Ukens planer!

God formiddag mine søte lesere ♥ 

 

 

Har dere hatt en fin helg? Det har jeg hatt. Akkurat nå så sitter jeg i sofaen å slapper av litt med tv, fortsettelse av å se på serien one tree hill som det ble en liten pause fra, men nå tenkte jeg fortsette – kommet på sesong to. Tenkte jeg skulle benytte denne anledningen til å fortelle dere om hvordan uken min ser ut. Er ikke så veldig mye som står på planen, men kan hende det blir litt endringer etterhvert.

 

 

♥ Mandag (dagen i dag) : Har bestemt meg for at i dag så skal jeg ta meg en avslapnings dag, uten noen form for planer eller noe. Bare være her hjemme å vaske klær osv. 

 

♥ Tirsdag : Da tenker jeg å dra opp til mamma og pappa en tur igjen for hjelpe til litt mer ute, spyle innkjørselen osv. Ellers så blir det vel å være der til Jøran er ferdig på jobb klokken 1630, for så å resten av dagen slappe av. 

 

♥ Onsdag : Da er det å dra til mamma og pappa igjen å hjelpe mamma med å fikse gjesterommene til de får besøk på fredag. Klokken 14 så er det trening, før resten av dagen blir å slappe av. 

 

♥ Torsdag : Da er det legetime klokken 13, resten av dagen vet jeg ikke hva jeg skal gjøre enda, den er litt åpen ellers. 

 

♥ Fredag : Da er det jobb fra klokken 07-10 også er det trening klokken 11. Ellers av dagen så blir det å slappe av. 

 

♥ Lørdag : Da er det kanskje jobb igjen ( men kommer ann på hva legen sier, om hvordan det blir med sykemeldingen) Om det blir jobb så er i hvert fall det i noen timer. Hvis ikke det er jobb så blir det å sove lenge å slappe av, før man må fikse seg og pynte seg til vi skal feire 75-års dagen til pappa. Skal ferie ha stort selskap med familie og vennepar (han og mamma har sammen) på Lillehammer hotell på kvelden. Gleder meg. Blir så koselig.  

 

♥ Søndag : Da blir det max avslapping uten noen form for planer. Bare chill. 

 

 

Blogges senere ♥

 

 

Dugnads søndag! :D

God kveld mine søte lesere ♥

 

 

 

Håper dere har hatt en fin søndag og en fin helg generelt? ♥ Det har hvert fall jeg hatt ♥ 

 

Dagen i dag startet med at jeg og Jøran sov til klokken 10, men sto ikke opp av sengen før halv 11 – var så godt å bare ligge å sløve i sengen på en søndagsmorgen. Etter frokost startet vi med – prosjekt verandaen. Prosjektet går ut på å skifte ut det gulvet som er der ( siden en del av det begynner å råtne) med noe annet. Så vi startet med å ta av tre hellene som lå der, å koste under på betongen. 

 

Gulvet har sett sånn ut over hele verandaen. SÅ disse hellene ble fjernet. 

 


Vi tok å fjernet hellene på halve verandaen før vi tok resten. Så etter fjerning av heller og kosting så ble det etterpå lagt på klipp gulv. 

 

 

 

