alt går bra for seg når kommunen kommer å skal ta ned den store grana, før det er hockeykamp. Fredag går til å trene hos fysioterapeut, helgen har vi ikke planlagt helt enda den er litt mer åpen.

Hvordan har deres helg vært? Å hvordan blir uken deres? Håper dere får en fin dag.

Blogges senere <3

Dagens planer :)

God formiddag søte lesere <3

I dag våknet jeg først av at Jøran kysset meg hade da han dro på jobb kvart over 6. Jeg snudde meg i senga å sovnet igjen, men dumme meg glemte alarmen så jeg våknet ikke igjen før klokken var halv 11. Jaja da trengte jeg vel å sove ut litt da. Var godt hvert fall. Spiste en litt sen frokost og har tatt noen telefoner med tanke på selskaper i lundegården. Akkurat nå i dette øyeblikk så slapper jeg av litt før jeg må til lundegården å ha visning der klokken 14, for noen som skal ha nyttårsselskap der i januar.

<3  På tirsdagskvelden så var det hockeykamp i hallen, hvor jeg satt å såg kampen med to venninner. Kampen endte ikke så bra, men de har ny mulighet på bortebane ikveld. Så håper det går bedre.

<3  I går gikk første delen av dagen til å være i huset til mamma og pappa, fikk rørleggeren til å komme å se på noe angående varmen. Var visst i orden så da de dro var det tid for å trene med fysioterapeut. Da jeg kom hjem igjen slappet jeg av litt før jeg laget snitzel til middag til Jøran kom hjem fra jobb klokken 18.

Hvordan planer har dere for dagen? Håper dere får en fin dag.

Blogges senere <3

Vinter eventyrland <3

God ettermiddag søte lesere ♥

 

 

Som jeg skrev i innlegget tidligere idag så hadde det snødd i løpet av natten, å det har nå lagt seg ett hvit dekke utenfor her. Er ikke veldig mye som har kommet,  men er nok til att det er et lag på ca 2 cm på verandaen her. Har nå kommet inn igjen etter å ha vært ute å gått en forfriskende tur. Tenkte ikke over at det ville være kaldt å gå tur så jeg tok ikke på meg vanter, det resulterte i at når jeg prøvde å ta opp telefonen min for å ta bilde av nydelig vinterlandskap så frøs fingrene mine, så jeg fikk ikke tatt noe bilde. Så eneste bilde jeg kan vise er fra det jeg har tatt fra her inne. 

 

Jeg elsker vinteren. Det er så nydelig. Er også forfriskende å gå ute så når du kommer inn så er det godt å varmt, å da er det ikke noe feil å lage seg varm kopp kakao med marsmellows. Nam nam. 

Gleder meg også til 30.november. Da er det nemlig duket for julegateåpning i byen her og jule gågata her i Lillehammer er så fin. Lillehammer blir jo kalt for vinterbyen. Det som også er litt spesielt denne gangen her er at mest sannsynligvis så skal kommunen bruke den svære grana som mamma og pappa har på eiendommen sin. Mamma og pappa vil gi den grana i gave til kommunen. Så veldig spent på om kommunen benytter seg av det eller ikke. Veldig spennende og gøy om det er tilfelle hvert fall. 

 

 

Q: Flere som liker vinter? 

 

 

Blogges senere ♥

 

Dagens planer! :)

God morgen søte lesere ♥

 

 

I dag så våknet jeg klokken halv 10, brukte en liten stund etter at jeg sto opp på på å få i meg frokost. Jeg er ikke noe frokost menneske når det gjelder å spise tidlig eller rett etter at man har stått opp. Jeg bruker litt før jeg klarer å få i meg frokost, slik har jeg alltid vært siden jeg var liten. En maskin med klær er allerede satt på, å skal prøve å få tatt unna en del klesvask i løpet av dagen. Ellers i dag så skal jeg også få gått en tur, er kommet noe snø her i løpet av natten. Så er rene vintereventyr land utenfor her. Helt nydelig. Når Jøran kommer hjem fra jobb så er det rett i hallen for han sin del, jeg blir med opp å sitter i huset til mamma og pappa mens jeg venter på at jeg kan gå til hallen for å se på kamp i kveld. 


*******


I går så var vi jo som sagt i Håkons hall på funksjonær møte på kvelden, for hockey classic som er på lørdag. I den forbindelse så fikk vi genser og funksjonær kort. Det kommer til å bli en utrolig opplevelse. Fullsatt hall. Godt at man kan prøve å bidra litt selv om man ikke er bra i foten. Det blir i hvert fall tilrettelagt for meg den dagen slik at jeg skal komme meg gjennom dagen. 

 

 

 

 

 

 

Q:  Hvordan planer har dere for i dag da?  

 

 

Blogges senere ♥

 

 

 

Ukens planer :)

God ettermiddag søte lesere ♥

 

 

Nå er det nok en gang tid for en ny uke, så derfor tenkte jeg kanskje nevne for dere hvordan planer som er denne uken her. 

♥  Mandag i dag så er vel egentlig ikke så mye på planen. Har fått tatt oppvasken og satt på maskin med klær. Har også vært ute å gått tur. Ellers så blir det å slappe av frem til Jøran er ferdig på jobb klokken 1630, da er det å lage middag før vi skal i Håkons Hall klokken 19 på funksjonær møte for å gå gjennom det siste før stor kampen under hockey classic som skal være 18.november 


♥  
Tirsdag så blir det å gå tur, fikse litt i huset til mamma og pappa før det er hockey kamp i Kristins hall når manglerud star gjester hallen. Mens Jøran da skal jobbe i sekretariatet så skal jeg sitte i hallen sammen med ei venninne å se på kampen


♥  
Onsdag da er det tid for å dra til fysioterapeut klokken 14 for å trene. Ellers så skal dagen gå til å slappe av hjemme


♥  
Torsdag da er det tid for å gå tur igjen før man resten av dagen ikke har så mye planlagt enn så lenge. 


♥  
Fredag blir den en ny tur til fysioterapeuten å trene klokken 11, før resten av dagen blir slik som på torsdag.


♥  
Lørdag da er det tid for å sove lenge å spise sen frokost først, før vi skal i Håkons hall å oppleve hockey classic. Blir en magisk opplevelse. 


♥  
Søndag da blir det å sove lenge, spise sen frokost å bare ta det rolig resten av dagen. Blir vel sikkert at vi tar turen ut en tur også å går en tur.

 

 

Dette er altså slik uken min ser ut akkurat nå for øyeblikket. Kan hende det blir noe endringer underveis, men hovedsak så ser uken sånn ut. 

 

Blogges senere ♥

 

Til pappaen min <3

I dag er det farsdag♥

 

Så derfor vil jeg veldig gjerne benytte anledningen til å gratulere min pappa, som i mine øyne er verdens beste pappa, med dagen. Du er en fantastisk person og du er godhjertet. Jeg har lært så mye av deg allerede, å gleder meg til å lære mer av deg. Gleder meg til fortsettelsen. Du er nå i Tenerife med mamma, så jeg vet det at du har en fantastisk dag og at dere begge to koser dere masse i varmen. Gleder meg til dere kommer hjem igjen i slutten av måneden. Legger ved bilder her fra når jeg var å besøkte dere da dere var på Tenerife i 2013

 

 

 

 

 

 

GLAD I DEG ♥