Møte etter mange år <3

God kveld alle sammen! 🙂 

 

I dag så hadde vi ingen planer til å begynne med, skulle bare være her å slappe av. Jeg nevnte i ett tidligere innlegg angående venninna mi Milla som bor her i Kristiansand. Det har skjedd litt kluss med telefonen min som jeg bruker nå, så jeg har ikke fått meldinger som hun har sendt til meg men hun har fått alle som jeg har sendt til henne. Så hun har ikke skjønt hvorfor jeg ikke har svart og jeg har ikke skjønt hvorfor hun ikke svarer. Derfor så ringte hun på telefonen min i dag tidlig etter frokost. Glede! 

Vi reiste da innover til sentrum å fikk møte Milla. Gledesrus. Endelig etter så mange år uten å ha sett hverandre var det så utrolig koselig å få se henne igjen. Vi besluttet at vi skulle gå litt rundt å se på den fine byen. Tok da turen til Odderøya å gikk den rundt. Utrolig fin tur og flott utsikt. Jeg ble litt ivrig ned ene steintrappa der, så ikke at det ene trappesteget var smalere enn de andre. BANG sa det. Astrid detter ned trappa å vrikker ankelen, sekunder etterpå, Astrid er kvalm. Jeg trudde først det var Milla som datt siden hun gikk foran meg, så skjønte ingenting når det var jeg som satt i trappa å hadde vondt i ankelen. Lettere forvirret kan man si. Ble sittende litt før vi gikk videre. Ufattelig vondt å gå, men kom meg nå sakte men sikkert fremover. Men uansett da, var en utrolig flott tur. 

 

 

Etter denne fine gåturen, selv med vond fot, så bestemte vi oss for å få i oss litt mat. Jeg, Jøran, Milla og mannen hennes (ble med å spise) gikk litt rundt før vi fant en resturante hvor vi fikk sitte ute å spise mat i skyggen. Var så varmt i sola så var gått å sitte litt kjølig. Utrolig god mat. 

~~~~~~

Nå sitter vi å slapper av her i feriehuset vi er i, jeg med foten høyt oppe med ispose på og ett glass vin, mens Jøran koser seg med en øl. Blir ikke denne foten bedre så tror jeg vi nesten må ta en tur på legevakten. I morgen blir det nok en rolig dag her uten å gjøre noe, spørs hvordan foten utvikler seg. 

 

 

Blogges senere <3 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bildedryss av en magisk kveld <3

I går var vi som sagt på Sir Elton John konsert. Det var bare helt fantastisk. FOR EN MANN! Her kommer en del bilder fra i går. Vi stelte oss i kø nokså tidlig, så vi fikk utrolig fin plass. Hadde bare litt utur med at det sto noen foran meg som var mye høyere enn meg, så derav er meste parten av bildene fra den ene skjermen ved siden av scene. Beklager dette, men slik er det når man ikke er så høy. Var en opplevelse uansett. 

 

 

 

 

Blogges senere <3 

 

 

 

 

Endelig er dagen her <3

Da har denne dagen endelig kommet. Vi har gledet oss som noen små barn til denne dagen her. Vi skal nemlig på Sir Elton John konsert i kveld på Bystranda. Fy flate å vi gleder oss. Han er legenden over alle legender og jeg bare elsker sangene hans. Eneste vi ikke liker så veldig bra i dag er at det regner veldig mye. Dørene åpnes klokken fem og konserten er ferdig klokken elleve. Det er 13000 mennesker som skal samles å se og høre på legenden, så det er en fordel å være tidlig ute om man vil ha sitteplass for eksempel eller ha plass under telt. Men uansett, vi skal på denne konserten ingenting kan stoppe oss der. Gleder oss. 

Hadde også gledet meg til å få møte ei gammel venninne som bor her i Kristiansand. Vanskelig å få til tydeligvis. Svarer ikke på meldinger, men håper at jeg får møtt henne før vi drar tilbake til Lillehammer igjen. Håper.

~~~~~~

Da får vi gjøre sitte finish her på å fikse oss. Så skal vi dra inn til sentrum å se litt i butikken og litt sånn før konserten. Håper dere har litt bedre vær enn det vi har. Og kos dere masse og ha en fin dag selv om du jobber eller har fri. Nyt dagen. 

 

Blogges senere <3 

 

 

 

 

 

Ny roadtrip med bildedryss

I dag tok jeg og Jøran oss en ny bil tur. Bare at denne dagen så skulle vi innom forskjellige plasser å se på severdigheter vi fant på turen. 

 

Jøran kjørte også forbi slik at jeg fikk se hvor det var han var da han var i militæret. 

Husker ikke helt hvor dette bilde her ble tatt, men syntes det var så fint hvor det så ut som en slags portal, så måtte bare ta bilde av det 

 

På turen hjem igjen til feriestedet vi er på så kjørte vi forbi et skilt jeg syntes var litt fint. Veldig fint navn syns jeg. 

 

 

Da vi nærmet oss å ha kommet frem til feriestedet så kjørte vi fordi et skilt hvor det sto kanonmuseum. Så vi kjørte inn der for å se hva det var for noe. Det var utrolig stort der så vi orket ikke gå gjennom alt, men fikk nå sett en del allikevel. 