Vi er i hvert fall veldig fornøyd med slutt resultatet. Dette her var da første delen på vår dugnads jobb denne søndagen. Etter at vi var ferdig med å legge nytt gulv på verandaen vår, så satte vi oss i bilen å kjørte opp til mamma og pappa. Der venter altså dugnads jobb nummer to. Pappa skal ha noe hjelp med å få på plass noen jordbærkasser på en vegg (de kassene er tunge ) og det skulle også vært raket i hagen å få vekk noen grener som er kappet. MEN – da vi kom til mamma og pappa så var jaggu meg pappa ferdig med jordbærkassene. Vi brukte tydeligvis såpass tid på vårt eget prosjekt at pappa ble ferdig før vi kom å skulle hjelpe til. De satt inne å hadde en liten matpause med ett vennepar som hadde stikket innom for å høre hvordan det sto til med mamma. Men de reiste nesten like etter at vi kom. Ble sittende å prate litt med de før vi gikk ut i hagen for å ta rake delen og få alt av grener osv opp i tilhengeren. Etter en stund så ble vi jaggu ferdig med det også, fikk fylt tilhengeren å gjort den klar pluss festet den på bilen slik at pappa i morgen når han skal til Roverudmyra bare kan sette seg i bilen å kjøre. Da vi var på tur hjem stakk vi innom gatekjøkkenet å kjøpte hver vår kebab til middag. God søndags digg etter en bra dugnads dag. Nå sitter vi å slapper av etter en god dusj å ser på 71 grader nord. Å jeg må bare si at jeg er ufattelig stolt over Carina som trosser høydeskrekken å klatrer opp fjellet pluss at hun tar den vanskeligste ruten – også kommer hun opp på toppen også. Det er bare å ta av seg hatten for henne. Girl power! Ha en fortsatt fin søndagskveld videre 

 

 

 

Blogges senere ♥

 

 

God helg <3

God kveld mine søte lesere ♥

 

 

 

 

 

 

I går ble dagen brukt til å først gå til trening å trene i 1 time og 30 minutter. Deretter var jeg innom mamma og pappa en tur (satt der i 1-2 timer), før jeg gikk hjemover igjen. Kom hjem å slappet av litt før Jøran kom hjem fra siste dagen på kurs. Han var sliten i hode, å jeg orket ikke lage mat så det endte med at vi bestilte pizza fra Peppes. Vi fikk også med oss landslagskampen i hockey før vi såg på norske talenter og senkveld. En nokså chill og rolig start på helgen en fredagskveld. 

 

________________________________________________________________________________________________________

 

 

I dag så sov vi lenge, å etter frokost dro vi på jula en tur for å handle inn noen greier til verandaen vår. Etterpå stakk vi innom svigermor for å sjekke angående noen steiner som har falt ned fra taket, vi var også innom butikken å handlet inn masse mat til henne. Vi skulle også egentlig innom mamma og pappa en tur for å hjelpe de med litt dugnads jobb i hagen, men mamma ble lagt inn på ny på sykehuset i går med smerter. Hun har operer ut galleblæren og masse gallestein. Dette har utartet seg til at etter at hun ble operert så har hun vært kvalm og kastet opp, i går så hadde hun blitt skikkelig dårlig å ble derfor lagt inn på ny, hun ble sendt hjem igjen senere på dagen i dag. Så derfor ble det ikke noe dugnadsjobbing der idag, men vi får heller se på det i morgen. Får bare håpe været holder seg, i dag så har det vært opphold i ene sekundet for å regne i neste for så å være sol for så å regne og sol igjen. Skjønner meg virkelig ikke på været noen ganger – kan det ikke bare bestemme seg for hva det vil.. he he.. 

Akkurat nå i dette øyeblikk så sitter vi nokså mette etter hjemme burger tallerken, og ser på enda en landslagskamp i hockey. Klokken 8 så begynner århundrets stemme som vi også følger med på.  Håper dere har hatt en fin helg så langt, kos dere masse videre hva enn dere skal gjøre ♥

 

 

 

Blogges senere ♥

 

 

Kveldskos <3

God kveld søte lesere ♥

 

 

 

Styremøte til Jøran varte ikke lenge – bare 1 time. Så rett etter at møte var ferdig så begynte jeg å lage middag til oss. Ble veldig lettvint i dag – spagetti og spagettisaus med kjøttdeig. Er veldig godt da, så vi klager ikke selvom noen sikkert synes at det er kjedelig mat. Nå er vi begge stapp mette i magene våre, så vi sitter i sofaen å slapper av nå. Jøran skriver referat fra styremøte, og jeg sitter med musikk på øret for å ikke forstyrre Jøran så alt for mye. Han hadde sikkert ikke brydd seg, men jeg er usikker på om han liker det jeg egentlig sitter å hører på nå, så da tar jeg ikke risken. 

 

 

 

Her hos oss om kvelden så er det så stemning på verandaen. Jeg har en lykt som står på bordet, og inni den lykten så er den en lys-slynge med sommerfugler som går på solceller. Det er så nydelig, så bare måtte ta bilde av det for ikke mange dagene siden. Tenkte å dele det med dere så dere får se. Jag synes det er nydelig hvert fall. 

 


 

 

 

 

 

Blogges senere ♥

 

 

 

 

 

 

 

 

Dags oppdatering

God kveld mine søte lesere ♥

 

 

I går så var det jobb klokken 07-11 ( jeg jobbet en time ekstra ) Dro hjem, fikk i meg litt mat å slappet av i ca 1 time før jeg måtte ut døra igjen. Jeg gikk til trening ( bruker ca 45min på den turen)  Gikk litt tidligere så jeg var oppe der en halv time før trening, så jeg stakk innom mamma og pappa får å se til mamma etter operasjonen. Dro på trening – trodde jeg skulle få kjeft av fysioterapeut, men han var bare glad for å se meg å glad for progresjonen på foten min. Godt å høre. Grad for det jeg også. På grunn av sykdom så er det jo lenge siden jeg har trent på samme måte, så jeg må si at etter en time med trening så kjente jeg det for å si det sånn. Hadde så vondt på baksiden av leggen, at å tenke på å skulle gå hjem orka jeg ikke tenke på. Så jeg var rett å slett litt ferdig i kroppen etter trening, så jeg lå i noen timer hos mamma og pappa før Jøran kom å henta meg klokken 17. Dro på butikken for å handle mat, ble grilling. Vi var så sultne at når det var ferdig så bare spiste vi med en gang, så jeg fikk ikke tatt noe bilde av det – dessverre. Nyeste gang så skal jeg huske det – lover. Ellers resten av kvelden så lå jeg på sofaen å slappet av, var helt ferdig i kroppen. 

 

________________________________________________________________________________________________________

 

 

Idag etter frokost dro jeg opp til mamma og pappa. Skulle hjelpe de med å male ferdig noe jeg ikke fikk malt ferdig i fjor fordi det var dårlig vær og jeg skadet foten. Nå som foten er mye bedre, så fikk jeg faktisk malt det ferdig – Guud for en god følelse det var. Brukte en del timer på det, var vel ferdig rundt klokken 16. Da sendte jeg melding til Jøran – han kom innom å hentet meg når han kom fra Gjøvik. Da vi kom hjem så fikk vi ryddet litt i leiligheten – siden Jøran nå har styremøte ( startet klokken 18) Jeg skulle egentlig bruke denne tiden her mens han har møte på å være ute å gå en tur. Men kroppen min er sliten etter maling og anstrengelse på å stå i stige som jeg ikke har gjort på 1 år. Ble også kvalm på slutten, så derfor bestemte jeg meg nå for å bruke denne tiden her på å slappe av i senga å høre på musikk. Strekke ut ryggen og hvile foten. Jeg er i hvert fall glad for at jeg fikk hjulpet mamma og pappa, så det ble liksom treningen min idag. Glad følelse jeg sitter igjen med uansett. Blir ny runde med trening imorgen klokken 11 – etter det blir det innom mamma og pappa igjen. 

 

 

 

Blogges senere ♥

 

Skjerpings!!

God kveld mine søte lesere ♥

 

 

Hvordan har dere hatt det idag? Håper dere har hatt en fin dag uansett hva dere har gjort. Jeg har kommet hjem etter personalmøte klokken 18-19, etter møte så var det innom butikken å handle inn middagsmat å så var det å fikse mat når jeg kom hjem. Nå sitter jeg og Jøran å får med oss fotballkampen mellom Liverpool – Roma! 