 

 

Har vært en fin dag med å få sett på mye ting og plasser selv om det var litt dårlig vær. Nå sitter vi bare å slapper av med ett glass vin (jeg) og en øl (Jøran) og ser på tv. Gleder oss masse til dagen i morgen. Hvor vi skal være i sentrum hele dagen å dra på konsert på kvelden. Mer om det i morgen. 

 

Blogges senere <3 

 

 

 

 

 

 

Roadtrip

God kveld alle sammen! 

 

 

Nå er jeg og Jøran kommet tilbake igjen inn døra på feriehuset vi bor her på Flekkerøy. Vi har nemlig vært ute på roadtrip i dag. Etter frokosten i dag rundt klokken tolv satte vi oss i bilen å bare begynte å kjøre. Vi hadde ingen mål for hvor vi skulle eller hva vi skal, vi bare kjørte. Det endte med at vi kjørte i litt over fire timer, da hadde vi havnet i Stavanger. Jeg har aldri vært der, så litt morsomt at vi endte turen vår der. Utrolig koselig by må jeg si. Vi gikk litt rundt å skikket i gå gatene, og jeg fikk til og med handlet en genser jeg har gått å siklet på i evigheter. Har sett den mange plasser, men de har bare ikke hatt den i stor størrelse som jeg bruker. Så når jeg endelig fant den i Stavanger så var jeg ikke vond å be. Endelig er den min. Gledesrus. Fikk også tak i en parfyme, siden jeg hadde glemt igjen min på Lillehammer. Ble også til at jeg kjøpte en boks med hårfarge. Om jeg kommer til å farge håret mitt blondt mens jeg er her på ferie, eller om jeg venter til vi kommer hjem igjen til Lillehammer veit jeg ikke helt. Får se hva jeg gjør. Mens vi var i Stavanger så spiste vi middagen vår på Egon. God mat som alltid. Var så sulten at jeg glemte helt å ta bilde av maten. Da klokken var seks satte vi oss i bilen igjen å kjørte tilbake igjen hit til Flekkerøy. Hatt en utrolig koselig tur.  Jeg måtte jo leke turist når vi var i Stavanger så derav bildene. 

 

 

 

Blogges senere <3 

 

 

 

 

Bildedryss fra Dyreparken fortsetter

 

Bildedryss fra Dyreparken

I dag var det strålende sol og blå himmel, dermed benyttet vi anledningen denne dagen her til å dra til Dyreparken her i Kristiansand. Utrolig fin dag har vi hatt. Masse flotte dyr og opplevelser. Minner fra da jeg var liten. Ikke vært i dyreparken siden jeg var 9-10år gammel. 

 

 

Ankommet Kristiansand <3

Da har vi ankommet feriehuset som vi skal bo denne uken her mens vi er i Kristiansand. Er så utrolig fint her. Da vi ankom Kristiansand så stoppet vi i sentrum å stakk innom Big Horn Steakhouse for å spise før vi fortsatte mot huset. 

 

 

Da vi kom frem hit til Flekkerøy, så fikk vi på plass ting fra bilen. Ferien er endelig i gang for fullt. Deilig.

 

Etterpå stakk vi ut en tur å utforsket området litt. Er så flott her. Bortsett fra at det blåser veldig mye her nå. 

 

 

Nå sitter vi i sofaen å slapper av og bare koser oss. Jeg med ett glass vin og Jøran med en boks øl. Ferie, I morgen vet vi ikke helt enda hva vi skal. Vi ser an været og om hva vi føler for å gjøre. Tar ting på sparket nå. Skal i hvert fall prøve å ikke legge for mye planer. Vil jo gjerne kunne kjenne på det å bare sitte sånn som vi gjør nå å slappe av også. Er jo ikke hver dag man har en ukes ferie. 

 

 

Blogges senere <3 

 

 

 

 

 

 

Ferien starter! :)

God morgen! =) 

 

 

Da er vi oppe. Har allerede dusjet og ordnet oss, og er ferdig pakket. Så nå er vi klar for å dra til Kristiansand. Gleder oss masse. Blir utrolig deilig å komme seg bort litt, og blir en veldig bra uke. Blir nok ikke så veldig mye oppdateringer fra meg mens vi er borte, men pc’en skal være med, så når jeg har tid så kommer det nok et innlegg i ny og ne. Ha en flott dag allesammen. Ta vare på hverandre! 

 

 

Blogges senere <3 

 

 

 

 

 

Avslappet lørdag

God kveld alle sammen! 

 

 

I kveld hadde vi en nokså rolig kveld hjemme i sofaen. Vi har sittet å sett på VG-Lista Topp20 fra Rådhusplassen, samt sett litt på siste delen av en film som har gått på tv. Mens Jøran har sett på tv har jeg nå akkurat brukt tid på å fjerne hår fra kroppen før ferien. Må til å få gjort det også. 

Nå er det tid for å fortsette å pakke, så legges det aller siste i baggen i morgen før avreise. Ha en fortsatt god kveld. God natt når den tid kommer!

 

 

Blogges <3