Jeg skulle egentlig i går bruke dagen på også gjøre noen store oppgaver i skoleboken min – resultat, etter 1 time med å stirre ut av vinduet med å finne ut av hva jeg skal svare – jeg gav opp rett å slett. La meg heller på sofaen  å slappet av med tv for å heller gå tilbake igjen etter en stund. Før jeg visste ordet av det så hadde klokken blitt så mye at Jøran til og med hadde kommet hjem fra Gjøvik ( han er på kurs der denne uken) å da var klokken allerede 17. Flaut av meg selv at jeg faktisk lar hele dagen bare falle bort på den måten. Bestemte meg derfor for at i dag så skulle jeg ikke gå i samme fella…men hva skjer? jo akkurat det samme som i går. Hadde egentlig tenkt at jeg skulle få løst oppgaver før jeg skulle ut døra å gå til jobben på personalmøte – men den gang ei. Hadde også bestemt meg for at begge disse dagene her så skulle jeg også ta meg en gå tur for å få frisk luft – lufte hodet. Men når været har vært så dårlig som disse to dagene her – regn! Min motivasjon da når det er sånn regn er at jeg bare feiger ut rett å slett. I istedenfor å bare ta på seg jakke og sko å bare gå en tur uansett. Jeg skulle ønske at motivasjonen min var mye bedre om dagen. MEN sykdom siden påske har satt meg litt ut av spill.

I morgen så skal jeg jobbe klokken 07-10, så er det hjem å slappe av litt og løse oppgaver før det faktisk er å dra på gruppetrening igjen klokken 14. Jeg må si jeg er veldig spent på hvordan kroppen min kommer til å reagere etter lenge fravær og ikke minst hva fysioterapeuten min kommer til å si til meg. Men jeg vil rette på meg selv, jeg vil bli flinkere til å trene, jeg vil komme dit hen at jeg kan ta en joggetur ute uten at jeg får blodsmak i munnen etter noen meter bare. Jeg må rette på meg selv. Jeg må bli flinkere til å fjerne dumme unnskyldninger for å ikke trene. Fortsetter jeg i denne banen med å nesten ikke klare å trene – ja da klarer jeg ikke å gå ned i vekt hvert fall. SÅ, her må det skjerpings til. Så nå har jeg bestemt meg – så lenge jeg skriver det her så må jeg følge det opp, vil ikke svikte dere trofaste leserne mine. Det er altså trening imorgen og på fredag, men jeg skal i hvert fall trene en eller to ganger til i uken. Jeg må om jeg skal klare å nå målet mitt. DETTE SKAL JEG NÅ KLARE! 

 

 

Blogges senere ♥

 

 

 

 

Ukens planer!

God ettermiddag søte lesere ♥

 

 

I dag så var det en veldig god morgen. Jeg og Jøran sov lenge, og låg i armkroken hans lenge før vi sto opp av sengen. Ingenting er som å våkne opp ved siden av personen som man elsker – beste følelsen i verden spør du meg.  Ellers så blir denne dagen her veldig chill. Skal bare slappe av og ta det rolig hele dagen. Ingen spesielle planer, tar det litt dom det kommer. 

 

 

♥ Mandag:  Da blir det å stå opp tidlig å sitte å gjøre mer økonomi oppgaver. Mamma skal opereres, så blir vel kanskje å dra på sykehuset å besøke henne. Ellers så er det ikke noen andre planer, tar det som det kommer. 

♥ Tirsdag: Da blir det å stå opp tidlig igjen å fortsette med løsing av oppgaver. Klokken 18 så er det personal møte på jobben. 

♥ Onsdag:  Opp tidlig på jobb, klokken 07-10. Så blir det noe oppgave løsing igjen før det er trening klokken 14. Etter det blir det vel litt mer oppgave løsning og å  slappe av resten av dagen. 

♥ Torsdag: Denne dagen er veldig åpen, eneste er vel at Jøran skal ha styremøte på kvelden – tenker å bruke den tiden på å være ute å gå en tur. 

♥ Fredag: Da er det trening klokken 11, ellers resten av dagen så har jeg ikke planlagt noe. Tar ting som det kommer. 

 ♥ Lørdag og søndag: Usikker på hva vi skal gjøre. Ingenting som er planlagt, vi tar det litt som det kommer. 

 

 

Dette er planene for denne uken så langt hvert fall, kan bli små endringer underveis – Tar livet som det faller seg! 

 

 

Blogges senere ♥

 

 

Solrik lørdag <3

God kveld søte leserne mine ♥

 

 

 

 

Dagen i dag har vært veldig fin. Det begynner virkelig å føles godt å være ute nå. Solen begynner å varme, snøen smelter og man kan sitte på verandaen å nyte middagen og noe godt i glasset. Ingenting som er bedre enn det akkurat nå. 

 

 

I dag så sov jeg og kjæresten min lenge. Vi koste oss med en sen frokost før vi etterpå dro ut. Da vi var ute så skiftet kjæresten min dekk på bilen, mens jeg startet med en liten dugnad. Jeg fant frem en kosst og begynte å kosste ene skråningen for grus. Det er altså så mye grus her at de som har gruset i vinter må ha brukt flere tonn mer enn de har gjort før. For så mye grus som det er nede her hos oss nå har det aldri vært her før. De har også brukt skuffe når de har tatt vekk snø i vinter, å bare skuffet det i ene siden og fått det langt oppover skråningene. Så jeg bestemte meg derfor for å starte i dag med å fjerne noe av grusen. Det blir dugnad her når det nærmer seg mer 17.mai å snøen er borte.. men jeg startet hvert fall. Måtte ta en del pauser, grunnet at det var så varmt på grunn av solen at jeg endte med å bli kvalm flere ganger, så måtte ta noen pauser for å komme meg til hektene igjen. Da kjæresten min var ferdig med å skifte dekk på bilen kom han å hjalp meg med resten av skråningen – flere skråninger her, men tok den som var ved inngangen vår. Ellers i dag så har vi slappet av med tv, og i dag så spiste vi faktisk middagen vår ute på verandaen i solen. Endelig kan man begynne å bruke verandaen til det den er til for – NYTE! ♥

 

 

Håper dere har hatt en fin lørdag uansett hva dere har gjort ♥ Ha en fortsatt god helg ♥ 

 

 


Blogges senere ♥

 

 

 

Produktiv dag // God helg

God ettermiddag mine søte lesere ♥

 

 

 

Mye av tiden min nå fremover vil være til akkurat dette her, så derfor blir det kanskje ikke så mange innlegg på bloggen om dagen. Prøver å gjøre det når jeg ser at jeg har mulighet til det. Nå tok jeg meg tid til det siden jeg ikke har skrevt noe på en stund ( føler jeg selv) 

Dagen i går gikk til at jeg etter frokost dro til mamma og pappa en tur, har ikke sett de på en stund. Spesielt mamma etter at hun ble operert. Operasjonen hennes var mislykket første gangen, så hun måtte inn å fikse på det igjen. Linsen hadde vist krøllet seg, så i istedenfor å skrifte ut å sette i ny så strekte de ut den linsen som allerede var der. Nå noen dager etterpå så går det mye bedre enn før, så det lover godt før hun skal operere andre øyet. 
Hos mamma og pappa så ble vi sittende å prate litt om 30 års dagen min ( selvom den ikke er før i august) og jeg fikk litt hjelp av pappa til å forstå noen av test deg selv oppgavene som jeg har stått litt fast på. Siden pappa er regnskapsfører så var det veldig naturlig for meg å spørre han om hjelp, fikk en mer forståelse av hvordan de har kommet frem til de svarene de har fått. Ble hvert fall sittende hos mamma og pappa til Jøran kom å henta meg nesten halv 7, da han var ferdig på jobb. Ellers i går så ble det spagetti til middag også satt vi å såg på tv resten av kvelden. Kunne selvfølgelig ha hatt mulighet til å skrive innlegg da, men brukte heller tiden til å være med kjæresten min. 

________________________________________________________________________________________________________________________________

Dagen i dag har så langt gått til å spise frokost, vasket utemøblene våre, vasket gulvet i leiligheten, og det jeg sitter å gjør nå er å prøve å løse noen øvingsoppgaver i skoleboken min. Måtte bare ha en liten pause for å klarne hodet litt. Nesten så jeg vurderer å flytte meg ut på verandaen å sitte der å fortsette å løse oppgaver, men litt for kaldt i luften i dag synes jeg – vil ikke bli mer syk enn jeg er.  Skal i hvert fall sitte å løse oppgaver frem til Jøran er ferdig på jobb klokken 18.  
 

 

 

I helgen så vil jeg ta meg fri fra oppgaveløsing, så derfor jeg skal bruke dagen i dag på å få gjort unna en del. Hva jeg og Jøran skal finne på i helgen er jeg litt usikker på, men uansett hva vi skal gjøre så bare føler jeg på meg at dette blir en bra helg. Hva skal dere gjøre i helgen? har dere noen planer? 

 

Uansett hva dere skal gjøre så ønsker jeg dere en god helg ♥  Blogges senere ♥

 

 

 

 

 

Oppdatering på sykdom // Endelig er det klart..

God formiddag søte lesere <3

Som dere vet så har jeg jo slitt veldig med vond hals siden påske og har ikke fått trent så mye og ofte som jeg har gjort. Men nå i 2-3 dager så har den vært så mye bedre at jeg har ansett meg som frisk, så jeg hadde på en måte virkelig sett fram til å møte opp på gruppetrening idag – men den gang ei. For hva skjer.. Jo i går kveld sånn helt ut av det blå skjønte både jeg og Jøran ingenting. Jeg fikk så kraftig hosteanfall igjen at jeg var redd jeg ikke skulle få puste. Hostet så mye og lenge at masse slim kom opp å bare hele halsen krølla seg nesten. Stemmen min var ødelagt og halsen var bare vond igjen. Så jeg tok medisin å gikk å la meg i håp om at jeg skulle få sove. Gikk lang tid med mye hosteanfall igjen før jeg klarte å til slutt sovne. Våknet i dag med så vond hals og vond hoste igjen at jeg tenkte – faen da er det på’n igjen da. Ligger nå på sofaen å må ta masse pauser fra lesingen, for jeg er kvalm og svimmel. Så noe trening blir det dessverre ikke av i dag heller, men blir bare en liten kort gå tur for å lufte meg bare.

Nå stusser dere nok over det med at jeg sa at jeg leser. Jeg vet ikke om dere husker ett innlegg for en stund tilbake hvor jeg fortalte dere at jeg skulle starte på noe? Vel hold dere fast.. Jeg skal begynne å studere regnskap. Det er nettbasert, men jeg tror det skal gå fint uansett. Det er tre stykker man kan ta for å bygge på, men jeg starter med en om gangen for å være sikker på at jeg skal komme meg gjennom det. Jeg har ikke meldt meg på enda, men jeg har fått tak i boka til studie. Så jeg driver nå å leser boken og gjør “test deg selv” oppgaver som er etter hvert kapittel. Jeg startet i går og er allerede på god vei, er på kapittel fem nå. Så dette går unna. Grunnen for at jeg løser oppgaver er fordi jeg vil teste meg selv på om dette er noe jeg kan eller som jeg skjønner. Slik at når jeg begynner å studere så er ikke alt nytt for meg å jeg skjønner ingenting, også kanskje ender det med at jeg ikke klarer å fullføre skolen osv. Så jeg vil forstå stoffet før jeg melder meg på. Dette er noe jeg har tenkt lenge på etter at jeg ble sykemeldt, men jeg har vært så mye frem og tilbake at jeg har vært så usikker en periode. Men med prat sammen med  foreldrene mine og Jøran, så har jeg klart å komme inn på sporet igjen at de siste månedene så har jeg nesten bare tenkt på at jeg kunne tenke meg å studere igjen. Så da er prosessen i gang nå!

Blogges senere <3